You keep saying that word. I do not think it means what you think it means |
| 3/2011
תשובות לשאלון השבועי מה אתם מעדיפים, גבינות קשות או רכות? אני יכול לחיות על גבינות, נקודה. מתשעה אחוז עד כדורים של מוצרלה בשמן, אני אסתדר.
האם אתם חובבי עובש? תלוי. כחול כמו ברוקפור, לעיתים רחוקות. לבן סטייל קממבר, נייט.
איזה סוג גבינה אתם הכי אוהבים? (עיזים, פרות כבשים, גמלים וכו..) צהובות בשלות וקשות. מחלב פרה, גג בופלו. מה זה גמלים וכו'? השאלון הזה מופץ בסיני או משהו? מי לדעתכם יענה "גמלים, בהחלט"?
יצא לכם פעם לטעום חלב ישר מן העטין? כן, וזאת חוויה לא מומלצת. אם שאלתם כנראה שלא ניסיתם. זה כמו לשתות חמאה נוזלית, וזה גם חם. בקיצור בעע.
מה הולך הכי טוב עם גבינה צהובה? קטשופ. מי שיגיד אחרת לא מבין שיט מהחיים שלו.
מהיא הגבינה האהובה עליכם? מצד אחד שואלים שאלה שאמורה להיענות במילה, ומצד שני כתוב "מוגבל לאלפיים תווים". לא מתיישב.
אז אני אדרג:
פרמג'ן פקורינו צ'דר בולגרית גאודה וגם לבנה של תנובה, וקוטג', ובזמן האחרון את הקטנות של בייבי בל מכל הסוגים. מה, זה חטיף לגיטימי בגילי.
ואיזו גבינה אתם לא סובלים? עקרונית אני לא מסתדר עם דברים שיוצאים מעיזים. זה פשוט מריח כמו עז, וזה הופך לי ת'קיבה. אני גם לא אוהב את הגבינות בטעמים, מעדיף להכין לבד. אם זה בא עם בצל/זיתים/שום שמיר וכל החרא הזה בדרך כלל זה מלווה בארומה של פלסטיק שרוף.
| |
|