לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


מחשב מסלול מחדש

Avatarכינוי: 

בן: 73

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2012

שפע


בדרך כלל אני מנכש את הצמחים שנובטים לי בקומפוסטר (כן, אני זוכר שאני עוד חייב לכם מדריך על המתקן הזה. וזה לא שלא יחצנתי אותו במצגת Powerpoint. לא, לא, כבר לפני שנתיים מילאתי את חובי לחברה ופארתי אותו ואת תוצריו. אבל אתכם, קוראי היקרים הזנחתי. כאן עוד לא הקמתי לו את המונומנט הראוי). אז לפני יותר מחודש פרץ לו בסערה צמח מהתא השני (בראשון שום דבר לא יכול לצמוח משום שהטמפרטורה שלו עולה על 70 מעלות). אני עוד לא יודע מה זה, אבל אני בטוח שהוא שייך למשפחת הדלועים. יתכן שזה מלון או אבטיח.



כמה שתחזיק מעמד, לא, לא תתפוס אותי, לא תתפוס אותי.

בגלל השיחים שמקיפים את הקמופוסטר היה קשה למצוא זוית שתראה את כל הצמח. כן, היה קשה לתפוס אותו.

   

הצמיחה של הדלוע הזה כל כך מהירה עד שהחלטתי להניח לו לגדול ולראות מה יצא ממנו. וזאת למרות שהוא די חוסם לי את הדרך למחסן (ולג'ניפר). יש ימים שבהם הגבעולים המרכזיים (יש שניים כאלה) מתארכים ביותר מ-15 ס"מ. וזה בלי להגזים (כי עם - זה מינימום 30). היום הוא משתרע לאורך יותר מעשרה מ' ונראה שיש לו תכניות לבקר אצל השכן.

 

מה הוא אוכל? הוא צומח על מצע שכולו הומוס תולעים טהור (אם לא הייתי מחליט לזרום עם הקישוא הזה, הייתי כבר מזמן קוצר את הדשן שבתא השני ומפזרו בגינה) ומקבל, בכל ערב, 3 ליטר מים צוננים.

 

נכון שהוא אילוסטרציה לשפע? אז זהו שעד היום הוא הצמיח לא מעט פרחים, אבל בינתיים - שום פרי. לא, לא, יש לי סבלנות - השארו על התדר.

 


פרח זכרי סגור

הפרח אחרי שפתחתי אותו באצבעותי

הגדלה של התמונה הקודמת

נכתב על ידי , 20/7/2012 06:41   בקטגוריות מה זה זה, עבודת בית  
19 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




149,713
הבלוג משוייך לקטגוריות: 40 פלוס , פילוסופיית חיים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאלישע דביר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אלישע דביר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)