הסדרה "ליפסטיק" המשודרת ב YES, מהווה דוגמא לגל השלישי של הפמיניזם בטלוויזיה.
הסדרה עוסקת בשלוש נשים, קרייריסטיות, חזקות ועצמאיות : ונדי, ניקו וויקטורי.
ונדי - מנהלת בכירה בחברת הפקת סרטים, נשואה עם שני ילדים. מתמודדת עם הקשיים הכרוכים בשילוב ניהול קריירה וטיפול במשפחה. בעונה הראשונה בעלה לא עובד ואחראי עם טיפול הילדים. היא מתמודדת עם מנהלים גברים וכל פעם מחדש מוכיחה שידה על העליונה.
ניקו - מנהלת בכירה במגאזין ידוע. גם היא נשואה ומתמודדת עם הרצון והצורך להתקדם לעומת הרצון ללדת ילדים. מתמודדת בעולם של גברים המנסים להפיל אותה מתפקידה אך בכל זאת מצליחה לשרוד ולהביס אותם.
ויקטורי - רווקה, מעצבת אופנה ידועה, יוצאת עם מליונר שמתעקש כל פעם מחדש לפהתיע אותה ולהציל אותה כשהזמנים קשים והיא מצדה מתקשה לקבל זאת. הרבה וויכוחים ביניהם סביב הנושא שהוא מנסה כל פעם להציל אותה והיא מצדה רוצה לבד ויכולה לבד.
שלושת הנשים הללו מייצדות דמויות מאוד חזקות שמצד אחד יכולות להסתדר לבד ובכוחות עצמן בעולם של קריירה טובענית, עולם של גברים. ומצד שני זקוקות לחום ואהבה של הבעל, החבר והמאהב.