לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


כמה מילים על עצמי: ויקטוריה. תל אביבית, בת 28. חולמת ונושמת אופנה ומדיה, מנהלת בלוג אופנה אוטוביוגרפי תוסס. ניתן לגלוש לבלוג ישירות: www.thesecrets.co.il

Avatarכינוי:  הסודות של ויקטוריה

בת: 37



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

The friends are treasures look







אז מה אני לובשת?
סרט ראש גורמטני מ"קסטרו" עודפים באלנבי, ת"א- 3 ב30 ש"ח, משמע, 10 ש"ח. בתחילה הייתי בטוחה שהקרקפת שלי תישא צלקות נצחיות עקב האבזור הזה, אבל אחרי משהו כמו חצי שעה בבית קפה בלוויית אחד מחבריי הטובים, הקפאין, הסוכר והשיחה הטובה תפסו את המוקד של תשומת לבי. מזל שלא התגייסתי למודיעין, זו עוד אחת מני דוגמאות רבות לחוסר הריכוז שלי- בחייאת, זו משימה בלתי אפשרית בשבילי להתמקד אפילו בסודוקו למשך יותר מ-2 דקות מבלי להתחיל לקפצץ בתוך המושב שלי, לפוצץ בלונים ורודים של מסטיק ולפנטז על קאמבק של הבקסטריט בויז תוך כדי נישואים קבוצתיים לחמישתם.
תמיד אחרי פגישה כזו עם אחד מחבריי הזכרים, מצפה לי טיפול מיוחד מידיה של אחותי. אני חוזרת סמוקה ומאושרת ועצות טובות? מלאה בהן כרימון (או כדירת 2 תאים בת"א שמחולקת לאיזה 4,678 יחידות דיור). היא מיד תוקפת אותי כמו נשר מורעב בדיאלוג הבא: "את ו-X ידידך הטוב *עיניים מעפעפות בהגזמה* מתכוונים כבר להיות ביחד יא עייפים?" (כן עידני, אם אתה קורא את זה ומהרהר, אתה צודק. השם שלך באמת עולה שם יותר מדי פעמים), "אנחנו אמורים להיות ביחד?" אני עונה לה משועממת, יודעת איזו הברקה צפויה לי בהמשך. "בהחלט! אתם חתיכים, יהיו לכם תינוקות יפים! ", יורה החוצפנית בחיוך זחוח, כאילו שהדבר שהכי מעניין אותי ממרומי גיל 22 הוא השבחת המין האנושי בתינוקות אסתטיים. אבל היי, תודה על המחמאה העקומה שהתחבאה שם.
אבל מה, באמת שיש לי חברים נפלאים- בואו ניקח לדוגמא את לביא, יצור קסום שהכרתי עוד כשאחזתי בשפם ובכסא בשורה הראשונה בכיתה ט'. אותו לביא ירוק עיניים וטוב לב הבהיר לי היום ש"לובשת פיג'מת פלנל, לוגמת שוקו חם וצופה בסדרה דוקומנטרית על זיהוי פלילי" זו כנראה לא התשובה שמחת החיים שמצפים לה כשמראיינים אותי ושואלים "אז איפה אפשר למצוא אותך בערב שישי?". ובכן, אז האמת הסטטיסטית ירדה מהפרק ואני אחשוב על מענה אחר. לשמחתי, יש לנו את שישי בעוד 24 שעות בדיוק להצעת אלטרנטיבה צעירה.
התכנית היא להצטרף לאחותי ולשגיב הפאשיוניסט להופעה של אסף אבידן. הבעיה היא שעידן הזה, חברי הטוב, שיתבייש בעצמו, פתאום שינה את עמדתו. מהסכמה נלהבת צנחנו ל"נראה" מנפנף. ואם זה לא נחשב לסירוב אלגנטי, אז אני צנצנת טעימה ביותר של מיונז היינץ (לא מתנגדת. זו סטייה קולינארית עצבנית שלי, אל תשאלו). בכל מקרה, אני מתכננת להמשיך להפגיז את עידני בתכנים אלימים ושלשירים דוגמת "אם אתה לא בא, אתה לא חבר, מהחיים שלי אתה עושה טרנספר" ואיומי סרק אוויליים אחרים. הוא אמנם די משועשע ויודע שאין סיכוי שאוותר מדעת על נוכחותו בחיי, אבל אני בחורה ואלוהים יודע שלא דרוש הרבה כדי שאעטה על פניי הבעה טראגית (אותנטית, אני ממש רוצה ללכת איתו ) ואשחרר מילים קשות וסופניות-משהו משפתיי.
אני שוקלת להחליף טקטיקה ולעבור למחמאות, להזכיר לעידן כמה שאני אוהבת את איך שהוא נוהג (אין עוד גבר שנוהג יפה כמוהו, אבל השעה מאוחרת וההסבר שלי בטח יישמע לכם מוזר) ואת כמה שהוא חמוד בחולצות הפסים שלו ושאין לי חיים בלעדיו ושיושיע אותי מהבדידות הנוראית הזו שתוקפת ותוקפת כל חלקה טובה (או שיט, חשפתי את האסטרטגיה שלי ). אם גם זה לא יעבוד, אני פשוט אשליך את עצמי בוכה על מפתן דלתו... ו... זהו בערך. הא! אין כמו להבהיל בחור ולהתנהג כמו מעריצה שרופה של "היי פייב" כדי להשיג את מבוקשך! תאחלו לי הצלחה.
נעלי עקב של nil- אני רכשתי אותן ב-150 ש"ח ב"נעלי מנסיני" בעזריאלי, אבל ראיתי את הדגם הזה נמכר בחיסול סוף עונה ב"בזוקה" שבשנקין עבור 100 ש"ח (לפני שבועיים בקירוב).
טבעת אפורה של סבתא שלי.
ג'קט של stefanel ושמלה מיצרן צרפתי ששמו המסתלסל לא אומר לי מאומה- מחברה מקסימה של אמא שלי, שהעבירה לי שקית של גודיז, יאהו!



סה"כ- 160 ש"ח, אבל זו לא חוכמה- מימנתי רק חצי מהתלבושת.


נכתב על ידי הסודות של ויקטוריה , 9/10/2009 02:49   בקטגוריות 100-200 ש"ח, שמלות, haircessories, fancy, חייבת להפסיק לכסוס ציפורניים, תכשיטים, תמונות, בא לי לחיות בתוך עונת מעבר לנצח, הפתעות זה כיף!, יש לי חיים לפעמים, אבל רק לפעמים, ידידים חתיכים זה כולירע, יש לי את החברים המדהימים ביותר בעולם, אין לי מושג מה כתבתי פה, מאד מאוחר. סליחה מראש  
78 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-2/11/2009 20:09
 



The "gone with the wind, almost" look


השבוע האחרון היה עמוס מאד, אבל בעיקר בדברים טובים (למשל, לצאת עם חברה מהטירונות בצבא שלא ראיתי הרבה מאד זמן, מאורע מרגש שלקראתו לבשתי את התלבושת שלפניכם). בנוסף על האירוע הזה ואחרים, גם נפגשתי עם עידני, החבר-הכי-טוב שלי (להלן: bestie) שאותו לא ראיתי מזה כמה חודשים. אל תתנו לטרמינולוגיה הרכרוכית שלי לבלבל אתכם, מדובר בחומת שרירים שמתנשאת לגובה של 1.87 ס"מ ומבלה כל יום באימונים, בחדר כושר (ובהתנדבות! לא ברור לי כל העניין הזה ) ובלגימת שייקי-בריאות מוזרים שהוא נשבע בחייו שהם עושים לו טוב למרות שעולה מהם נינוח משונה ולא מפתה. יש לו מוטת כתפיים/זרועות אדירה, את אוסף המוזיקה הטוב ביותר שנתקלתי בו מעודי, הרבה חולצות מכופתרות שובות לב של abercrombie & fitch ודירה שמעוצבת על טהרת השחור-לבן, עם פסנתר מרשים בסלון שלנצח יגרום לי להחסיר פעימה. אבל מה שמשך אותי אליו מלכתחילה היה הנשמה הטהורה שלו. אני יכולה להישבע שהיא השתקפה בעיניים החומות שלו עוד בימים הרחוקים שבהם הפרחנו נשיקות על הלחי ו"שלום שלום"-ים מבוישים במסדרון, הוא בדרך ל-5 יח"ל מתמטיקה ואני בדרכי ל-4.

אני בטוחה שאם הוא היה רוצה- הוא היה מסוגל למחוץ ראש של מישהו בשתי כפות ידיו (ואולי באחת) רק כי הוא לא מסתדר לו טוב ברשתית העין, אבל לא הוא. לא עידן. חדות מחשבה ולשון חדה גם כן נמצאים ברשותו, אבל מאז ומתמיד הוא טיפל בקשר שלנו בכפפות של משי, גם כשזה כלל לא הגיע לי. עידן תמיד גרם לי להרגיש נינוחה ובטוחה ואלוהים יודע שבשגרת החיים המפחידה שלנו, שבה בחורות צעירות נרצחות ע"י מכריהן, לא ניתן לקחת את זה כמובן מאליו. זו המתנה הכי גדולה שניתנה לי מהמין האנושי, גבר שנכנס לחיי בדיוק בתקופה מעורערת שבה הרגשתי שאני ממש לא מסוגלת לנשום מרוב שאני פגועה, שלא לדבר על לבטוח מחדש בבן אנוש שלא נמנה על לובשות החזיות. עידן שלי תמיד טיפל בי בסבלנות אינסופית, ואני חושבת שאני לא אומרת לו את זה מספיק- כמה שאני מעריכה אותו ושמחה על זה שהוא שותף בחיי, אחרי כל השנים הארוכות האלה שבהן ידענו עליות ומורדות, כשאת המורדות ידענו בעיקר בגללי, אני מודה. *מסמיקה* אבל הוא תמיד נתן לי הזדמנות נוספת. אני חושבת שאחרי הכל, היה לו אמון בי. הוא ראה מעבר למשבר הרגעי, מעבר לייסורי הגדילה, מעבר לתהפוכות ולתהומות של הנעורים שלי. הוא ידע ש-I will come around והוא חיכה.

והנה אנחנו כאן, יושבים בשדרה שמתחת לביתו, חולקים קרמבואים חבוטים ומתחבקים. כל כך הרבה דברים קרו לי בחודשים האחרונים ותויקו במוחי במגירת ה"צ'יפס חייב לשמוע על זה!" וכשאני פתאום רואה אותו, הכל נעלם ואני עסוקה רק בלשמוח על חברתו ולהתנהג כמו טלטאבי מחויך ומסטול. לאט לאט, מתחילים לזרום להם צחקוקים, אותיות ומילים- והסחף לוקח אותנו למקומות רחוקים, הרחק מהחום התל אביבי שלא מרפה. אנחנו מתפתלים בין סיפורים על דרום אמריקה שבה הוא טייל בתקופה הזו ועל מרכז אמריקה שנכנסה בסערה לחיי בדמותו השרמנטית של רודריגו- כאילו שמעולם לא נפרדנו, עידן ואני, ישובים על ספסל ומלטפים כלבים תועים, הכי טבעי בעולם. אבל כמובן שהוא גבר טיפוסי- יש לצ'קמק לו את היד ולנזוף בו במשך 20 דקות לפחות כדי לקבל חומר יותר מפורט, את הסיפור המלא שמאחורי "פיטרו אותי"+נשיפה קצרה או "היא נפרדה ממני"+משיכת כתפיים. וככה בדיוק אני אוהבת אותו. רגוע, rock solid, לא עושה הר מעכבר (לדעתי אלה לא עכברים, אבל אולי קטונתי מלשפוט) ולא רגיש לדגדוגים- אבל אני ממשיכה לנסות. עידן הישן, האהוב והטוב. עידן, כל כך שונה ממני, כל כך מתאים לי. אה, ואם הוא יירדם כשנלך לקולנוע לצפות ב-twilight: new moon, הוא יקבל ממני מכות בטוסיק. רק רובאי 02 ולא אתלטית מרשימה במיוחד, אבל אוקראינית הארדקור, איתי לא משחקים. איה איה אייייייה עידן... לא בניתוח!!!!!!!!!!1







אז מה אני לובשת?
שמלת מיני עם כתפייה אחת מעוטרת- נקנתה ב"דיפ" (אלנבי 60-70 ומשהו, תל אביב) ועלתה 20 ש"ח מינוס הבזוקה שקיבלתי מהמוכר, אז 19.5 ש"ח.
נעלי סאטן מh&m- עלו 10 יורו (55 ש"ח בקירוב).
שרשרת עם תליון אפור (שלא רואים, עמכם הסליחה) שהושאל משרשר עמוס תליונים שקניתי בשוק התקווה תמורת שקל אחד.
תיק חרוזים כסופים של אמא שלי, אחת מקניות המותרות הראשונות שלה בארץ- נקנה בשוק הכרמל בתחילת שנות ה-90, עבור 20 ש"ח (ואמא שלי מוסיפה "אוֹהוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹ (נאמן למקור) ואז זה היה ממש הרבה ").
חגורה שחורה דקה- אין לי שמץ של מושג, היא שוכבת לה בארון שלי מזה כמה שנים טובות.
רוח מרושעת.


סה"כ- 94.5 ש"ח


נכתב על ידי הסודות של ויקטוריה , 26/9/2009 22:46   בקטגוריות עד 100 ש"ח, הקיץ בנסיגה, אבל עדיין כאן, קצר אחושלוקי, אבל אל דאגה, תמיד יש לי משהו מתחת, תיקים, שמלות, מציאות, נעליים שטוחות זה לא סוף העולם, חייבת להפסיק לכסוס ציפורניים, תמונות, מאיפה הרוח הזאת באה לי פתאום?, יש לי את החברים המדהימים ביותר בעולם, נוסטלגיה, גמר חתימה טובה!  
144 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גאלה ב-13/12/2009 22:14
 



1,263,113
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , אופנה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להסודות של ויקטוריה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הסודות של ויקטוריה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)