לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

כל העדכונים הכי חמים והמתנות הכי שוות של מעריב לנוער!


הבלוג הרשמי לשבועון הנוער המוביל בישראל – מעריב לנוער. קומיקס, כתבות, סרטונים, המלצות, אופנה, מוזיקה ועוד המון הפתעות! עשו מנוי ותוכלו לזכות בפרסים שווים ובלעדיים!


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2010    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

7/2010

תוכנית גיבוי / כ"נ כרמי צדוק


השבוע במעריב לנוער
 פגשנו בלונדון לראיון ראשון את כוכב "איירבנדר" ו"דמדומים" - ג'קסון רת'בון - התגלית הבאה של עולם הקולנוע! 
כתבנו פגש את שלושה בני נוער מהעולם החרדי שבלילות בורחים מהבית וחוצים את הגדר - אל העולם החליוני ודיבר איתם על השקרים, והאסור ומותר בעולם ממנו הם  מגיעים. 
הטיפים הכי מוצלחים כיצד תוכלו להשיג את הבחור שאתן אוהבות. 
וגם עוז זהבי מדגמן, טיילור לאוטנר על פוסטר ועוד מלא מלא!  

כתבה של כתב נוער
ביקורת קולנוע "תוכנית גיבוי"
כ"נ כרמי צדוק

ג'ניפר לופז מככבת בקומדיה רומנטית חדשה בשם "תוכניות גיבוי". לופז מגלמת את זואי, אישה בשנות ה-30 לחייה שמאסה כבר בעולם הדייטים. היא מחליטה שהיא רוצה להיות אמא, גם אם זה כרוך בלהיות אם חד הורית. היא עוברת הפריה מתורם זרע אנונימי. בדיוק באותו היום בו עברה את ההפריה היא מכירה בחור חדש ומסוקס בשם סטאן (אלכס אולאפלין). השניים מתאהבים ומתחילים לצאת.

הזוגיות בין השניים פורחת, אך כעבור זמן קצר זואי מגלה שההפריה הצליחה והיא בהיריון. כעת עליה להתמודד עם המציאות החדשה, היא מפחדת שסטאן יעזוב אותה כשיגלה שהיא בהיריון מתורם זרע, ומתחבטת בשאלה איך לספר לו זאת ומה תהיינה ההשלכות.

ג'ניפר לופז מאכזבת מאוד, היא פשוט משחקת רע, נקודה. אלכס אולאפלין גם איננו מפגין יכולות מרשימות וביחד הם יצרו סרט בינוני ומשעמם.

הסרט סווג לז'אנר לא מדויק. קשה למצוא את הצד הקומי שבו. הוא מספק מעט מאוד רגעים מצחיקים ולא ראוי להיקרא "קומדיה רומנטית", יש בו רומנטיקה בשפע אך סצנות מצחיקות כמעט ואין. דווקא הדמות שמצליחה להציל מעט את הסרט הוא כלבה הנכה של זואי, נאביס הקטן, שעם הפרצופים המתוקים שלו מצליח להמיס את לב הצופים ולגרום להם לחייך.

הסרט מתאים יותר לאנשים מבוגרים שיכולים להזדהות עם הרצון של זואי להיות אמא וכו'. מומלץ לחכות לדי וי די.

 

2 כוכבים


המשולש

הופרדו בלידתם
טליה סול ומורן אטיאס


צילום: אלדד רפאלי וברק פכטר

הפרס השבועי
המון כרטיסים זוגיים לאטרקציה "נייטמר" – מבוך אימה בגודל 200 מ"ר שכולו חלל מסתורי, אפל ומאיים שעוצב על ידי אמנים ישראלים (בתל אביב ובאילת). שווי המתנה – בלעדי למעריב לנוער!

רוצים להמליץ לנו על שיר, פספוס או אנימציה לפינתנו "המשולש"? 

כתבתם פוסט שאתם פשוט חייבים שהוא יתפרסם בפינה "המלצת השבוע" או שאתם מעוניינים להמליץ על פוסט שקראתם? 

יש לכם רעיון ל"הופרדו בלידתם"? 

בא לכם שהתגובה שלכם תופיע בפינה "פדבקו אותנו בישראבלוג" בעיתון? 

יש לכם בקשות מיוחדות? 

אתם מוזמנים להגיב בחלון התגובות!

 

בנוסף, אנו מזמינים אתכם להצטרף לטבעת "מעריב לנוער" ולעשות מנוי לבלוג שלנו. חשוב לציין שמנויי הבלוג מקבלים עדכונים חמים ישר מהתנור לפני כולם, זוכים בפרסים שונים כל שבוע וכמובן בעוד המון המון המון הפתעות. אז למה אתם מחכים?

נכתב על ידי , 27/7/2010 19:54  
67 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ליטל ב-4/8/2010 14:19
 



לדף הבא
דפים:  

כינוי: 



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

210,752

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למעריב לנוער אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מעריב לנוער ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)