לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הבלוג של איזה ילד שאין לו חיים ומשעמם לו תחת


הבלוג של איזה ילד אחד או בכותרת ארוכה - הבלוג של הילד המשועמם שאין לו חיים ובגלל זה הוא פתח את הבלוג המעפאן הזה שאין בו שום דבר מעניין חוץ מהחיים המשעממים תחת שלו השלב הבא של הטימטום ברשת!

Avatarכינוי: 

בן: 96

Skype:  xgedaix 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2008    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2008

חלום מס' 1


אני קם בבוקר מותח את רגליי וידיי ומתחיל ללכת תוך כדי הוצאת תחתוניי מהתחת, מסתכל על אמי ולהפתעתי מגלה שהיא – דולפין.
היא מתחילה לדבר איתי עם הסונר שלה:
"ביב ביב, ביב ביב" ואני לא מבין מילה "ביב ביב, ביב ביב" ואני עדיין לא מבין מילה ופתאום, משום מקום נפל עליי - מקרר.
אני קם וחוזר מצורתי הדו מימדית לתלת מימדית, פותח את המקרר ומגלה שם פתק. בפתק היה רשום: "איה כואב לי" ופתאום משום מקום נופל עלי - ספר.

"איה כואב לי" אני אומר ומחפש מאיפה לעזאזל נופלים הדברים האלה!? ואין חור בתקרה!, נראה לי... רגע...כן אין שם שום חור! רגע, כן! "מי עושה את הא הא!? בוא צא! תהיה גבר!" אך כנראה זו הייתה בחורה כי הוא לא יצא ואז אני מסתכל על הספר 'מילון סונרי -  עברי' איזה יופי! קולה! אני שתיתי את הקולה שמצאתי במקרר וחשבתי, היי אני יכול לתרגם את מה שאמא שלי אומרת עם הקולה! אבל, זה לא עבד אז ניסיתי עם המילון:
ביב ביב –  אני         ביב ביב -  חרא        ביב ביב -  מכוער

ביב ביב – אתה       ביב ביב – באסה     ביב ביב -  דביל

ביב ביב – אותך       ביב ביב – שמן        ביב ביב -  להרוג

 

זה המשיך ככה וזה היה קצת מוזר, כי חשבתי שעם הקולה זה יעבוד ואם לא אז עם המילון אבל זה לא עבד, אז החלטתי לרצוח אותה בשביל הכיף.

פתאום אני שומע "ווינו ווינו ווינו ווינו" מה זה? הקולה? פתאום פרצו לי לבית דולפינים ואמרו לי "אתה עצור בשם משטרת הדולפינים!" משטרת הדולפינים זובי! תלכו לעזאזל! פתאום נפלו לי לידיים אקדחי מים והתחלתי לפצלח להם את הצורה. זה היה כיף, מאוד כיף... טוב קיצר, הפכתי להיות פושע סדרתי מבוקש ובגלל זה לא מכרו לי יותר סמים, ולא יכולתי יותר בלי סמים! אז ברחתי לעיר אחרת בא אני לא מבוקש, עיר הממתקים. חייתי לי שם כמה ימים בכיף, בסבבה, מתרוצץ ממסיבת סמים למסיבת סמים עד שיום אחד כשהלכתי לי ברחוב התחילו לרדוף אחרי סוכריות מנטה ענקיות ורצחניות! ופתאום משום מקום נפל עלי ספריי. "אאוץ'!, מי עושה את זה!? אם אני אתפוס אותך אני אכסח לך את האוזן! אני אומר לך!" ואז הסתכלתי על הספרי "ספרי דוחה מנטות רצחניות וענקיות שרוצות להשתלט על העולם" אני יודע איך לעצור אותם! עם הקולה! הרמתי את פחית הקולה הזרוקה מהרצפה, אבל גיליתי שהיא ריקה...אז ניסיתי לעצור את המנטות עם הספריי! הוצאתי את הפקק וזרקי אותו עליהם! רגע..."אופס הפקק הלא נכון..." בום, היה פיצוץ ענק! אבל לא היה תקציב לעשות אותו, אז היה בום קטנצ'יק ועפתי לחלל! ונחתתי בתוך חללית, אבל לא סתם חללית, חללית של חייזרים!
"ביפ ביפ ביפ, ביפ ביפ ביפ. ביפ ביפ ביפ, ביפ ביפ ביפ!! ביפ, ביפ. ביפ? ביפ# ביפ *@#$$%^%&*&)^&%$#%^%)$@#_#@ ביפ, ביפ ביפ ביפ. ביפ *&$#^%%$$%$&%!@~!@*&* ביפ, ביפ ביפ. ביפ ביפ 'ביפ """"
V?V.כעGFHDFFH^%*$#$$#%^$# ביפ, ביפ ביפ ביפ. ביפ ביפ ביפ, ביפ *ביפ."

"מה?!, אפשר תרגום לעברית בבקשה!?"
"אה, טוב, אין בעיה, אתה פולש תעוף כאן מייד"

למה מה תעשה לי!? הוצאתי את רובי המים שלי והתחלתי לכסח אותם לחתיכות, ופתאום נפלו מהשמיים חצאיות הוואי וחזיות קוקוסים והולבשו על החייזרים והם התחילו לרקוד הולה כדי להתחמק מהיריות, ופתאום אחד מהם לחץ על כפתור ועפתי אל מחוץ לחללית ומהר יריתי ירייה על החללית והיה פיצוץ ענק!!! אבל, שוב לא היה תקציב, אז היה בום ממש, אבל ממש פצפון. ואני התחלתי ליפול אל כדור הארץ כמו אסטרואיד מפגר, אה סליחה, מאותגר שכלית והאנשים בכדור הארץ ידעו איפה אני אפול אז הם רצו לשים שם מזרון נוצות ענקי! אבל אחד מהעובדים לא שמע כל כך טוב והם שמו שם חרב ענקית וממש חדה, ותאמינו לי, אני צודק, אני מכיר את זה מקרוב... ואז אני עמדתי על האדמה ופתאום נפלה פחית קולה מהשמיים ואני צעקתי "לאאאאאאאא!!!"   

 

 

the myshehoo וampereio666

נכתב על ידי , 21/10/2008 12:46  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



296
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , משוגעים , מדע בדיוני ופנטזיה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לthe myshehoo אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על the myshehoo ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)