מאת: עפרי היפה 3>
מתכון לחמישה סועדים

מרכיבים:
3 פלפלים אדומים בינוניים
פחית (גדולה) של עגבניות מרוסקות
כפית שמן זית
4-6 שיני שום כתוש
1 פלפל חריף קצוץ
5 ביצים
מלח, פלפל לפי טעם
3/4 כפית פפריקה אדומה חריפה או מתוקה (לפי הטעם)
כפית מרק עוף
מעט פטרוזיליה/עירית קצוצה
אופן הכנה:
מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים את השום. אחרי הזהבה של השום מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומנמיכים את האש. משאירים למעקב של חצי שעה. לאחר בישול של העגבניות מוסיפים את שאר התבלינים (לפי טעם) מערבבים ומשאירים לבישול איטי על אש נמוכה עד קבלת מראה דבשתי. כאשר התבשיל מוכן שוברים לתוכו את הביצים ומבשלים כחצי שעה עד להכנתן.
** את הפלפל האדום יש להכניס על העגבניות מרוסקות .
** את העירית/פטרוזיליה יש להוסיף אחרי הביצים (ואחרי שהם כמעט מוכנים) .
** זאת מנה לחמישה סועדים כך שהביצים התפרסו על המחבת כך:
(ביצה) (ביצה)
(ביצה)
(ביצה) (ביצה)
** את הפפריקה יש לפזר לפני הביצים .
יצא מהמם !! באמת !!
מוזמנים לנסות :)