לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

חמודונצ’יק


הבלוג לאנשים חמודים


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2009    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2009

הצצה לפרק הבא בהישרדות. הודעתו הדרמטית של גיא על הדחת מתמודד.


 לפניכם ציטוט של גיא זוארץ מהפרק הבא.

הערות בסוגריים(בכתב קטן יותר)הן המחשבות של גיא בזמן שאמר את הדברים.

 

גיא זוארץ: "יש לי הודעה חשובה... (ולא,אני לא מתכוון להתייחס לשמועות עלי ועל יעלי)

על המתמודדים בתכנית הזאת,לציית לכללי התנהגות מאוד ברורים! (ולאכול עם פה סגור זוהי חובה מוסרית!במיוחד לך מאיר!)

אמש,אחד המתמודדים הפר את כללי ההתנהגות במשחק בצורה בוטה. (ואין לי מושג מה פירוש המילה "בוטה",כך אמרו לי לומר בהפקה,והתאמנתי על מילה זאת שעות)

ההפרה הזו לא מותירה לי כל ברירה מלבד להדיח אותו מהמשחק (יופי,פחות שלושה ימים על האי המזורגג הזה!נמאס לי כבר לחייך לכולם,לאכול עם פה סגור וללכת להשתין בין השיחים בידיעה שכל רגע נחש ארסי יכול להכיש אותי)"

 

 

ובכן,עד כאן ההודעה הדרמטית של גיא זוארץ.

אני נותן לכם דקה למחות את הדמעות מעיניכם ולקנח את האף. לא,ללכת להביא משהו מהמקרר יקח יותר מדקה-אל תעשו את זה!

תודה,אני מעריך את זה.

 

כאן אכתוב לכם מה עבר בראשיהם של חלק מהמתמודדים בשעה שגיא בישר להם הודעה קשה זאת...

 

אגב,הדברים שאכתוב הם ממקור מאוד מוסמך שמקורב להפקה!!-

 השכנה שלי,כן זאת עם התלתלים המחומצנים,אז אבא של חברה שלה מבית הספר היסודי,מכיר אחיין של קופאית בסופר איפה שאחד השורדים-אח שלו מאימוץ-קונה.אז הוא סיפר שהוא שמע מהספר השכונתי שאחד הקליינטים שלו שהוא בעל מוסך, תיקן בעיית מנוע לסבתא של מי שמנקה את הרצפה באולפני צילום ברמת גן והוא סיפר  שבטוח שזה אמיתי!!

 

אז ככה,זה מה שעבר בראשם של חלק מהשורדים:

 

 

איתי- "שיט! ידעתי שעברתי על חוק מספר 476 שאומר: "על כל מתמודד בתכנית יש לדבר לפחות 5 דקות ביום,וזה לא כולל הנהון עם הראש או קריצה עם העין"... אבל לא נורא-אותי בשייטת לימדו לא לדבר עם האויב!!המפקד יגאל-לא אכזבתי אותך,בבקשה שחרר אותי שבת!!"

 

אפרת- "ממתי להיות לסבית זוהי סיבה להעיף ממשחק?..."

 

אופיר- "ממתי להתחזות להומו כדי שאוכל להתחבק עם הבנות בלי שיאשימו אותי בהטרדה מינית זוהי סיבה להעיף מהמשחק?..."

 

נתן- "איך הם גילו שאני בעצם בכלל אוהב ערבים?מה,ההפקה גילתה שאני מתנדב באגודת "תנו לחיות לחיות"??"

 

עידן- "איך לעזאזל ההפקה גילתה שדיוה ואני הכרנו עוד לפני התכנית ושתכננו להתחתן נישואים אזרחיים בקפריסין,רק  שחיפשנו אי יותר רחוק ויותר מלהיב-אז קפצנו על ההזדמנות לנסיעה חינם לאיי הפנינה?? ואיך זה שרק אני אענש ולא דיוה??..."

 

דיוה- "אני מקוה שעידן לא יגלה שהלשנתי עליו ותליתי בו את כל האשמה..."

 

 

מאיר- "כ** ***! בני ***** ***** ** ***** ** ******* ואחים שלכם *** *** **** **!!! **** ** ** סבא *** ** ** סבתא ** **** ******* ** **** ****!!! הרכב שלכם **** ** **** וה**** *** *****, וחכו חכו אני אתפוס אתכם בארץ!!"

 

יואב – "אופס...כנראה שלא הבנתי נכון את הרמז שניתן לי באי הגלות... רגע,היה כתוב שם למיטב זכרוני:"פסל החסינות אצל אנשי ההפקה.אש באוהליהם תגרום להם לנוס.קח את כל אוצרותיהם ולך תהיה רווחה כלכלית" אולי התבלבלתי??..."

 

עד כאן מחשבות השורדים.

 

מספר הערות:

 

תשימו לב שגיא גיאור(מבארו)מחייך כשגיא זוארץ מודיע את ההודעה.מעניין אם הוא קשור איכשהו בהעברת מידע להפקה...

 

גיא זוארץ סיים את מועצת השבט האחרונה במילים אלו:

"שבט בארו,מועצת שבט לא פשוטה. חשבתם שאתם שבט מאוחד,מסתבר שאתם מפולגים. יש לכם הרבה על מה לחשוב הלילה..."

ואני באמת לא ישנתי הרבה בלילה,כי חשבתי לעצמי-"לעזאזל,אני כזה גרוע בחשבון?שמונה מתוך תשעה אנשים הצביעו לסיון,היחידה שהצביע לאיגור זו סיון עצמה,אז איך גיא הגיע למסקנה הסוחפת ששבט בארו מפולגים?? כזאת הסכמה גורפת להעיף מישהי, לזה גיא קורה פילוג??

גיא,באיזו הקבצה היית במתמטיקה?ת'אמת!

נכתב על ידי , 28/1/2009 02:55  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

מין: זכר

תמונה




הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , יצירתיות , תחביבים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לחמודונצ'יק אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על חמודונצ'יק ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)