לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



כינוי: 

מין: זכר



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2009    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

4/2009

פוסט על הפרק השלושים של הישרדות, או ההוכחה שגם השמים יכולים ליפול


 

  • היה אחלה פרק. לא ציפיתי, כי בדר"כ הפרקים בלי ההדחות פשוט משעממים. צחקתי בפרק יותר ממה שצחקתי בפרק המבולבל של החברים של נאור.
  • אריק מסביר לבנות את כל מה שהיה במועצת השבט האחרונה. נטע-לי לוקחת את זה קשה, ומחליטה לפנות לאיגור בניסיון למצוא כיווני משחק חדשים. היא פונה לאיגור בניסיון לעשות שוֹלם, איגור מחזיר לה בקללות. איגור ממשיך לעשות הכל בשביל שיעיפו אותו.
  • לפני משימת הפרס: איגור חושק בהרבה אלכוהול, נטע-לי חושקת בהמון נישנושים.
  • האידיוטים לא מבינים שבמשחק הזה עדיף לבזבז את הכסף מה שיותר מהר, ובמיוחד כשיודעים בביטחון מה הפרס. מירית דווקא מפתיעה לטובה, וקונה את הוופל הבלגי בזול. אם הייתי שם הייתי מוכן לבזבז את כל הכסף שלי על הוופל הזה, למרות שהייתי יודע שיהיה בשלב מתקדם יותר משהו שווה יותר (הפעם אריק שיחק אותה).
  • בסה"כ המכירה הפומבית הייתה מבדרת מאוד. איגור הוסיף לה הרבה, בעיקר עם החיקויים שלו לאופיר הפתטי, ולנטע-לי שמפחדת להוציא שקל.
  • הדבר היחיד שהפריע לי במשימה, הוא שלא הבנתי את הבדיחה עם השמלה הלבנה. מישהו?
  • זה שהם הפכו להיות רק שבעה, הפך את השיחות בין המתמודדים למאוד מעניינות. נמאס להם זה מזה, וכולם כבר שמים לב זה לזה. אם עד עכשיו היה אפשר להתעלם מההתנהגות של אופיר או איגור, אז עכשיו הם צריכים להתמודד איתם.
  • כל התוכנית של נטע-לי לשכר את איגור הייתה מאוד מצחיקה. אסטרטגיה או לא, זה היה מבדר. היא אומנם הרסה להפקה את התוכנית להצלת איגור (משימת חסינות שתפורה עליו) אבל לפחות סידרה להם בידור טוב.
  • במשימת החסינות אריק מצליח להשחיל את הטבעות לפני איגור. כדאי שתזהרו שהשמים לא יפלו עליכם.
  • טוטו-הדחה: בפרק הבא מראים לנו שאריק חושב על מהלך להדיח את אופיר. נאמר והווטו מגיע לאיגור, יואב או אריק, אז יהיה לנו מצב של 3-3. אחרי כל הבלאגן שעשו בשביל שאיגור ויואב לא יזכו בחסינות, קשה לי לראות את נטע-לי, איתי או מירית לא מצביעים לאיגור. גם אם אריק ימצא חסינות (והוא לא) עדיין אני לא רואה אותו משתמש בה רק בשביל להציל את התחת של איגור. בקיצור, אני לא רואה איך אופיר בסכנה. מצד שני, עדיין אומרים לנו שאריק יעשה בפרק הזה מהלך גדול. אם איגור נשאר, אז אין שום מהלך גדול של אריק, ואם איגור לא ילך זו יכולה להיות טעות גדולה של אריק, שקיבל הזדמנות טובה להעיף מישהו שעלול לקחת עוד הרבה חסינויות. בקיצור, הצליחו לבלבל אותי לגמרי. טוב, נלך על הגישה הבטוחה: איגור – עץ, אופיר – פלי. עץ – איגור הולך לוילת המושבעים.
  • בכל מקרה, אני חושב שהשבעה האחרונים צריכים לצפות בקטע הבא, להסיק מסקנות ולהבין את המסר. מי שיעשה זאת, אולי יוכל לזכות בכתר.

 

 

נכתב על ידי , 19/4/2009 00:14   בקטגוריות טלוויזיה  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של rip ב-21/4/2009 01:43



הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , תרשו לי להעיר , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למאסטר גל אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מאסטר גל ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)