היי!
אז אתמול הייתי קצת רעבה ודי התבאסתי שאין שום דבר טעים לאכול בבית, אז החלטתי לנצל את ה'טחון מן הצומח' שתופס לי מקום במקפיא.
חיפשתי באינטרנט מתכונים והגעתי למתכון מעניין באתר של 'לא על החסה לבדה'. הבעיה היא שאני קצת מתנגדת לבצק עלים כי הוא לא ממש בריא..
אז החלטתי לחפש מתכון למשהו ששמעתי עליו פעם ונקרא 'פאי רועים' ומצאתי מתכון טבעוני לזה באתר של siv-food
בגלל שהמילוי 'בשר' באתר של 'לא על החסה לבדה' נראה מעניין וטעים יותר החלטתי לעשות איחוד מתכונים. הפירה למעלה זה מהאתר של siv food. שמתי שלושים וחמש דקות בתנור על חום 200 מעלות וזה מה שיצא :

המשפחה ממש התלהבה למרות שהם די אנטי-תחליפים.. :)
יצא ממש טעים 
ירק