לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי:  מתן וילנאי





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2008

הדרך הדרך...


כבר הרבה מאד שנים אני מכור לרכיבה על אופנים. כמעט מדי שבת, יחד עם חבורת חברים קבועה, אנחנו בוחרים מסלול ויוצאים לדרך. הרכיבה על האופניים מחברת אצלי מספר אלמנטים חשובים, שהם מבחינתי הבסיס לחיים-חברים, בריאות, חיבור לארץ, התמודדות עם קשיים, זמן לחשוב.החבורה שלנו נוסעת ביחד כבר שנים רבות. קשה לי לזכור בדיוק מתי הצטרף כל אחד, אך התוצאה היא תלכיד אנושי מגוון ומרתק. אנחנו נוסעים, מדברים, מתווכים, שותים קפה, נהנים מהנוף, ובדרך מורידים גם כמה קלוריות.

ולכן, כשהציעו לי לערוך סרטון המדבר על המצב הפוליטי, מייד התחברתי לסיפור הרכיבה על האופניים. ניתן למצוא קורלציה ישירה בין הדרך הממשית, שעליה רוכבים, לבין הדרך הפוליטית שבה מתקדמים. בחרנו במספר סיטואציות דומות, ומשם הדרך להפקה הייתה מהירה.

וכמו בחיים, כך גם בפוליטיקה, בעוד מספר ימים יערכו הפריימריז- עוד פסגה בדרך שצריך לכבוש, והכל בדרך לפסגה הבאה- החשובה עוד יותר.

אז מי מצטרף לרכיבה?

 

נכתב על ידי מתן וילנאי , 27/11/2008 14:29  
42 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט





© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למתן וילנאי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מתן וילנאי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)