אודיה (שהבלוג שלה פרטי ולכן אין לינק) נזכרה שהחלום שלי הוא לפתוח מסעדה
ולכן היא החליטה להכניס אותי לפרויקט הסנדוויץ שאין לי מושג מאיפה הוא התחיל
אז אני פה לספר לכם מה אני אוהבת בסנדוויץ
לא אוהבת להעמיס פריטים בתוך הסנדוויץ שלי ,אני לא מאלה שעורמת עוד ועוד דברים לתוך הסנדוויץ
הפריט הכי חשוב בו הוא הלחם
פרוסות עבות או דקות
לחם טרי וחם מהתנור זה הכי בעולם
חלה טריה שבוצעים עם הידיים
חלה טרייה שפורסים דק דק
לחם רך מבפנים וקריספי מבחוץ
לחם לבן , לחם שחור , לחם עם קימל ,שומשום ,גרעינים
לחם אוורירי , לחם דחוס ( נראה לי שהבנתם אותי שהלחם זה הדבר החשוב אצלי )
ובתוכו ....
גבינה צהובה (בלי עגבניה , לא אוהבת עגבניה )
גבינה בולגרית
סתם חמאה וקצת מלח גס
רצועות רוסביף חמות עם מיונז וחרדל
גבינה לבנה\בולגרית עם ריבה ,שוקולד למריחה (כן אני אוהבת מלוח ומתוק ביחד ולא ...אני לא בהריון )
אבוקדו עם הרבה לימון ופלפל שחור ומלח גס
נקניק סרוולד קשה וחמצמץ עם קצת מיונז
טחינה שאני מכינה
לירקות אין כלכך מקום בסנדוויץ שלי ,סתם תופסים מקום 
שיהיה לנו שבוע קל ,ללא חללים נוספים
אוהבת אתכם
שוגר