לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

girls


אנחנו שולטות בבית הספר , אוכלות רק חסה וקרקר , רק עלינו הבנים מסתכלים , עשיתי קארה כולם עלי מפנטזים !! איילת , עפרי , גאיה וגפן :)

Avatarכינוי:  ארבעתינו D:

מין: נקבה

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2009    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

העוגה המתוקה שלי !!!


המתכון לעוגת הבראוניז הכי טעימה שיש!

  Eating Pie 

רכיבים:

 

1.  125 גרם סוכר.

2.  125 גרם חמאה.

3.   150 גרם שוקולד.

 

4.   1 כף נס-קפה.

5.   4 ביצים.

6.   6 כפות קמח.

 

 

אופן ההכנה:

 

לקחת את הסוכר, החמאה , השוקולד והנס-קפה להמיס אותם ולחקות שהם יתקררו.

אחר- כך להפריד את הביצים ולשים את החלמונים + הקמח בתוך קערה עם התערובת המומסת.

בקערה נפרדת להקציף את החלבונים . אחר - כך לערבב את החלבונים עם התערובת השניה.[בתנועות עדינות!]

 

להכניס לתנור ולאפות במשך 12 דקות-[עד שכשמכניסם קיסם לעוגה והוא יוצא יבש.] לא יותר!!!

 

 

בתאבון!!!

 

נכון שזה טעים?   

 

                      איילת המגניבה P:





נכתב על ידי ארבעתינו D: , 6/11/2008 17:36   בקטגוריות המתכונים שלנו  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



שקשוקה ביתית הכי טעימה שיש :)


מאת: עפרי היפה 3>

 

מתכון לחמישה סועדים

 

 

מרכיבים:

3 פלפלים אדומים בינוניים

פחית (גדולה) של עגבניות מרוסקות

כפית שמן זית

4-6 שיני שום כתוש

1 פלפל חריף קצוץ

5 ביצים

מלח, פלפל לפי טעם

3/4 כפית פפריקה אדומה חריפה או מתוקה (לפי הטעם)

כפית מרק עוף

מעט פטרוזיליה/עירית קצוצה

 

אופן הכנה:

מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים את השום. אחרי הזהבה של השום מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומנמיכים את האש. משאירים למעקב של חצי שעה. לאחר בישול של העגבניות מוסיפים את שאר התבלינים (לפי טעם) מערבבים ומשאירים לבישול איטי על אש נמוכה עד קבלת מראה דבשתי. כאשר התבשיל מוכן שוברים לתוכו את הביצים ומבשלים כחצי שעה עד להכנתן.

 

** את הפלפל האדום יש להכניס על העגבניות מרוסקות .

** את העירית/פטרוזיליה יש להוסיף אחרי הביצים (ואחרי שהם כמעט מוכנים) .

** זאת מנה לחמישה סועדים כך שהביצים התפרסו על המחבת כך:

                                      (ביצה)         (ביצה)

                                               (ביצה)

                                       (ביצה)       (ביצה)

** את הפפריקה יש לפזר לפני הביצים .

 

 

יצא מהמם !! באמת !!

מוזמנים לנסות :)

 

נכתב על ידי ארבעתינו D: , 2/11/2008 16:14   בקטגוריות המתכונים שלנו  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



1,592
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לארבעתינו D: אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ארבעתינו D: ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)