לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2008    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   




הוסף מסר

12/2008

עוד פוסט || כמה דברים- גם על המצב הזה במדינה.


טוב אז קצת שיניתי, טיפ'לה בינתיים את העיצוב. ברור ברור ברור שזה הולך להשתנות עוד והרבה,

כי זה עוד לא 'לגמרי אני' וככה זה צריך להיות.

טוב אפחד לא ממש נכנס ולא מגיב.. ואני כן רוצה שאולי חלק מהאנשים שנכנסים *אהמאהמ* יגיבו.

נכנסו לפה 6 אנשים ואפחד לא הגיב. D:

נחמד הא?

קבלו ציור, או רקע או איך שתקראו לזה, ממש ממש חמוד שמצאתי ואיכשהוא הצלחתי להתחבר אליו ברגע אבל ממש חזק:

תלחצו עלזה אם באלכם גדול.




~~~

אני רוצה גם לכתוב דבר אחד או שניים, או בעצם בלי לספור.

קטע, פינה להקדיש למצב הזה, למלחמה בעזה,

שלא ברור לי בכלל אם זה נחשב מלחמה, מבצע של הצבא, ומזה בכלל.

זה כמו מלחמת לבנון שהייתה לפני שנתיים וחצי?

או שזה רק מצב זמני שהולך להיגמר וככה גם יבוא סוף לשבע שנים של קאסמים על יישובי הדרום?

אני לא ממש יודעת, ואין בי פחד, יש בי רחמים ואכזבה.

ברור לי שאני לעולם לא יעבור לחיות במדינה אחרת, אני תמיד ישאר פה בישראל. כאן אני יגדל, ילמד, יתחתן, יגדל ילדים ובעזרת השם גם הם יבחרו לחיות פה.

אבל מה יהיה אם הקאסמים [חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו] יצליחו להגיע גם לפה, למרכז המדינה, ללב ליבה. שזה אומר שהם יוכלו להגיע לכל מקום בעצם.

הערבים מסתובבים בינינו, בתוך המדינה. ואנחנו גם מוקפים מכל צד בערבים, באויבינו.

גם מצרים וירדן שלכאורה יש הסכמי שלום איתם, לא יהססו לקחת חלק אם כל המדינות השכנות לנו יחליטו לקום ולחסל אותנו.

זה ממש מרגיש כאילו זה הולך לקרות מתישהוא וזוהי רק שאלה של זמן.

זה מפחיד אותי לחשוב שהמקום היחיד שאליו נוכל לברוח הוא הים, ולא כדי לחיות שם, כנתיב לבריחה אל מדינות אחרות.

וזה לא ברור מה יקרה, כי בינתיים גם במדינות אחרות שונאים אותנו על מה שאנחנו עושים.

לאן נלך?

שאלה גדולה. ולא ברור מה יהיה, ואני לא יודעת, אבל זה מפחיד לחשוב מה יהיה אם הם ינצחו.

זה לא שטויות, הפוליטיקאים האלה. שכולם כותבים בעיתונים ואומרים שהם מתיחסים למלחמה הזו כהזדמנות לאסוף מנדטים.

אני לא יודעת, הם לא חושבים על הרעיון שהפשלות שלהם או האדישות או הפזיזות או כל מה שאומרים, בסוף יגרום לכך שבכלל לא יהיה לנו לשם מה להצביע?

אני רק מושפעת ממה שכתוב בעיתונים, היום ישבתי וקראתי עיתון ידיעות אחרונות שלם.

הכול היה על המלחמה כמעט.

שבמצרים אומרים שגלעד שליט נפצע, וערביי ישראל עושים הפגנות ופוגעים בישראלים יהודים, שבירדן שורפים דגלי ישראל, שהסורים הקפיאו את הניסיון הקלוש ליצור שלום, ואפילו בטורקיה, הנשיא או לא זוכרת מי זה אומר שאולמרט בגד בו, ושהוא נפגע וכל זה. מה שאומר שהם לא ישמחו, הטורקים, שוב לנסות ולתווך ליצירת שלום, כשהמצב ירגע, בעזרת השם.

אז נראה מה יהיה, ועד אז..

אין ממש מה לעשות.

לפחות לא לי, אני רק קוראת עיתונים, רואה חדשות והכול.

זהו.. > <"

~~~

טוב אז זהו עד עכשיו.

יאללה ביי XD

נכתב על ידי אני, שירי. , 29/12/2008 19:26  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



טוב.. אז החלטתי לחזור. (: || פוסט באווירה של להסתכל קדימה..


טוב.. אז אחרי שסגרתי את הבלוג, הפכתי אותו לפרטי, גיביתי אותו, מחקתי אותו, שיחזרתי אותו שוב לבלוג פרטי.. החלטתי לפתוח אותו שוב.

זה לא שיש פה מיליון קוראים, אין פה אפילו אחד קבוע ומי שקורא קורא לפעמים סתם כי מתחשק לו וכי הוא אכשהוא הגיע לפה מחיפוש אקראי של בלוגים.

אני רוצה לכתוב משו, להגיד משו שאי אפשר בשום מקום אחר, זה הפינה שלי. הוא יהיה מעוצב כמו שאני מדמיינת בקרוב כשאני לא יהיה עצלנית וכשיפחת ממני הלחץ, ואז זה יהיה לגמרי אני.

בינתיים אני רק כותבת פוסטים, וגם הם מעוצבים בדיוק כמוני, כמו שחלק מהאנשים פה שמים לב או לא חחח אם מישו נכנס (:

אז אני רק יספר על מה שהולך אצלי ככה בכללי.. אתם יודעים בלי יותר מדי פירוטים כי ממש לא באלי שאנשים שמכירים אותי יראו פה מה אני רושמת. זו הסיבה שקרה כל התהליך של המחיקה ששניה אחרי התחרטתי עליו.. ואז כמו סוג של מתנה הגיע מייל ששאל אם אני רוצה לשחזר את הבלוג והסכמתי חחח כי היה לי ממש חסר תכלס (:

 [>XD]

~

אז מה הולך אצלי עכשיו?

עכשיו עכשיו? ממש עכשיו? עכשיו זה סוף חופש חנוכה, ואני יושבת מול החדר המבולגן שתכננתי לסדר, ומול רשימת השיעורי בית שתכננתי לסיים, ומול הספר והחומר של המבחן מחר [כן כן, היום האחרון של החופש] לתיקון הציון 72 שקיבלתי במת'.

וישלי גם מבחן נוסף איך לא בהיסטוריה, אחד חופר כזה, ביום שלישי. אז בקיצור לא עשיתי כלום בחופש, לא ממש מיציתי אותו ויש תחושת החמצה כמובן כי ככה זה אצלי.

התקופה האחרונה ובכלל החלק הזה בחיים שלי הוא חלק של שינוי, לא תאמינו כמה אני אוהבת את עצמי, ומצד שני רוצה לשנות הכול.

יחסי אהבה שנאה.

ופשוט באלי שיבוא איזה קוסם, כן קוסם, שיסדר לי הכול עם עצמי..

את החדר המבולגן,

את המחשב,

את הסדר יום,

שיעשה לי קסם שיגמול אותי מהתמכרות אינסופית לכפתור הדלקת המחשב,

אני פשוט רוצה שהכול יהיה שונה. זה לא שלא טוב לי, אני שואפת ליותר. כי זו תקופת ביניים, לא רע, אבל גם לא הכי טוב.

סוג של טעם מר אין דרך להסביר.. תחושה כזו שעכשיו  אני בהולד וצריך לצאת ממנו.

אני לגמרי מדמיינת איך הכול משתנה לי.. זה בטח קורה גם לכם. הרצון הזה לסיים את כל המשימות [וואלה פוסט הבא עדכון TODO ליסט שלי..] ואז ביום ראשון להתחיל מחדש.

גם לי יש ת'קטע הזה.. שיום שבת אתה מתכנן לקום מוקדם לסדר את החדר, להכין שיעורים, לסדר את הארון שכול הבגדים יהיו בפנים ולא בחוץ על הפוף\כיסא\מיטה\שולחן\ריצפה במקרה הרע, ואז להכין שיעורים, ולסיים כל מה שאתה רוצה לעשות ממש ככה שיהיה לך משעמם.

אבל אי אפשר, כי מה לעשות, ישלך מחשב בחדר!

והוא רק שלך, ואין אפחד לריב עליו איתו, ואתה מכור, והכפתור הזה.. הוא פשוט קורא לך, מבקש שתלחץ עליו. ואז קורה שעוד יום שבת הולך לזבל.. ובערב החברים\ההורים מציעים לך לצאת איתם קצת מהבית להתאוורר. אז אתה מסכים, אתה יוצא, נהנה, דוחק את התחושה הזו שבבית החדר שלך מחכה מבולגן לגמרי ושלא הכנת בכלל שיעורים.. ושעוד יומיים מבחן גדול ושאיך קראת את החומר ברפרוף רק פעם אחת.

אז אתה אומר.. טוב אני יספיק לחזור ולעשות הכול.

אתה חוזר, שפוך. ואז הטלוויזיה קוראת לך גם היא בתורה.. אתה רואה איזה תוכנית נחמדה.. אחת או שתיים.. ואז נשפך במיטה.

בבוקר אתה קם. מאוחר כמובן, מתארגן בלחץ ושניה לפני היציאה נזכר לסדר מערכת. אתה נראה זוועה אבל הולך לבצפר כי חייבים.

ושיעור אחרי שיעור מגלה שלא הכנת שיעורים. אוי נדפקת.

אתה גם לא תשלים אותם כי נותנים לך חדשים, עוד.

וככה מתגלגל לו היום בבצפר. אתה חוזר למחשב, אחרי האוכל-קצת מחשב אתה אומר ונשאר בו עד הערב. אז כבר חייבים להכין שיעורים אבל פתאום אמא רוצה עזרה.

אתה עוזר, זה אמא מבקשת, ואז מכין שיעורים בשעה מאוחרת, מהר מהר דוחק בעצמך לסיים כדי להספיק לראות טלוויזיה.. אתה הולך למקלחת מאוחר ואז נשפך לישון, שוב עייף מהיום שעברת.

ואני רוצה סדר יום אחר.

אני רוצה לקום מספיק מוקדם בבוקר עם מערכת מסודרת ולתוך חדר מסודר שנעים לי להיות בו, ללכת לבצפר בקצב שנוח לי בלי לחצות באדום כי אם לא אני יאחר שוב.

להיות בבצפר, להשתתף בשיעור לקלוט את החומר טוב יותר, להיות גאה שהכנת שיעורים גם אם המורה לא בודקת, המחברת מסודרת ואתה מקשיב בשיעור ולא עסוק בלדבר עם כולם ולהיות פוזאיסט.

אתה חוזר הביתה וניגש להכין שיעורים בלי להתחבר לאייסי\מסן\פייסבוק, ובכלל לא מדליק מחשב.

אתה אוכל, ממשיך שיעורים ואפילו מספיק לסכם קצת חומר למבחן בשבוע הבא. אז אתה מרשה לעצמך ללכת לדבר קצת עם אבא או אמא שמופתעים ושואלים מה קרה למחשב שלך. אתה אוכל ארוחת ערב עם כל המשפחה, מתקלח בשעה מוקדמת. מסדר מערכת, רק עוד קצת להחזיק מעמד.

מכניס את הבגדים שצריך לארון ואלו שצריך שולח לכביסה, מסדר טיפה את החדר ככה שיראה יותר נורמלי.

אתה הולך לסלון יושב קצת עם אבא ואמא ורואה משו בטלוויזיה, גם אם הם לא רואים האח הגדול או הישרדות מותר לך לשבת לידם.

רק אז אחרי שזה נגמר,

אם השעה לא מאוחרת מדי, לא אחרי 10, 10 וחצי. אתה מדליק את המחשב. יושב שם חצי שעה, שעה לכל היותר. מדבר קצת באייסי, מעדכן את הבלוג, הפייסבוק.. בודק את המייל, משוטט בבלוגים וכל מיני אתרים.

ואז בשעה 10 אתה הולך לישון. אולי מקשיב קצת למוזיקה בנגן שלך, אולי קורא ספר טוב לפני השינה. ב10 וחצי אתה נרדם.

עם חיוך לשם שינוי. בלי מחשבות טורדניות ובלי חלומות על היום שיבוא מחר ואיך תספיק הכול.

פשוט וקל.

ותראו מה שיניתי בסה"כ- את שעת הדלקת המחשב.

תחשבו עלזה.

אצלי זה הולך להשתנות אני כבר יודעת..

החיים הם כמו קוביה הונגרית אתה לא יכול לעשות הכול מושלם, רק מעטים מצליחים, אבל אם תנסה הרבה, בסוף תצליח, וככה זה יישאר.

 

~~~

לילה טוב לכם,

כולם,

או האחד שקורא פה.

שירי. 3>


נכתב על ידי אני, שירי. , 28/12/2008 20:59  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





כינוי:  אני, שירי.

בת: 31




391

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאני, שירי. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אני, שירי. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)