היום זה היום השלישי לדיאטה , או איך שזה נקרא.
הבטחתי לעצמי, אם אני רוצה אני יכולה, והחנוכה הזה הבטחתי לעצמי לפעול ולהוריד משהו כמו 5 6 קילו לבינתיים.
אני חייבת לחזור למידות של פעם.
אני לא שמנה, רגילה כזאת.. אבל אסור לי להשמין.. והחלום שלי כרגע הוא להיות יותר רזה.. אז למה לא לנסות אפילו להגשים אותו.
חוץ מזה , זה קטע של משמעת עצמית .. שאני מנסה לפתח עכשיו.. אף פעם לא הייתה לי משמעת עצמית בשפע.. תמיד הרשיתי לעצמי יותר מידי, והשנה הזאת אני עומדת לשנות את זה. התחלתי לשבת וללמוד השנה הזאת , כי פשוט הבנתי שאין לי ברירה , שנה אחת לפני האחרונה, והשנה הכי קשה שתיהיה כנראה. עם משמעת עצמית אפשר להשיג הכול. ואפשר גם לאבד הכול.
אז ככה הדיאטה שלי הולכת: יום חדר כושר, יום לא, יום חדר כושר וכך הלאה. בקשר לאוכל, בלי ממתקים, בצקים.ארוחות מסודרות יותר, מאכלים בריאים, כמובן שרק לחם קל , קפה עם סוכרזית, ותה בסוף כל יום.
בשבילי זה שינוי גדול, כי פעם הייתי אוכלת בלי הרבה מחשבה למה שאני מכניסה לפה, הכול היה אצלי חד פעמי, גם הלחץ של הלימודים הקשה עליי, כי היו ימים , שנשארתי בבצפר עד 8 9 בערב, וקניתי שם ארוחת צהריים, שהייתה מבוססת על טוסט, או מנה חמה, ובמהלך היום הייתי קונה קרטיב ושוקולד קטן. לא הייתי שומרת בכלל.
מעכשיו זה הולך להשתנות.הבטחתי לעצמי.