בהתחלה חשוב מאוד להרגיש את הכניסה.
את צריכה ממש לחוש את הטעם והחספוס על הלשון.
לשחק עם זה קצת ובסוף לירוק, לא טוב לבלוע.
לא טוב לאחוז מלמעלה חייבים להחזיק מהבסיס אם לא זה הורס את
כל ההנאה.
זה פשוט סתם מחמם את כל העסק.
היציאה גם מאוד חשובה, צריך שהיא תהיה חלקה.
זה מראה על האיכות.
לא בכל המקרים זה כך, יש יציאות מחוספסות ואחרות ממש דוקרות.
הטובה ביותר היא יציאה חלקה ואחידה, זו שממש עוברת אפילו בלי
להשאיר טעם לוואי כזה או אחר.
בשביל להרגיש את הכל צריך המון ניסיון.
את ממש לא רעה בשביל פעם ראשונה.
את חושבת שתצליחי לזהות אותו בעצימת עיניים?
אני מאמין שמתוך שלושה אולי תצליחי לזהות, רק אם ממש תתאמצי.
תזכרי צריך לשחק עם הלשון כדי לחוות את כולו.
מה את אומרת?
השני, זה שהיה קצת יותר חמצמץ.
את ממש כישרון מולד.
טוב אחרי ההדרכה המקיפה שעברת. מתי את יכולה להתחיל לעבוד
אצלנו?
שעות הפעילות של היקב הן מהשעה תשע בבוקר ועד שבע בערב.
אני נותן לך כמה יינות הביתה כדי להתאמן על התאימות כמו
שהסברנו בהדרכה.
רק תזכרי
בכניסה של היין לפה יש לחוש עם הלשון טוב, טוב.
לחוות את הארומה והמרקם.
אחרי שטעמת לירוק, את לא יכולה להשתכר כל פעם שתעבירי הדרכה
לקבוצה.
את הכוס מחזיקים רק מהבסיס, אחרת היין מתחמם ולא שווה כלום.
נתראה בשבוע הבא.
זכרי מכנס שחור וחולצה של היקב.