שלום, אני סודה קאוסטית ואני אוהבת אותך. האהבה שלי אליך חסרת שחר והיא גורמת לי ייסורים. אני חושבת עליך כל הזמן. רוצה להיות לידך, לדבר איתך, להזדיין איתך.
אני אוהבת אותך מזה זמן מה. אתה לא מכיר אותי. אני אוהבת אותך חרש, מרחוק. תמיד אהבתי אנשים שלא הצלחתי להבין, שהשפה שלהם נשמעה לי זרה. כשאני מתחילה להבין אותם, זה ההתחלה של הסוף.
אני אוהבת אותך. אל תפחד, לא אעשה שום דבר. אני רק צריכה להגיד את המילים האלה שחונקות לי את הגרון. אני צריכה להיות בטוחה שאתה יודע שבמקום כלשהו יש אישה אחת, לא ממש צעירה ולמען האמת די כבויה, שאוהבת אותך.
אל תחשוב שאתה מפסיד משהו בזה שלא תכיר את המגוחכת שאוהבת אותך. אני לא יפה, אני לא מבריקה, אין לי מענה לשון חד. אני בטוחה שלא היית רוצה לקחת אותי למיטה. אני לא יכולה לתרום לחייך בשום צורה.
אני אוהבת אותך ואני בטוחה שאני לא הראשונה שכותבת לך מכתב כזה. שומרת על אנונימיות, כמה עלוב. לא אכפת לי להיות חסרת מקוריות. אני נותנת לך את המילים האלה, כי זו הדרך היחידה שלי לעשות איתך אהבה. תדמיין רגע שאני אשת חלומותיך, יפיפייה, מבט שדוני בעיניים, שדיים קטנים ובתוליים, מותניים צרות, שפתיים שנוצרו לאהבה, רגליים ארוכות ומוצקות. תדמיין אותי יושבת מולך, זורקת לך מבט עמוק בעיניים, משרבבת קצת שפתיים. תתקרב אלי, אבל שלא תעז לגעת. הפטמות שלי זקורות ואתה מת להידקר על ידן. ואז אתה אומר לי, "את כל כך מפתה, מנוולת שכמוך" ואני מפתיעה אותך ונוגעת לך בחבילה שארוזה לך בתוך המכנסיים. עומד לך חזק ואני צוחקת עליך, כי אתה שבוי שלי ואם יתחשק לי אני עדיין יכולה להסתלק. כדי להמחיש את זה פתאום אני מתרחקת ממך בתנועה חדה, כאילו נמאסת עלי. ואתה, חוץ מהזין הקשה שלך, אתה שלולית של תשוקה.
אני אוהבת אותך. אל תדאג, לא אתן לך לזחול. רק תדמיין שאני האישה המפתה הזאת. תיכף החלום ייגמר ושנינו ניפול, חסרי סיפוק, אני לבד, מאוננת בעצב ואתה עם אשה אחרת, שונא את עצמך, מרגיש בזוי.
עכשיו החלום ממשיך. אני הרי עם הגב אליך. משחקת אותה נערת זוהר, שצריך ללקק לה טוב וגם אז לא בטוח שתקבל אותה. אל דאגה, זה יימשך רק רגע. עכשיו אתה מתקרב אלי מאחור, זהיר, מנשק לי את הצוואר. עכשיו אני כבר יודעת שהזמן הולך ונעלם. עוד רגע, גם אני אהפוך לשלולית ואתערבב עם השלולית שלך. אלא שאני חומר נוזלי, חסר צורה. לך יש את הזין המשגע שלך, שאני כבר מלקקת וגומעת אותו.
אלוהים, אני אוהבת אותך. תלקק לי קצת את הכוס, מה אכפת לך לעשות טוב לאישה בשלה. אמנם שנינו באותו גיל, אבל איכשהו אני זקנה יותר. אני לא דתיה בשום צורה ובכל זאת פתאום נהיה לי אלוהים, כשאני מדמיינת את השפתיים היפיפיות שלך מנשקות את הדגדגן הבשרני שלי.
עכשיו זה כבר לא משנה אם תחדור אלי או לא. נסחפתי. המטרה של המכתב הזה היא שתשבור לי את הלב. עכשיו. זה יכאב כמו כוויה של סודה קאוסטית, אבל זה ישרוף גם את מה שאני מרגישה. תענה לי בגסות, תגיד שאתה בז לי, שאני חסרת בושה. תענה על המכתב הזה במילים בוטות, פוגעות. תשפוך עלי חומצה ונגמור עם זה כבר.
אני סודה קאוסטית. עשית לי כוויה.