לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

היומן


כינוי:  אנלוגית

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


קטעים בקטגוריה: `. לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

2007- יומן מספר 10


יום שישי, 5.10.07, 1225

   לא, אין לי מה לכתוב אפילו, אני סתם מבזבזת נייר ודיו, ומשעמם לי. בלעכס.

 

יום שני, 8.10.07, 2040

   אני לא רוצה לעשות את זה יותר. די.

 

2258

למה המצב שלי רע ואני הולכת למות:

כי,

  • אם אני אנסה להתקרב לד"א, לא יהיה לי אומץ.
  • אם כבר יהיה לי אומץ, אני אהיה עילגת.
  • אם כבר אני אהיה לא-עילגת, אני אקבל סירוב.
  • אם אני לא אקבל סירוב, אני אצטרך (כמו תמיד) לחכות חודש לתשובה.
  • אם אני לא אחכה חודש לתשובה, והוא יסכים, זה יהיה כמו א' ויהיה לנו רע.
  • אם הוא יסכים ולא נהיה כמו א', זה לא יחזיק.
  • אם זה יחזיק הרבה זמן, יקח לי שנה להתגבר אחרי שניפרד, והידידות שהייתה עשוייה להיות לנו תאבד לנצח.
  • ואם בכלל לא ניפרד?

                        ...נו, באמת.

   לכן, אני מרגישה חרא.

   די לחשוב, די לחשוב, די לחשוב, די לחשוב, די לחשוב, די לחשוב, די לחשוב, די לבכות, די לחשוב, די לחשוב, די לחשוב, די לחשוב, די!

 

[אומייגד, וזה היה רק לפני שנתיים. מי לעזאזל הייתי אז? אני כל כך מבינה ולא מבינה את דרך המחשבה שלי אחרי כל מה שקרה. אלוהים, אני לא מאמינה שכתבתי ש"נהיה כמו א'". מה את, מטומטמת?]

נכתב על ידי אנלוגית , 3/9/2009 09:54   בקטגוריות 10, ד"א, א'  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



2006- יומן מספר 6


-אין תאריך-

יהוני התעורר, בדק במהירות איפה הוא נמצא (יש לו כשרון להיות עירני מתוך ישנוניות- כשיהיה גדול יוכל להיות מרגל), ורטן, "עוגיה." בעודו מושיט את ידו לשלוף את האוצר הבלום (ללא ספק) מתוך הקופסא. חיוך דק עלה על שפתי, והבנתי שאני באמת נכנסתי עמוק לתוך כל העניין הזה. "עוגיה," מלמלתי בחיוך דבילי. בדרכנו למכונית, ביקשתי (התחננתי) מאמא שתשים פוגי. כבר שבועיים שאני מבקשת ממנה לשים, והיא לא מסכימה. שמה. במשך חצי שעה, החיוך לא יורד משפתיי, אפילו בשיר העצוב והיפה על המנוולת. אני סתם משתטה, אני יודעת. אני מרגישה כמעט (אבל לא בדיוק- אין תחושה חמקמקה שכזאת) שיש לי משהו שאני יכולה לקרוא לו שלי. שלי באמת, ולא בכאילו. זאת הפעם הראשונה, על אמת. א' לא היה שלי וידעתי את זה. הוא לא היה של אף אחד- רק שלו ושל הרחמים שלו לעצמו ולזולת. אני קצת כועסת, וקצת מרחמת עליו (כמובן) שרימה אותי ככה. אני גם קצת כועסת על עצמי, אבל זה סיפור שאני לא מתכוונת להיכנס אליו יותר, וזהו. עם הברווז זה היה אחרת; לא התכוונתי שזה יקרה (כמובן שלא הייתה לי התנגדות, אבל...)- זה קרה מעצמו. כמו באורח פלא, פתאום כולם גורמים לי להרגיש מטופשת, כי אני לא מצליחה לשים את האצבע בדיוק על היום שזה התחיל (תהיה שמח מזה, ברווז- אין לנו יום שנה (אחרי חודשיים התברר לי שיש לנו- העשרים ושבעה בחודש)], או איך לעזאזל זה קרה בכלל. אני מרגישה מטופשת. בגלל שפחדתי לעשות משהו, וגיליתי שלא הייתי צריכה לעשות כלום. אחרי שבועיים של מחשבה מעמיקה (אני נשמעת יותר מדי כמו א' ביום המטופש ההוא ><), הבנתי שאני פשוט שמחה. זאת תחושה חמקמקה שכזאת, שאני לא מכירה כ"כ טוב (no one does...), ולקח לי קצת זמן לצפות אותה. אני שמחה.

נכתב על ידי אנלוגית , 15/4/2009 23:42   בקטגוריות 6, הברווז, א'  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



2006-יומן מספר 5


8.5.06

תאמינו או לא, אבל רע לי.

ממש רע לי. וזה לא כאילו לא היה לי רע אף פעם בעבר.

אלא, שעכשיו זה יותר. יותר רע לי. קרוב לוודאי שלא הכי רע- בטח יכול להיות גרוע יותר- אבל אני לא אפתח פה.

זה פשוט, שאין לי כח יותר. נמאס לי לנסות להרכיב את החיים שלי מחדש בכל פעם שהם מתפרקים. נמאס לי לגלות בכל פעם מחדש שזה לא עוזר. גם את הסימנים של ההדבקה אי אפשר משהו להסתיר. נמאס לי להתעצבן ממה שאנשים אחרים אומרים לי, נמאס לי לנסות לעזור לאחרים בחיים המטופשים שלהם גם כששלי לא בסדר. נמאס לי לענות את עצמי עם המחשבות המטומטמות שלי, ממש נמאס לי לחשוב על א' בלי הפסקה [למרות שזה יורד בהדרגה מ"בלי הפסקה" ל"קצת פחות מיותר מדי"], נמאס לי לגרום לעצמי לעשות דברים שאני לא רוצה לעשות.

נמאס לי שכועסים עליי בגלל דברים שעשיתי רק מתוך כוונה לעזור, ונמאס לי שמנסים לגלות למה אני עצובה.

נמאס לי, נמאס לי, נמאס לי!

 

בא לי פשוט לדפוק את הראש בקיר עד שאני אמות.

 

בסביבות 23.5.06

This was the best day of my life!

לא.

היום עוד התחיל בסדר, הלכתי לכאילו-חזרה של דרמה (לא עשינו כלום חוץ מלשנות את הטקסט), על שיעור שבמילא לא היה חשוב. אז, היה צוות כתיבת דיסק, דבר מיותר ומטומטם לגמרי. בתרבות החלטתי התחלתי להרגיש שוב כאבים בגם ובראש] ובכלליות היה לי רע. במוזיקה כבר הייתי כל-כך צינית ומרירה, שנ'6 (המורה) הוציא אותי החוצה לכמה דקות. אחר כך, אני ונ' (לא המורה) ישבנו על הספסל והתלוננו על כמה ש"קקי", עד שאני וש'75 קלטנו שכל הבצפר בבגרויות, ופספסנו את ההסעה. הלכנו (ברגל, את כל הדרך למטה מ- ><) לתחנת מוניות, וניסינו לתפוס מוניות. אף אחת מהן לא נסעה לכיווננו, וזה היה קקי. קול ברדיו אמר שנצא מהמקלטים וש75 נכנסה לפאניקה (אני הייתי מיובשת מדי בשביל לדאוג לקטיושות). סבא של ש'75 אמר שהוא יקח אותנו משם, ואז באה מונית שירות, אז נסענו ל-, שם ש'75 נכנסה לעוד יותר פאניקה, ומשם סבא שלה לקח אותנו אחרי חצי שעה בערך. כאב לי הראש והגב והיה לי חם ומגעיל ואולי הקטיושה יכולה הייתה להיות סיום יפה לכל העניין הזה.

 

מתישהו בקיץ 06'

"Be my ducky?" "as much as you like."

 

אני חושבת שלא משנה כמה אני אחשוב עליו, אני אף פעם לא אפסיק לחייך. אם הייתי יודעת לתאר בני אדם במילים ספורות, הייתי אומרת שאין לי דרך לתאר אותו. כלומר, כל פעם שאני מדברת איתו, כל פעם שאני איתו, אני מופתעת מכמה שאני אוהבת אותו. זה כמו לזכות בלוטו, ולא לזכור שבכלל קניתם כרטיס- זה לא היה צפוי (לפחות לא לי), אבל אני לא מתנגדת.

קל לי לחשוב עליו כעל בובת פרווה, כי בכל פעם שאני חושבת עליו אני רוצה לחבק אותו ולא לעזוב אף פעם. פעם בחיים שאלי אני שמחה באמת, ושום דבר לא יגרום לי להיות עצובה שוב (כמעט). זה מרגיש כמו בסוף של תעלומה בלשית, שבהתחלה כל החלקים נראו לא קשורים, אבל עכשיו כשאתה מציג את זה ככה, זה באמת נראה מאוד הגיוני פתאום. במשך יום אחד סבלתי מאי הוודאות. יום אחד. בלבד.

(אני לא מאמינה שאני משווה את זה, אך היום הזה, שהיה איום ונורא בשבילי, לעומת החודש ההוא שבו פשוט הייתי אדישה להכל. אני לא מוכנה). בכלל, אני לא מאמינה שאני משווה בין שניהם.

מפתיע שהאקס הראשון והחבר הראשון שלי הם שני אנשים שונים [לול. אני עדיין מגדירה את זה ככה, אגב]. אני מניחה שההגדרה שלי קצת מעוותת, אבל לא חשבתי שזה יהיה ככה.

זה מרגיש לי מטופש שאני מצליחה לחיות בכל יום שעובר מבלי לראות אותו. כאילו אני איזה סוג של נס רפואי או משהו [awwww], שאני אוכל לראות בנאדם פעם בחודש (במקרה הטוב, עכשיו כשמתחילים ללמוד) ולא להתעלף מחוסר חמצן, בכל שאר הזמן. אני יודעת שזה דבילי, ותיאטרלי, ונורא מלודרמטי, אבל זה נכון.

נראה שאחד הקריטריונים שלי כשאני מסתכלת על בן אדם הוא שאני אוכל לאכול לידו בלי להרגיש ממש מטומטמת. כי אני אוהבת לאכול ושום דבר לא יקח לי את זה, אבל אם מישהו לוקח לי את התיאבון, זה חייב להיות רע מאוד.

קשה לע לתאר את החיוך שלו במילים. יש לו מין חיוך נמוך, שנמרח על הפנים באיטיות, כשלא שמים לב. כמו התגנבותיחידים (עכשיו זה מזכיר לי אבנים, וחו"ס. ושוקולד למריחה, כמובן). אני לא יודעת אם זאת רק אני והמוח החולני שלי, אבל אני נוטה לדמיין תרחישים שלנו- יודעת שלא יקרו. מהסוג הטוב ומהסוג הרע. אני לא יודעת מה נסגר איתי. משהו כנראה ממש לא בסדר איתי. גאש.

וכל פעם שאני לידו, אני חייבת לגעת בו, אפילו בקצה האצבעות. אני צריכה לדעת שהוא אמיתי והוא באמת כאן (הוא לא באמת כאן כרגע, אני מדברת מטאפורית, וחבל שכך), ושהוא לא הולך עוד שניה להתנדף כמו חלום ישן. אני לא רוצה שזה יקרה אבל בכל זאת לא יכולה שלא לחשוב על זה לפעמים. 'גאש' היא המילה.

נכתב על ידי אנלוגית , 14/4/2009 01:04   בקטגוריות 5, הברווז, א'  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




דפים:  

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאנלוגית אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אנלוגית ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)