לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

DDT להמונים


דרור דין טמיר (1977) נולד, גדל וחי באחת מערי הלוויין של המטרופולין התל אביבי. כל זה נגמר כשעבר לירושלים מסיבות שלא היו תלויות בו, ומאז הוא מנסה להכות שורש בסלעי ההר, ללא הצלחה יתרה. לדידי אין אג'נדה מגובשת על עצמו ועל החיים, אז אל תצפו לאחת. אנא, הגיבו


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2008    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

12/2008

אסון הומניטרי ברצועת עזה! סתאאאם!


סתם... נו, צחקתי אני מסביר לכם! לא הרגשתי אפילו רעידה קלה בכנף כששמעתי על מאות ההרוגים בהתקפת צה"ל על הרצועה אתמול. למען האמת, בשמעי על ההרג עלה חיוך גדול על שפתיי.

סוף כל סוף עושה ישראל את מה שהיא טובה בו, את מה שהביא את העם היהודי לשרוד 5000+ שנות היסטוריה. קורעת את הצורה לפלישתים!

היו ימים שבהם הייתי מזכיר לאנשים שגם אם זה הזמן לשמוח, אסור לשכוח את סבלו של הצד השני. את הגישה הזו אני זורק להיום הצידה. היום אני אומר, שיסבלו הזבלים! שיסבלו, יבכו, יתאבלו ויתחננו לרחמים, כי יש רק דרך אחת לאלף חיית טרף. להוכיח לה שאתה חזק ממנה.

יותר מדי זמן ניסינו, דיברנו, ביקשנו, התחננו, איימנו, פתחנו, סגרנו, שחררנו, סיכלנו באופן ממוקד וכלום! נראה היה שזה רק מגביר את ההתלהבות שלהם. רגע לפני תום התהאדייה נראה היה שהם כמו הכלב הפרוברביאלי שמנופפים מולו כדור. ממוקדים כולם ברגע שבו הכדור ייזרק והם יוכלו לצאת בריצה חסרת מעצורים.

עזה תעלה באש! שלטון החמאס יעלה בלהבות! אם יש משהו שהיה עלינו ללמוד ממלחמת לבנון השנייה, הרי זה שבשנייה שתאסוף את הכוחות שלך כדי להערך מחדש, תגלה שהעיתוי נעלם.

ראיתם? אפילו העולם הערבי מבליע גיחוך קטן... לשרוף את שלטון החמאס עד היסוד! לא לרחם ולא לסגת! לא עד שיהיה ברור מה המחיר על טילים על שדרות, מה המחיר על גלעד שליט ומה המחיר על התגרויות בלתי פוסקות.

באפריקה, בסוואנה, כשהצבועים מתגרים באריה הוא שותק בתחילה, אבל בשלב מסוים יכול לקרות אחד משני דברים. או שיגיעו יותר מדי צבועים והאריה ייאלץ לברוח, או שהאריה יתקוף ויראה לצבועים מי המלך. להסביר לכם את המשל? נראה לי שהבנתם.

נראה לי שהאריה הזה הבין סוף כל סוף שעם צבועים אי אפשר להדבר.

ואגב, שימו לב שמתוך 230 הרוגים, רק 15 הם אזרחים. יש לי הרגשה שאם זה היה הפוך, לא הייתה כזו הקפדה על הפרטים הקטנים הללו...

 

תסלחו לי על ההתלהמות, טוב? אני לא איש ימין. בכלל לא. אני רואה את עצמי כשמאל מתון, אבל היום אני כולי עם צה"ל. Fuck  הידברות. 

ועם ובלי קשר, כל רמץ של הזדהות עם התוקפן המיוסר שהיה בי פעם, נעלם אי אז עם חייה של זו שאהבתי שהתפוצצה לרסיסים.

נכתב על ידי , 28/12/2008 08:35   בקטגוריות אקטואליה  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

בן: 47




הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 30 פלוס , יצירתיות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לדידי טמיר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על דידי טמיר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)