לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

החיים המשעממים


שטויות של עוד עו"ד משועמם

Avatarכינוי: 

בן: 44

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2009    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 




הוסף מסר

7/2009

על הים ועל מה שקרה בדרך לשם


היום הלכנו לים.

זאת הייתה הפעם הראשונה של הנסיך הקטן בים והוא ממש נהנה, כל הזמן הוא זחל על החול ואסף אבנים וניסה לאכול אותם. גם הילדה נהנתה מכל רגע בים. בקיצור היה שווה, אבל מה שהרס את כל החגיגה היו כמובן המדוזות שעקצו אותי בכל פעם שנכנסתי לים, כך שנאלצנו לבלות את כל היום על החוף. לא נורא, העיקר שנהנינו.

 

והנה התמונות:

הנסיך הקטן זוחל על החול, והילדה משחקת.

 


הנסיך הקטן התלכלך בחול

 


הילדה מסרבת להסתכל למצלמה.

 


הנסיך הקטן מעד ונפל על החול.

 

עד כאן החדשות הטובות, ועכשיו לחדשות הרעות.

כשהיינו בדרך לים, התקלקלו הבלמים של הרכב, והם לא עבדו בכלל, כך שלא היה אפשר לעצור את הרכב באמצעות הבלמים. לא רק שהבלמים התקלקלו באמצע הדרך אלא הם בחרו להתקלקל בקטע כביש שהוא ירידה תלולה (למי שמכיר את חיפה זה קרה בקטע הכביש שבין מרכז חורב לכיוון חוף דדו (רח' פרויד). למזלי, לפני שזה קרה אני הרחתי שהבלמים שרופים, אז נסעתי בזהירות ולאט לאט, וכשזה קרה הייתה לי אפשרות לעצור בצד הכביש בעזרת הבלם יד.

לאחר שזה קרה, ירדתי מהרכב ופתחתי את מכסה המנוע, אבל מאחר ואני לא מבין כלום בעניינים האלו התקשרתי למכונאי שלי, הוא אמר לי שאסור לנסוע מילימיטר אחד ושצריך להזמין גרר. הסברתי לו שאני לא אזמין גרר כאשר אני במרחק חמש דקות מהים, ואז הוא ביקש ממני לעשות כמה פעולות (לבדוק שמן בלמים, לבדוק תקינות בלם יד וכל מיני פעולות אחרות) וכשהכל התברר כתקין, הוא אמר לי להמשיך בנסיעה בהילוך נמוך ולעצור את הרכב בעזרת הבלם יד, וכך המשכתי את הנסיעה עד לים. היה ממש מפחיד במיוחד מאחר וכל המשפחה הייתה איתי ברכב, אבל העיקר שהגענו לים שלמים ובריאים.

למזלי בדרכי חזרה הביתה הבלמים עבדו כמו שצריך (עובדה שאני מעדכן עכשיו).

 

שיהיה לכם שבוע מקסים ונעים.

 

 

נכתב על ידי , 12/7/2009 19:43  
24 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של mythbuster ב-15/7/2009 23:41




הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , החיים כמשל , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmythbuster אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על mythbuster ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)