נורא קשה לי להרדם עכשיו אז אני אכתוב את הפוסט הזה.
זה לא שאני לא מצליחה להרדם.ישנתי כמה שעות.אבל אני לא מצליחה להמשיך לישון.נרדמו לי הרגליים וזה כואב לי בצורה מטורפת.
הבגרויות הלכו די אחלה (בלי לפתוח פה לשטן כמובן) עכשיו נשארו לי עוד 3 בגרויות (ספרות+2 מתמ') וסיימתי את השנה.יפיי...
יש בשעה טובה בחור חדש בחיים שלי.יותר נכון,אחד שבריא לי שהוא יהיה בחיים שלי.
אני לא ארחיב עליו בפרטים כי אלה שאמורים לדעת כבר מיודעים ודי טוב הייתי אומרת בנוגע לסיפור ולבנאדם. רק שהוא 1.73 ומזל תאומים (שזה שניים מהדברים הכי חשובים והכי טובים בו)
למרות שאני די תוהה לעצמי מה אני בכלל עושה איתו ומה לעזאזל עבר עליי שאני שומרת על קשר שכזה(כי הדברים שרצים בשיחות טלפון הם מטורפים-ואם אלה שיודעים מה יוכלו לא להזכיר מילה זה יהיה נחמד) אבל למשל באיזשהו שלב הערב יצא לי לחשוב עליו באינטנסיביות שלא מתאימה לי בכלל..הייתי צריכה שהוא יהיה לידי ויחבק אותי.לא רק זה אלא שנורא התגעגעתי לקול שלו במהלך הערב ונורא רציתי להרים אליו טלפון רק בשביל לשמוע אותו לשניה.
הוא מצידו כבר קורא לי "מאמי שלי" אבל נראה כבר.
תכננתי שהפוסט הזה יהיה פוסט עם כל המשפטי יציאה של יעלי (כי זאת רשימה ארוכה ארוכה והיא רק מתארכת) אבל אני אדחה את זה לפוסט הבא.
אגב,בובה-אני מקווה שהכל בסדר ותזכרי שאני הכי אוהבת אותך בעולם.
נדמה לי שאני אלך לעשות ניסיון אחרון של לחזור לישון.
אוהבת המון המון
עד הפעם הבאה,
ייאלת