לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Tres bien ensemble



כינוי: 

בת: 37





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: ן¿½ן¿½ן¿½ן¿½ן¿½ן¿½ן¿½. לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

אינדי, ועוד.


אני מתמלאת חלחלה וצמרמורת והשתפנות, ולא אגזים אם אומר שחתיכה דמיונית מהלב שלי נושרת ונבלעת לאנשהו, כשאני נזכרת שעוד כמה ימים זה יקרה. לאמא שלי יהיו עוד שני ימי חופש עד שיהלי תטוס. אנחנו נאכל חומוס עוד פעם אחת עד שיהלי תטוס. יהיה עוד מעיין אחד. החבורה תתאסף עוד פעמיים או שלוש. אני אלך לצבא עוד יום אחד. אנחנו נבלה את היומיים הכי טובים שיש באינדינגב ולא נדע אם זה יקרה שוב בשנה הבאה, בגלל ההתפצלות וההתבגרות וההשתנות הנוראית הזאת, שטבעית לנו כל כך. זה קשה לי, כל העסק הזה. הטיסה שלה חודרת לי לכל מחשבה, לכל פעולה, לכל רעיון שיש לי. אני מגזימה מאוד בתגובה שלי, אבל זה מגיע ממקום מאוד חיובי. אני אוריד אותה בבית עוד כמה פעמים. (כמה. פעמים?) אנחנו נצחק כנראה, על הבדיחות הקבועות, עוד פעם אחת בלבד, כי כמה עוד אפשר. אני כבר לא אלבש מדים כנראה. טוב, אולי רק פעם אחת ודי. אני לא אתייעץ איתה בנושאי בחורים בחצי שנה הקרובה (או שכן? אפשר גם במייל) אני מגזימה! לעזאזל. אבל, יש גם את: והזמינות והנגישות והעטיפה שלה-אותי, כבר לא תהיה כאן, וזה הכי גרוע. אני לא אוכל לקחת את הטלפון ופשוט להתקשר כשיש לי משהו דבילי להגיד. אני יודעת שזה מוזר ושאני צריכה להבין שאני טמבלית ומגזימנית, אבל קשה לי לקלוט את זה בינתיים. בייחוד לאור העובדה שכל התקופה הזו היא קצת בסימן של סוף, והתחלות אחרות. אני מסיימת את הצבא, יהלי בורחת מכאן. (והיא כל כך מחכה כבר לברוח.) ואני קצת מפחדת ללכת לאיבוד באי-מסגרתיות הזאת, בין כל החלומות שלי, והרעיונות המשוגעים. מה יהיה אם בסוף לא יצא לי מזה כלום? (שוב, זו אני, מגזימה, כי משהו בטח יצא לי מכל זה) כל כך נח היה להיות חיילת, או שינשינית, אחת מפונקת שעושה מה שתחפוץ וכולם מכרכרים סביבה ודואגים. ומצד שני, אני זוכה בחופש שהרבה אנשים רק חולמים לקבל, אני יכולה ללמוד ערבית ולנסוע להרצאות בירושלים ולקחת טרמפים לרמת הגולן ולצלם ולקרוא על הדשא ולשחות ולמחות ולמרוד ולצחוק וללמוד.

ובאינדי נגב, לעומת כל זה, יומיים קסומים לחלוטין, של שיכרון חושים, כל החושים כולם, אחרי לילה לבן, ועייפות בלתי נגמרת, ושינה באוהל בחום משוגע, וריקודים אינסופיים עם אנשים יפים, וליטופים, כמה ליטופים. אוכל ובישול ודיבורים ושיחות אל תוך הלילה. והמחצלת הזאת, האווירה הטובה, הראש של כולם, הכובעים והחולצות והמכנסונים והשירים, היו שם כמה שירים טובים כהוגן. תה חם וסיפורים מהעבר, קפה בדרך חזרה ונוף מדברי כל כך מוכר מהשנתיים האלה שלי. המצלמה החדשה של יהלי בזמן שכולנו רוקדים, והראש שלי מונח על החזה של בחור חדש, הסיטואציה המדויקת: בדיוק כמו זו שציירתי לי על אורי לפני שנה וחצי, הוא קורא משהו ובעודי מונחת עליו קוראת גם אני. על המחלצת המטופשת הזאת, באמצע החול, באמצע החום, באמצע הכל, עם המון רעש, הורים, ילדים, סטלנים, ליצנים. רק שנינו עייפים מאוד ורוצים לישון או לרקוד ושוב לישון ולרקוד. היד שלו מלטפת אותי כאילו אני שייכת לו, ואני שואלת את עצמי שאלה ומשתיקה את הקול העמום הזה באומרי, תזרמי. ומסביב בטח הסתכלו כמה אנשים ואמרו לעצמם שזה זוג יפה, או לכל הפחות, רגע יפה. ואני חושבת לעצמי, איך מצאתי את עצמי מונחת בתוך התמונה הזו, מאוד נעים לי שם עכשיו, אבל מה הלאה.

 






 


 


נכתב על ידי , 10/10/2010 00:32   בקטגוריות התרגשות, רגעים מהחופש, פסימי, אופטימי  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של מגורדת ב-11/10/2010 03:41
 



רק ש


הוא אמר, "תראי איך אנחנו יושבים פה כמו זוג מאושר"



(ועוד המון דברים הוא אמר)
נכתב על ידי , 14/1/2010 22:23   בקטגוריות אהבה ויחסים, אופטימי  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Michelle, ב-15/1/2010 09:29
 



אין לי אוויר,


במובן הטוב


כמה טוב לי בחיי...

נכתב על ידי , 10/1/2010 01:54   בקטגוריות אופטימי, אהבה ויחסים  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Michelle, ב-22/1/2010 19:53
 




06/10
(אצל חבר מהצבא)
איזה יפה זה חברים-
או בכלל אנשים טובים שהכרת במקרה ואתה לא חייב להיות איתם או הם איתך.


08/10
(קוראת לבד על חוף הים)
"נפרדים כמו מה?
כמו שני חלקים שהיו פעם אחד או כמו שני דברים שלא היו מחוברים מעולם? נפרדים כמו אנשים שאומרים שלום, אחד עולה לרכבת בדרכו לעבודה והשני נשאר בתחנה, מחכה לו בבית? או כמו חללית שנפרדת ממכל הדלק שלה לפני שהיא עוזבת את האטמוספרה? בשבע נכנס הביתה. היא לא אמרה שום דבר. הוא לא ציפה שתאמר." (חצי הוכחה של אורי לברון, עמ' 331, ספר מצוין)


וגם, כשהשפתיים שלו, אחרי שנה וחצי, ניסו שוב לרפרף על שלי.
נכתב על ידי , 8/10/2009 19:02   בקטגוריות התרגשות, אופטימי, רגעים מהחופש  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




לפני יומיים, מהמחברת-

02/10 03:00
ממש חופש עם ריח של קרם גוף נעים וחלק וזו רק ההתחלה שלו כשהשעה שלוש לפנות בוקר ואני רק יצאתי הביתה לפני ארבע שעות ולכן זה לא מרגיש לי כל כך מאוחר. אני לבד בבית. ההורים בחו"ל נעלתי את הדלת והדלקתי את האורות והתקלחתי בדלת פתוחה וחשבתי מול המראה כמה חלשה אני יכולה להיות לפעמים, וגם: איזה יפים התחתונים הלבנים שלי על רקע הגוף השזוף. התמרחתי בקרם גוף הריחני והמוגזם שלי וחשבתי שככה מרגישה מישהי שהולכת להתפשט מול האקס שלה בעוד שלושה ימים. מרוגשת וספקנית. מוטרדת ומלאת ציפיות. והקרם הזה עולה אלי מתוך הידיים שעליהן אני נשענת תוך כדי הכתיבה. המים והמחשבות וספר המתח החדש זרמו בי כשרציתי רק לישון והגעתי אל הסף שאחריו כבר אין כח להתארגנויות הקטנות האלה שלפני השינה, אז דחיתי ודחיתי והשעה הלכה והתאחרה והנה אני מוצאת את עצמי שכובה על הבטן, מרוחה בקרם והתלבטויות, מגבבת שטויות עם עט שנקנה לפני שנה בצידו השני של העולם.
כן הייתי רוצה שהוא יאכל אותי בעוד שלושה ימים, מכף רגל ועד ראש מהחיוך הראשון ועד השערה האחרונה, דרך כל הקימורים, הפיתולים, הגיחוכים, הרמזים, החמוקיים, כן הייתי רוצה שיאכל ויבלע אותי בלי לחשוב פעמיים וידע יותר טוב ממני מה אני רוצה. לפני כמה חודשים ואולי יותר כעסתי על עצמי מאוד על כל מילה שנכתבה ספציפית עליו (כי הוא לא שווה את טיפת הדיו הזולה ביותר שלי.) והיום לידיים שלי כבר בכלל לא אכפת על מי לכתוב, כולם כבר אותו הדבר מבחינתן וזה בסדר. הן יכולות למרוח ולכתוב ולשקר ולאכול והכל אותו הדבר מבחינתן.וזה מה שאני בוחרת בשבילי עכשיו, וזו נראית לי בחירה טובה. כי חוץ מזה, חוץ מהכל, אני נהנית מזה שיש לי את האופציה.

לפני שבוע בדיוק, בדרכי מקצה אחד של הארץ, לקצה השני שלה, בסוף שבוע מטורף לחלוטין, באוטובוס שלקח אותי לטיול נהדר בצפון עם חברים מהבית ומהצבא, כתבתי:
"איך שהשבועות האלה בשטח עושים לי סערת רגשות בכל הגוף. לראות רק טבע מסביב. נופים שאין לי בבית. נסיעות ארוכות. להירדם לפעמים ולהתפוצץ מצחוק כל הזמן. לקבל החלטות ולהציע הצעות ולהביט מהצד על כל זה קורה. לראות את החיילים ברגעים הכי קשים של השירות שלהם. לאכול את עצמי על זה שאני לוקחת חלק בזה, מצד אחד, ומצד שני להתפעל מהמזל שנפל בחלקי לשרת בתפקיד הזה. דווקא בזה. ופעם אחר פעם לא להאמין על האמביוולנטיות שקיימת בו. ויותר מכל נראה לי, איך שלמדתי לאהוב את זה. עכשיו אני אחראית ומובילה ועושה את זה טוב."

02/10 17:15
היום קמתי מוקדם לגמרי לבד בלי שיעזרו לי להתעורר (ולהבין שאני כבר מבוגרת מדי בשביל זה) והלכתי להישקל, להפתעתי הגעתי מוקדם מדי אז נאלצתי לשבת בחוץ ולקרוא ספר ולהתרפק על היום הראשון של החופש המתוק הזה, ולהסתכל במפה שהבאתי איתי כדי להבין איך בדיוק מגיעים לוואדי הספציפי הזה (....) ונשארתי במצב רוח מרומם ומצויין עד עכשיו, וכנראה כל זה ימשך בעשרת הימים הקרובים. ודיברתי עם לין, ויהלי, ותמר מהצבא, ונמרוד. וההורים התקשרו מאיטליה. הכל מצויין, חוץ מהאוכל. ואני שוברת את הראש בתכנונים לחופש הזה, ואין לי זמן כבר מרוב תוכניות, והכל בכלל בגלל איזה בחור שלא שווה שבריר שניה של מחשבה מבחינתי אבל בכל זאת ולמרות זאת-אי מחכה לקבל ממנו חיבוקים ונישוקים כאוות נפשי רק כי אני יודעת שאני יכולה. אני יכולה לבקש, ולקבל, ולתת בחזרה, ולא להיות חייבת כלום לאף אחד, לא חייבת שום דבר. אני אקום בבוקר ו(במידה ולא ניסע לטייל) אסע הביתה ואמשיך לטייל בעצמי ולהסתובב היכן שאחפוץ ובעצם, זה יהיה ביום שלישי לדעתי, כך שאסע לנמרוד (באזור ירושלים) או רינת (אזור הדרום) או ליעל (בתל אביב) או שאר חברי הקומונה שלי, או שבכלל אבקר את בן בבסיס? (בא"ח צנחנים) זה לא משנה, כי אני יכולה לעשות מה שבא לי, מה שארצה, אחפוץ ואחשוק בו במקום, כי אני לבדי לחלוטין ולא מחוייבת לכלום מלבד לחברות שלי.

נכתב על ידי , 3/10/2009 16:34   בקטגוריות התרגשות, החלטות, אופטימי, צבא, רגעים מהחופש  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




ביממה האחרונה נהגתי על פני מאתיים-שמונים ק"מ.
לקצה הצפוני של הארץ, ומשם לגליל התחתון, ומשם חזרה הביתה.
היינו שלוש חברות וזה היה אחד הטיולים הטובים שלנו,
היתה אווירה של הדבר הכי טוב שעשינו לאחרנה.
אני אוהבת את.. הכל כרגע.

נכתב על ידי , 9/5/2009 20:13   בקטגוריות התרגשות, אופטימי  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Black Bird ב-15/5/2009 12:20
 



33,549
הבלוג משוייך לקטגוריות: צבא , 20 פלוס , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לMichelle, אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Michelle, ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)