היום אנחנו מכינים מאפין, לא כמו הקאפקייק אלא קצת יותר מתוחכם ^-^
לפני שאתם מתחילים, תכינו לעצמכם מראש פימו נוזלי לבן ומשטח נקי.
שימו 3> זה לא מאפין מקורי, לקחתי את ההשראה מאתר ku-ki.com
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
דרוש:
- פימו נוזלי לבן
- מחט עבה
- מחט דקה
- פימו: ירוק, חום, צהוב ולבן
- גליל לימון מוכן(יש מדריך בפוסט הקודם)
- לכה
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
תערבבו את הצבעים לבן צהוב וקצת חום וזה הצבע שמתקבל
בעזרת המחט העבה תעשו את הצורה הבאה
תחזרו על התנועה הבאה מספר פעמים ותהפכו את המאפין
שימו את הפימו הנוזלי הלבן (קצפת) מעל המאפין
מבט מלמעלה
תסדרו אותו
מבט מלמעלה
אתם מכירים את השקיות הקטנות שיש בקופסאות הנעליים?
קחו שקית אחת ותפתחו אותה
אם זה לא נראה כמו אצלי אז פשוט תמעכו אותם בתוך שקית
למזלי יצאו לי כאלו (:
זה יהיה ה"סוכר" למאפין שלנו
תפזרו אותם על המאפין, לא להקמצן!
מבט מלמעלה
אני ממליצה לשמור את ה"סוכר" בשקית אטומה ועדיף קטנה, כמו זאת שבתמונה אצלי
קחו גליל לימון מוכן(מדריך להכנת גליל לימון בפוסט הקודם)
תחתכו ממנו חתיכה עבה
ומקמו אותה על המאפין, "תטביעו" אותה ותכסו אותה שוב בקצפת
קחו את הלכה שלכם
תשימו טיפה על הלימון, לא כמו בתמונה, פחות ^^"
ועכשיו תפזרו על הלימון קצת "סוכר"
קחו חתיכה של פימו ירוק
תחצו אותה לשניים
קחו חתיכה של פימו לבן בערך באותה כמות כמו של חצי מהפימו הירוק
קחו חצי מהפימו הירוק וערבבו אותו עם הלבן
קחו רבע מן הירוק בהיר
ערבבו את הרבע עם הירוק כהה
עשו משניהם עיגולים ותמעכו אותם קלות
תעשו צורת עלה/טיפה
בעזרת מחט דקה ציירו על העלים סימנים כאלו כמו שיש על עלים אמיתיים
תמקמו את העלים על המאפין
תמרחו על העלים קצת לכה
תפזרו קצת "סוכר" עליהם
וזהו! מוכן ומזומן לאפייה בתנור לחצי שעה ב-110 מעלות!
מבט מלמעלה
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
תוצאה לאחר אפייה ולכה 33>
יפה יותר במציאות..
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
מקווה שאהבתם! תגיבו ותמליצו 3":
טלילוש 3>