מצחיקים המסרים שמעבירים פה לבעלי בלוגים לפני עדכון. משהו מפיל, כמו שאומרים אצלנו בשכונה. משהו..חבל על הזמן. איך "חבל על הזמן" התפתח להיות משהו כ"כ חיובי? ו"בןזונה". כאילו, להדגיש-להדגיש, אבל וואלה, זאת לא המשמעות בכלל.
לא משנה.
לפני המתכונת בספרות כתבתי סיפור עליי בהודו. לא סיימתי אותו, כי "אני לא אוהבת לסיים דברים שהתחלתי", כמו שאמרה צליל. זה נכון.
ועכשיו, בלילה - אחרי יום שכלל, בין השאר, את הבגרות בספרות, אני עכשיו מסכמת כל מיני מחשבות לאנקדוטות פואטיות לאללה, עם כל מיני דברים שלאחשבתי שיצאו ממני. אין לי איך לפרט כי אני כבר לא זוכרת, אבל הכל כתוב ושמור באחת מאותן ספירלות. (רק אחת גדולה, הפעם) .
איך זה שתמיד אחרי/לפני/בזמן בגרות בספרות יש לי מוזה?
ראיתי רקוויאם עכשיו וקלטתי פתאום את הקטע עם האין-תקרה ששחר כל הזמן מדברת עליו, ופתאום הייתה לי צמרמורת ומיד התקשרתי לבקשר את החדשות הטובות. את הבום לא מצאתי בהמשך אבל זה מספיק לי.
כיביתי קצת לפני המכות חשמל באמא. אני לא צריכה סיוטים בלילה, תודה רבה. ואני כבר מכירה את זה, ואני לבד - אז בשביל מה?
ניקיתי להופמן את האקווריום. המים היו צמיגיים כאלה, אז החלטתי ללכת על מינימליזם - בלי צמח ירוק מפלסטים ועם מעט מאד אבנים סגולות. כשהחזרתי אותו למים הוא אמר תודה כששה במעגלים מהירים בחלל קצוב שנקרא אקווריות.
ניסיתי לצלם במינולטה החדשה אבל הוא כל הזמן זז והצלחתי להתפקס עליו רק בקושי. כשהעברתי למנואל סוף סוף הספקתי לצלם תמונה אחת עם צמצם מהיר לאללה והיא יצאה חשוכה כמו בתחת של כושי, לפני שנגמרו לי הבטריות.
אני צריכה לקנות עוד סט של ארבע נטענות, כי היא באמת מחסלת אותן מהר.
כבר כמה זמן שלא ישנתי טוב, והיום כשחזרתי הביתה בצהריים ישנתי שעה בשלווה ובדבקות שלא נראתה כמוה כבר הרבה זמן.
הדלקתי טלוויזיה ולא היה כלום חוץ מאיזו אנימציה יפנית על ילדה שהצילה חתול ואז החתולים מנסים לגמול לה בכך שהם לוקחים אותה לממלכה שלהם והופכים אותה לחתולה, ורוצים שהיא תינשא לנסיך הממלכה.
אחרי עשרים דקות של צפייה (האמת שהייתי יכולה לראות את זה יותר), נפלתי לתרדמת לפרצוף.
וזה בדיוק מה שמביא אותי לחשוב שבשביל להרדם טוב בצהריים, אני צריכה לישון בסלון (אף פעם לא בחדר), מול משהו ממש משעמם בטלוויזיה.
זה עובד, וזה בדוק.
זה כמו ש
מישהו יהיה מלא מרץ עד שהוא יצטרך ללמוד. וברגע שהוא יתחיל לקרוא בספר הלימוד, הוא ירדם על המיטה. כי שם הוא למד. ככה זה.
ואם כבר ספרי לימוד
ציפור קטנה לחשה לי שב12.7 בערב, דהיינו - אחרי המועד ב' מתמטיקה, יש מדורת-ספרי-לימוד גדולה ופתוחה, שכל אחד שמגיע אליה צריך לתרום איזה משהו לבערה (אפילו דף אחד. רק לא להגיע בידיים ריקות).
תפיצו,
ושיהיה בכיף עד אז
סואולונג