היי :P
תודה לכול מי שפרסם את השלט ..
אשמח אם תרשמו להיות מנוים D:
טוב אין לי הרבה מה לכתוב אז שנתחיל ?
1
עוגיות פצפוצי שוקולד 8D
החומרים :
2 וחצי כוסות קמח
1 מרגרינה
2\1 כוס סוכר
1 ביצה
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
1 כוס פיצפוצי שוקולד
אופן ההכנה :
* לערבב את כל החומרים יחדיו
* להכין כדורים של עיגולים
* לחמם בחום ° 180 כ- חצי שעה
. ובתאבון D :
עוגת מייפל :P
החומרים :
3 ביצים
3 שקיות סוכר וניל
1 גביע שמנת חמוצה
1 ורבע כוסות קמח תופח
1 ורבע כוסות סוכר
2\1 כוס שמן
סירופ מייפל
קצת קינמון ופקאן קצוץ
אופן ההכנה :
*לערבב את כל החומרים לפי הסדר שלמעלה
*לצקת את התערובת ל2 תבניות אינגליש קייק משומנות
*לפזר מעל קצת קינמון ופקאנים קצוצים
*לאפות 30 דקות בתנור שחומם מראש ל ° 180
* בעודה רותחת לשפוך מעל בנדיבות סירופ מייפל עד שייספג
בתאבון D:
מוס שוקולד מהיר :)
החומרים :
125 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם מרשמלו לבן קצוץ
1 ו 3\1 כוסות שמנת מתוקה
1 כפית תמצית סוכר
אופן ההכנה :
*שמים בקערה חסינת חום את השוקולד והמרשמלו, מציבים על סיר מים רותחים ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
*מסירים מהאש ומוסיפים בהדרגה את השמנת והווניל
*יוצקים ל - 4 גביעי הגשה ומקררים עד שהמוס נהיה יציב.
בתאבון D:
נשיקות מקצפת :$
החומרים :
4 חלבונים
2 וחצי כוסות
סוכר 100 גרם אגוזים טחונים[לא חייב]
תבנית אפייה שטוחה מרופדת בנייר אפייה משומן
אופן ההכנה :
*מחממים תנור לחום בינוני [ ° 180 ]
*מקציפים את החלבונים , מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף לקצף נוקשה ( אם משתמשים באגוזים מקפלים בעדינות אל הקצף )
*בעזרת 2 כפיות מניחים כדורי קצף בתבנית,ומקפידים להשאיר מרווח בין ה"נשיקות"
* אופים 20 דקות , מכבים את התנור ומניחים ל"נשיקות" להתייבש
בתאבון D:
פודינג שוקולד [>..<] [ מהיר ]
החומרים :
1 כוס חלב
+ 3 כפות חלב
. 1 כף קונפלור
. 3 כפיות סוכר .
1 כפית קקאו .
אופן ההכנה :
*שמים את כל המרכיבים בסיר קטן ומבשלים על להבה בינונית - גבוהה תוך בחישה מתמדת עד שמתקבל פודינג סמיך.
*אם נוצרו גושים מעבירים דרך מסננת דקה. מצננים קצת תוך כדי בחישה (כדי שלא יווצר קרום) ומגישים מיד .
בתאבון D:
ואיי לקח לי הרבה זמן למצוא מתכון ממחברת המתכונים שלי...
(יש לי יותר מדי מתכונים XD ) טוב אני מקווה שתאהבו.
אם אתם רוצים עוד משהו - לתגובות .
מבצע קטנטן מי שיזכה מקבלל לינקוק בגודל כזה למשך 3 פוסטים .
1.2. 3. 4. 5.
קרדיט
מצפה לתגובות :)
(עבדתי על הפוסט מ 16:10 עד - 17:30 )