לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי:  ?who, me

בת: 31




הבלוגים הקבועים שלי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2012    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2012

שלל עובדות הקשורות באופן ישיר ו/עקיף לבלוג (ואליי). בסדר אקראי.


לפני חודש/חודשיים כתבתי שאני רוצה להתחיל להוציא טיוטות מהבלוג, כי אני ממש שונאת את קיומן, כשלמעשה בחודשיים האחרונים הן רק התרבו עקב כל מיני סיבות כאלה ואחרות. אז אני מתחילה להוציא אותן. את הראשונה שבהן מחקתי, עם כל הכאב והצער שבפעולה המגעילה הזו. מחקתי מילים טיפשיות שכתבתי לפני לא זוכרת כמה זמן, זה היה פוסט דבילי שרק התחלתי ולא טרחתי לסיים. התכוונתי להעלות לשם הרבה תמונות מאירועים שקרו באותה שנה והיה שם רק את קטע הפתיחה, בו החלטתי להיות מאד... משוחררת מבחינת פרצופי טקסט (הרבה מאד). את השני ביניהם החלטתי לפרסם עם אותו התאריך. מדובר כאן על פוסט שבו הנחתי את כל הקלפים על השולחן ובטעות זה יצא לי אחרת ממה שרציתי (לכן לא יכולתי להשאיר אותו ככה בבלוג). ובינתיים זה כל מה שהעזתי לעשות. עכשיו כשאני כותבת את זה, זה מביא אותי לכתוב על דברים שקרו במהלך השנים בהן אני כאן.
  • טיוטות - מאחר ופתחתי את הפוסט בהקשר הזה, אתחיל בהן. סה"כ בשלוש (ארבע?) השנים האחרונות כתבתי מעל 500 פוסטים מחורבנים, מתוכם בסביבות העשרים טיוטות (עוד יותר מחורבנות).
  • רשת חברתית - במהלך השנים האלו הכרתי כמה וכמה ישראבלוגרים ואם אני לא טועה, אף אחד מהם לא נשאר הרבה זמן בחיי (הקשר הארוך ביותר שהיה לי עם ישראבלוגר ארך שנתיים). ואני מדברת על קשרים הדוקים. כי כרגע יש שני ישראבלוגרים שאני בקשר איתם, והאמת שאני כל כך רגילה שאני כמעט בטוחה שזה כבר הולך להסתיים בקרוב.
  • כניסות ותגובות - במהלך השנים בהן אני כותבת כאן קיבלתי מעל 20 אלף כניסות (את זה ניתן לראות בתחתית) ומעט תגובות ביחס לכמות הפוסטים.
  • פיניטו לה קומדיה - כמעט כל הפוסטים כאן מסתיימים בחתימה הטיפשית (לא יאמן, אבל אני מחזיקה בחתימה ה"זמנית" הזו עוד מהפוסט הראשון. העובדה הזאת הורגת אותי כל פעם מחדש).
  • בשם המרמלדה - אני יכולה להגיד בוודאות שעברתי שינוי של... נניח, 102 מעלות(?) מהיוולדו של הבלוג ועד היום. די בטוחה שלא בזכותו, אבל כן היה לו חלק בזה. ואני בטוחה שאני עוד אמשיך להשתנות (כנראה שלא לטובה, אבל למי אכפת).
  • תהילה - במהלך השנים שלי כאן הופעתי פעמיים בעמוד הראשי של ישראבלוג (מרצון, אם זה חשוב למישהו).
  • תחילת הדרך - את הבלוג פתחתי בעקבות צעד שנוגד כמה מהכללים ההיפסטרים - שתי חברות שלי משכו אותי לכאן. אחת מהן אני יודעת בוודאות שהפסיקה ובנוגע לשנייה אני לא ממש בטוחה.
  • יעדים - כהסבתי לתשומת לבי את התמכרותי למקום, הצבתי לי מטרה לא כתובה ולא מחייבת של חמש שנים. קצת מפתיע אותי שאני קרובה לזה.
  • השפעה - אני חושבת שעשרה מתוך חמישה עשר פוסטים שהמלצתי עליהם הגיעו למומלצים (לא ספרתי, זה משוער).
  • משטר זיהוי - אני מניחה שגיליתי שכותבים כאן בסביבות עשרים אנשים שהכרתי מהחיים הלא-וירטואליים (וכמו מניאקאית לא אמרתי להם). 
  • דבק - ישראבלוג זה המקום היחידי שנשארתי בו מעל לשנתיים.
  • אני משל...כאן ולא תתנו אותי - מספר הפעמים שבהן הייתי אמורה לעשות משהו ובמקום זה כתבתי פוסט הוא בלתי יתואר (עכשיו, לדוגמה).

 

-שקדקול-

שנאלצת לסיים כאן. היא תמשיך אם יהיה לה כוח.

 

נכתב על ידי ?who, me , 21/10/2012 15:16  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ?who, me ב-21/10/2012 21:59



36,441
הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , 18 עד 21
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל?who, me אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ?who, me ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)