לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Burned Out Ends of Smokey Days.


My Apocalypse is Here.

Avatarכינוי:  känslomässig

בת: 32

MSN: 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2009    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2009

Unleashed


כמו שבטח שמתם לב, שוב עבר הרבה זמן מהפעם האחרונה שעדכנתי. הפעם, בנוסף לכל העומס שהיה עליי, גם לא היה לי ממש חשק.


עוד משהו שבטח שמתם לב אליו, לא מופיע כאן פוסט סיכום שנה, פירוט מעשים רעים וטובים וסליחות ומחילות, או בקיצור- חשבון נפש. אני מאמינה שצריך וכדאי לעשות חשבון נפש, אבל כל אחד בזמן ובתנאים המתאימים לו. מאותה סיבה אני לא מאמינה ביום-כיפור. אני אמנם לא מאלו שמכינים את האופניים, אבל גם לא אתנצל, אתבייש או אסתיר את העובדה שאני לא צמה.

וגם אם הייתי מעוניינת לעשות חשבון-נפש באותו יום... אני לא רואה איך להרעיב את עצמי במשך יממה מסייע. בשביל לבקש סליחה לא צריך לרעוב. חוץ מזה, אם לא ביקשתי סליחה במשך שנה שלמה, זה כנראה מעיד שאני לא מתכוונת לנקוט פעולה כזו.

בקיצור, את יום-כיפור ביליתי בהמון מוסיקה מעולה, קריאה וגלידה ווניל עוגיות.


ולחדשות מרתקות ומרגשות- אפיקה (Epica), הלהקה שאני כל-כך, כל-כך אוהבת, הוציאו קליפ חדש בשם Unleashed (משעשע איך שהקליפ דלף, למרות שכלל לא הועלה ליוטיוב ע"י חברת ההקלטות שמייצגת אותם, Nuclear Blast). שיר מעולה, קליפ מצמרר ומוסיקה, כרגיל, מצויינת. מה שבאמת מזכיר לי, שאני צריכה לקנות את Design Your Universe, שיצטרף לConsign to Oblivion ו-The Divine Consipracy שכבר יש לי.

אמרתי כבר שהשיר התיישב לי במוח, והוא לא מראה סימנים שהוא מתכוון לצאת משם ביובל הקרוב?


כרגע אני באימונים קדחתניים לקראת מופעי מחול שנבצע בחופש סוכות. עובדת קשה ונהנית מכל שנייה. בתחילת השנה היו לי קצת ספקות, כי אני באה בעיקר ממחול מודרני ואין לי הרבה ניסיון בג'אז, אבל אחרי 2 שיעורי הקדמה בסיסיים, עושה רושם שזה לא מעבר חד כמו שחשבתי. תמיד טוב לנסות דברים חדשים:).



בחזרות הגנרליות, למופע הסיום בסוף שנה שעברה. גיא- הימני ביותר- נשאר :)

רק חבל לי על שירלי, הכוריאוגרפית, שלא נשארה :(


אה כן, ראש-השנה היה מבאס. אני לא אוהבת להיות אצל סבא וסבתא. בכלל.

אבל לפחות יש לי נעליים מדהימות ומעיל-ברדס סקסי שאני מאוהבת בו.



המצלמה שלי מסרבת לעבוד, אבל המעיל שלי שמעט זהה לזה. אלוהות *-*.

 


ולפחות את הנעליים (3>) הספקתי לצלם.


טוב, עד כאן החדשות להיום:).

אוקסנה'לה.

 

עריכה: אה כן, ועיצבתי מחדש.

נכתב על ידי k&auml;nslom&auml;ssig , 28/9/2009 20:02  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Metallisyd&auml;n. ב-2/10/2009 14:57



הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , נוער נוער נוער , יצירתיות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לk&auml;nslom&auml;ssig אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על k&auml;nslom&auml;ssig ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)