Tres bien ensemble
|
| 6/2010
יכולתי לכתוב עכשיו הרבה דברים אבל אני רוצה רק להעביר מסר קצר לאקסים שלי- אתם לא יודעים באיזה להט אני הולכת לשכב איתכם מתישהו בקרוב.
זה עצוב, כן, אבל זה נכון, ופשוט לא אכפת לי. ככה זה יהיה, ככה עדיף כנראה. כך יאונה לבחורות שלא יודעות להיות ביצ'יות. לעשות את עצמן כאילו לא אכפת להן ממך, לא יודעות להתנהג כאילו לא אכפת להן מכלום, מבחינתן אתה אפס, והן עם אף מורם, בלי דאגות. בנות שלא יודעות לעשות את ההפרדה בין חבר טוב, לחבר. אני מערבבת הכל. מבחינתי, אם יש לי חבר שב-מקרה הוא גם חבר טוב שלי שמכיר אותי ממש טוב, והוא גם השני ברצף שגורם לי להיכנס למערכת יחסים כזו, אז אני מתנהגת רגיל, אני נחמדה, אני נותנת המון, את הכל כמעט. אני לא אתנהג רע אליך רק כדי למשוך אותך אלי, אני פשוט לא כזאת. אז באמת, עדיף להיות לבד?
מה נסגר איתכם בחורים יקרים, שאתם לא יכולים פשוט לתת לדברים לזרום. אי אפשר ככה, זה לא מגיע לי. אי אפשר להגיד אני אוהב אותך ואת מדהימה ובאותה נשימה כמעט להוסיף שאתה מבולבל ולא יודע. כי גם אני מבולבלת ולא יודעת ומלאה בסימני שאלה, (אמרתי את זה גם בפעם הקודמת) אבל אני לעומתך, מוכנה להישאר, אז מה זה אומר עלי? שאני יותר אמיצה? חכמה? נחמדה? מה? אני מסרבת לראות את עצמי כמסכנה, אני לא רוצה שתרחם עלי, אני רוצה שנישאר ביחד וננסה להבין מה קורה לנו. ואם לא, אז לא, תודה ושלום.
| |
|