כינוי:
קורלוש המלכעעע בת: 32
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אוגוסט 2008
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | | הוסף מסר |
מוצרים חדשים שיצאו לשוק!!
חדש מבית "אנג'ייזר", פנס טיולים לראש"אנרג'ייזר" משיקה בישראל, פנס ראש חדשני בעל 6 נורות לד - המתכוונן ל- 170 מעלות עם נורית לד עמידה במיוחד. תכונות הפנס החדש של "אנרג'ייזר": אור זרקור המגיע למרחק 125 מטר - טווח של 50 שעות עבודה. אור שטח למרחק 114 מטר – טווח של 50 שעות עבודה. אור זרקור+שטח למרחק 137 מטר – טווח של 20 שעות עבודה. נורית לד אדומה – לתאורת לילה למרחק 36 מטר – טווח של 75 שעות עבודה. פנס החדש של "אנרג'ייזר", ייחודי באיכותו ובמס' נורות הלד שלו. אריזת הפנס כוללת 3 סוללות AAA /.
מחיר מומלץ לצרכן: 199 ₪.
להשיג בחנויות לחיילים (כגון: ריקושט ולמטייל), חנויות לכלי עבודה וציוד משרדי ובנקודות מכירה של "אנרג'ייזר" ברחבי הארץ.
קולקצית בגדי ים וחוף מ"בית מתאים לי" רשת האופנה לנשים ml משיקה את קולקציית בגדי הים לקיץ 2006: ml swim wear, המשלימה את קולקציית האופנה של המותג ומעניקה מענה מושלם. אופנת החוף העונה מצטיינת באבזור ייחודי, בעיטורים ייחודיים של צדפים, אבני חן, אבזמים וסיכות ייחודיות, למראה טרנדי על שפת הים או הבריכה. העונה, ניתן לראות ב- ml אפנת בגדי ים וחוף הכולל מגוון של בגדי ים שלמים, טנקיני, פריאו, מכנסי חוף וגלביות, בעיצובים מרהיבים ובמגוון צבעים. הגזרות של בגדי הים של ml מחמיאות במיוחד לגוף הנשי, ומתאימות לבעלות חזה מלא, עם תמיכה מקסימאלית ומפתחי הירך הגבוהים, למראה רגל ארוכה וחטובה.
להשיג ברשת חנויות ml ברחבי הארץ.
מחירים לצרכן: בגדי ים – ml: החל מ- 379.90 ₪ ועד 399.90 ₪. בגדי הים של מותג ההריון for2: בגדי ים: 349.90 ₪. חצאיות פריאו: 99.90 ₪
חברת "yo-yo" מציגה: המוצץ שלא נעלם לעולםכולנו מכירים את הבעייה והחיפוש המתמיד אחר המוצץ של הילד. מסתבר עכשיו, שגם לבעיית המוצץ נמצא פתרון בצורה של סינר. חב' YO-YO המציאה סינר ומוצץ במוצר אחד. סינר עשוי בד כביס, אינו מסורבל והכי חשוב נגיש לתינוק. הסינר מגיע במגוון צבעים ודוגמאות וניתן להתאים אף לבגד. ועכשיו בקיץ כשהולכים לים או לבריכה ניתן להשתמש בסינר מבלי כל צורך להצמיד את המוצץ לבגדצמיד לבגד. מחיר: 22 ₪ בלבד ניתן להשיג בחנויות המובחרות, ובמרכז קטנים גדולים ברעננה.
גושי מסג' ריחניים ברשת "ללין" גושי מסג' ריחניים בשילוב נצנצים, בשלל ניחוחות חדשים, המשמשים כפילינג גוף וכקרם גוף המעניק לעור לחות, זוהר ורוגע. גושי המסג' הייחודים,מועילים במיוחד לזרימת הדם בגוף, ניקוי וריכוך כל אזורי היובש בגוף והענקת לחות וויטמינים לעור, למראה חלק וזוהר. בנוסף מועשרים בחמאת שיאה, חמאת קקאו,פילינג חוחובה, שמנים צמחיים ואתריים: לבנדר, רוזמרין ורוזווד, בשלל ניחוחות: פסיפלורה, לבנדר-לימון, ילנג- ילנג, בשילוב נצנצים. להשיג: ברשת החנויות "ללין" ברחבי הארץ. שגעון הסודוקו ברשת "בייגל בייגל" בייגל בייגל, מובילה לחיזוק הקשר בין הבייגלה לעולמם של הילדים וההורים, תוך הובלה בחדשנות בבייגלה והדגשת הערכים הבריאותיים של מוצריה. משחק הסודוקו החדש הותאם במיוחד לילדים, במקביל למשחק הסודוקו של . משבצות לכל כיוון. הילדים מתבקשים להניח את הבייגלה על משבצות החידה שבתוך החוברת, ולאחר הפתרון ניתן לאכול את הבייגלה ולמחרת לשחק שוב. להשיג:ברשתות השיווק ובחנויות המובילות במחיר קולקציית גלוסים אופנתית ברשת "ללין" רשת "ללין" משיקה קולקציה אופנתית של גלוסים בדמוי עפרון, מסדרת "ליפ גלייז" המשתלבת עם צבעי החורף העדכניים, למראה זוהר ומאיר עיניים.קשת הצבעים הרחבה מציעה 6 גוונים זוהרים משולבים בנצנצים אופנתיים בטעמי פירות, דוגמת: מלון, ונילה, ליצ'י, אפרסק ועוד, המעניקים אינסוף אפשרויות ושילובים לכל אחת ואחת, למראה בוקר רענן, כמו גם למראה ערב חושני ודרמטי.הגלוסים, בעלי עמידות ממושכת לאורך זמן, מועשרים בשמן מינרלי. להשיג: ברשת חנויות "ללין" ברחבי הארץ ארמני זה גם ליצנים מפורצלן המבצע: ליצנים מפורצלן ב- 25 אחוז הנחה לפורים ליצנים מצויירים וצבועים ידנית, הם עבודתו של הפסל- אמן ג'וזפה לבית ארמני מאיטליה. הפסלים מתנשאים לגבהים שבין 15 – 75 ס"מ ונמכרים תחת המותג פלורנס. במבחר יש ליצנים בסגנון הליצן העצוב פיירו, וליצנים עליזים, קירקסיים, בעיצוב מושלם. חולצות הפסים, המעיל הארוך, המרושל, הכובע הקטן, הנעלים הענקיות, הצעיף על הצוואר. ובעיקר, הבעות הפנים והתנועתיות האנושיים להפליא, ועושים את פסלי ארמני למה שהם. להשיג: בגלריה קולקשן, רח' פרישמן 73, בתל אביב _____________________________ הצגת המוצרים החדשים היא על אחריות החברות. מדור זה הוא לשירות ולשיקולן של הגולשות ואין אתר "אסימון" בודק את מהימנות האינפורמציה. אנו מעודדות גולשות להגיב על הפרסומים המופיעים במדור במידה ואין התאמה בין הפרסום לרכישה בפועל.
| |
בגדי ים 2008
בגדי ים::::::
בגדי ים - קיץ 2008 - יהיה חם ומגניב!
לאיזו תקופה אתם הכי מתגעגעים - שנות ה-60? ה-70? ה-80?
את כולן תוכלו למצוא בקולקציות בגדי הים בעונת הקיץ הקרובה
הימים הקייצים שמתחילים לצוץ והשמש החמימה הביאו איתם את החשק לרוץ ולרכוש בגד ים חדש לקראת קיץ 2008. דפדוף בין דפי הקטלוגים של בגדי הים מרגיש כמעט כמו סקירה של מגזיני אופנה מחמישים השנים האחרונות, תוכלו למצוא שם טרנדים שהיו אופנתיים בתקופת הנעורים של האחיות הגדולות, האמהות ואפילו הסבתות שלכן.

בין קולקציות בגדי הים הצעירות והמעניינות תוכלו למצוא את רשת twenyfourseven המשיקה לראשונה קולקציית בגדי ים לקיץ הקרוב. ההשראות לקולקציה מגיעות בין היתר משנות השישים, השבעים והשמונים. המבחר גדול והצבעים מרהיבים – אקווה, כתום, אדום, כסף, לבן, שחור, דפוסי פסים ותוספות של פרטים קטנים כמו רקמות וחרוזים. אפשר יהיה למצוא בקולקציה גם בגדי ים בסריגת קרושה המזוהה כל-כך עם הסיקסטיז ובגדי ים בצבעים מטאליים המגיעים משנות השמונים המסנוורות.המחירים נעים בין 99 ש"ח ועד 149 ש"ח. להשיג בקניון פ"ת, קניון הנגב ב"ש, קניון בת ים, רח' שנקין בת"א, קניון חיפה,קניון קרית אונו,קניון גירון אשקלון, קניון הזהב ראשל"צ, מתחם ביג פולג, קניון איילון ר"ג, קניון אשדוד סיטי, קניון השרון נתניה.

קולקציה מעניינת וססגונית נוספת היא קולקציית בגדי הים של חברת "ארנה", בה תוכלו למצוא גזרות המתאימות לטווח הנע מנערות ועד נשים אחרי לידה. בין המגוון הרחב של דוגמאות הבדים בולטים במיוחד דפוסי הפרחים הגדולים שחזרו העונה לאופנה, דפוסי רטרו המזכירים את האייטיז ובדים מפוספסים. דגמי החזיות מציעים שלל גזרות כמו משולשים, טנקיני, הולטר וסטרפלס שגם עשה השנה קמבק היישר מהעבר, ובין דגמי התחתונים תוכלו למצוא דוגמאות קלאסיות לצד תחתונים עם קשירה ומכנסונים. הקולקציה מציעה גם בגדי ים בעלי הגנה מפני נזקי השמש לילדים וחולצות הגנה לגברים בהשראת עולם הגלישה. מחירי בגדי הים לנשים נעים בין 229 ש"ח ועד 279 ש"ח. ניתן להשיג ברשת "יונייטד ספורט" ברחבי הארץ ובחנויות הנבחרות.

רשת womanonly הידועה בהתאמה אישית למידת החזה, מפתיעה העונה עם בגדי ים ייחודיים ומעניינים. הקולקציה רבגונית ומציעה שלל דוגמאות של גזרות, צבעים, טקסטורות ודפוסים. אפשר למצוא בקולקציה השפעות מהאייטיז בדוגמת צבעי ניאון עזים כמו ורוד, צהוד וירוק, גזרות סטרפלס עם קשירה לצוואר בתוספת אלמנט עץ המעניקה מראה מתוכשט וגזרות נוספות עם סוגים שונים של מחשופים. דוגמא מעניינת במיוחד היא בגד הים בהשראת סרטי ג'יימס בונד - ביקיני עם חגורה לבנה עבה וחזייה תומכת עם קשירה לצוואר. שילובי הצבעים מוצלחים באופן מיוחד ובגדי הים מותאמים בצורה אישית לכל אישה. המחירים נעים בין 149.99 ש"ח ועד 800 ש"ח (לבגד ים שלם). להשיג בחנויות הרשת.
תודה מיוחדת למור!!
על העזרה
| |
קולקציית קיץ-בוטיקקק
קולקציית קיץ........

אלה אתגר, המעצבת מזה 15 שנה קו אופנה עדכני ומהוקצע לנשות קריירה ועסקים וידועה בז'קטים המחמיאים ובשילובי הבדים המיוחדים והנועזים, משיקה בקיץ הנוכחי יחד עם בתה גילי, קולקציה רב גונית בצבעוניותה ובשילובי בדים יחודיים היוצרים מראה אלגנטי ומתוחכם המתאים לכל שעות היום.
את צילומי הקולקציה נבחרה להוביל הדוגמנית לירז מסילתי, המשדרת בשלות ואלגנטיות יחד עם יופי יוצא דופן ומבט מהפנט, ומסמלת את האישה שלובשת "אלה" - קרייריסטית, אלגנטית עם אמירה אופנתית המחזיקה בעמדת מפתח ושומרת על נשיותה.

תודה רבה למיכל!!!
| |
כתבות של גבות וריסים
תשמרי על הפנים שלך!!
   גבות - המסגרת של הפנים (27/07/2008)
גבות מהוות למעשה את מסגרת הפנים. אמיליו, האיש שהמציא את המונח עיצוב גבות, מסביר על הנושא
  
   עיצוב ושיקום גבות - טיפים (16/07/2008)
מעצב הגבות, אמיליו אבשלומוב מספק טיפים לעיצוב ושיקום גבות.
  
   מסקרה - ריסים (27/06/2008)
איפור העיניים תועד כבר לפני אלפי שנים ביפן, סין, רומא, יוון ואף במצרים העתיקה, כ-4,000 שנה לפני הספירה.
  
   הדבקת גבות (04/11/2007)
הגבות שלך הלכו לאיבוד, ומסתמן שהן לא מתכוננות לחזור בקרוב? קבלי פתרון יצירתי: גבות מלאכותיות !
  
   הדבקת ריסים (02/10/2007)
מאז ועד היום, היוו הריסים המלאכותיים פתרון מושלם לקבלת מראה עין דרמטי ומצודד.
  
   תיקון גבות (23/04/2007)
  
   מילוי גבות (23/04/2007)
איך ליצור מראה מלא לגבות
 
| |
לדף הבא
דפים:
|