Road Warrior - חוויות מנסיעות באוטובוס אין לי אוטו, אין לי אייפוד והדיסקמן מת, כך שנותרה לי רק דרך אחת להנעים את זמני באוטובוסים - לשים לב לדברים המשעשעים שקורים מסביבי, ולהנות מטפשותם ושנינותם של אנשי ירושלים. |
| 9/2008
קו 968, היום בבוקר ראש השנה מזמן לנו הזדמנויות נפלאות להיפגש עם בני המשפחה המורחבת, שבמקרה שלי מתגוררים בדרך כלל במרחק של לפחות שלוש שעות נסיעה באוטובוס מעיר הקודש. במסעי צפונה נזדמן לי לשבת בסמוך לשתי אחיות חינניות, שיכונו כאן האחיות ב' (משום שאחת מהן בלונדינית והשניה ברונטית), וכעת ברצוני לחלוק עמכם כמה מפניני החכמה שהזדמן לי לשמוע ברגעים הספורים שבהם לא ישנתי, בחלוקה לנושאים עיקריים.
רציונליות וקבלת החלטות "בגלל זה צריך לפעמים לתת לזה להחליט אותך" (הברונטית במחווה לדניאל כהנמן)
גנטיקה "אנחנו מיש מש" (הברונטית במחווה לריצ'רד דוקינס)
מדעים מדויקים "מתמטיקה זה לא פיזיקה" (הברונטית במחווה לאדוארד ויטן)
מטאורולוגיה "אתמול אני יוצאת עם גופיה, ואני בשוק, מה זה? חורף כאן! אז היום לבשתי סוודר ובדרך לעבודה אני מתחילה להתפשט" (הברונטית במחווה לדני רופ ואנה ניקול סמית')
| |
קו 28, היום בצהריים "יא גמד, יא אומפה לומפה! לך, לך לצ'רלי!" (מתוך סשן העלבות של חבורת תלמידי חטיבה קולניים)
"משחק חדש! סדרת הפאזלים החינוכיים שכולם מתחברים אליה!" (מתוך מודעת פרסומת ברחוב חרדי)
| |
| כינוי:
מין: נקבה
|