לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

FF1263



Avatarכינוי:  Fimo Help :3

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
3/2010

מדריך לעוגת ביסקוויט מצופה בשוקולד *-*


 יאפ מדריך לעוגת ביסקוויט מצופה בשוקולד, שווה נגיסה P:

השקעתי במדריך מלא זמן ואני מקווה שאהבתם

*COMMENT PLEASE*

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

דרוש:

~ מחט עבה

~ פימו נוזלי חום(יש מדריך בבלוג)

~גליל לימון(יש מדריך יוטיוב בפוסט למטה איך להכין)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

נתחיל עם כדור בצבע לחם

 

 

תמעכו אותו קצת

 

 

עכשיו נשתמש במחט עבה (:

 

 

תלחצו על הצדדים של העיגול ככה

 

 

וזה מה שצריך לצאת לכם

 

 

תכינו פימו נוזלי חום (שוקולד)

 

 

שימו מעל העוגה את ה"שוקולד" בעזרת המחט

 

 

ותתחילו לכסות את העוגה בעזרתה

 

 

הנה מה שיוצא לנו ^-^

 

 

 

עכשיו אנחנו צריכים להכין גליל לימון, הנה סרטון מיוטיוב שידריך אתכם [ ;

 

 

קחו את גליל הלימון המוכן שלכם

 

 

ככה הוא נראה מבפנים

 

עכשיו תחתכו פרוסות קטנות, 4 או 5, תלוי בגודל של העוגה

כן אני מודעת לזה שהם לא יצאו לי מזו, אבל זו פעם ראשונה שהכנתי כאלו ^^"

 

 

תחצו אותם לשניים

 

 

ושימו אותם על העוגה בצורה הבאה

 

 

עכשיו קחו צבע צהוב ונקנקו אותו דק מאוד

 

 

קחו סכין ותתחילו לחתוך ממנו פצפוצים קטנים

 

 

זה מה שיוצא אחרי שסיימנו

 

 

קחו את החתיכות הכי קטנות ושימו אותן על העוגה ככה

 

 

שימו בתוך העוגה מחזיק וסיימתם!

 

 

לאחר אפייה ולכה ^-^



* הלכה לא לגמרי התייבשה*

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

הוראות אפייה:

שימו את הפימו שלכם בתוך תנור ביתי ל110 מעלות לחצי שעה

מומלץ לכסות את הפימו לאחר האפייה בלכה וזהו סיימתם ( ;

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

מקווה שאהבתם! תגיבו

טלילוש 33>

נכתב על ידי Fimo Help :3 , 27/3/2010 19:04  
83 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לFimo Help :3 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Fimo Help :3 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)