למי שמחפש תעסוקה עם הילדים/נכדים
אחר הצהריים, כי כבר נמאס לשחק בגן השעשועים
אני ממליצה להכין עוגה
זה פשוט, קל , נעים וגם טעים !!
האחד אוחז במערבל
מה מערבל ?
מיקסר בלשוננו...
השני יוצק את השמן
השלישי שופך סוכר
ובמקרה הגיע חבר ששמח מאוד להצטרף
ותפקידו היה את הקמח לפזר

המתכון קל ופשוט
כולם מכירים
עוגת פצפוצים
אנחנו שִדרגנו את הצבעים
וקצת את הטעמים
במקום שתי ביצים , שַמנוּ ארבע !
זה היה בטעות ויצא נפלא
אחרי שיצקנו לתבנית חצי מכמות העיסה
בתוספת פצפוצי שוקולד חום.
*הוספנו לשארית כף גדושה (מאוד) של קקאו , אפשר 'שוקולית'
ולתוכה ערבבנו באיטיות פצפוצי שוקולד לבנים.
מחצית מהעוגה 'נטרפה' בעודה חמימה 


המתכון המקורי : (מגוגל)
החומרים
חבילת קמח אסם קטנה (2 כוסות)
2 ביצים
שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
1 חב' מרגרינה מומסת-שמנו כוס שמן [קצת פחות]
1 חב' פצפוצי שוקולד-שמנו פחות והשתמשנו בשני גווני השוקולד
2 תבניות אינגליש-קייק
אפשר גם בתבנית מרובעת או עגולה.
אופן ההכנה
מערבבים חצי חבילת קמח אסם, ביצים (ללא הפרדה), שמנת, סוכר ומרגרינה. (עד שהתערובת חלקה)
מוסיפים מחצית שניה של קמח אסם + פצפוצי שוקולד עד שהתערובת חלקה. התערובת סמיכה.
שופכים התערובת ל- 2 התבניות המשומנות (רצוי בספריי).
30-40 דקות ב- 170-180מעלות בתנור שחומם מראש.
עד שהעוגה משתזפת ואינה רטובה בפנים
*כאמרו שִנינו מעט את אופן ההכנה של המתכון ,
וכולם אכלו בתיאבון !

