וואי... נכון אולי אני לא לסבית,ונכון זה מוזר שאני כותבת את זה אבל חברה שלי (בת 14) לסבית, ועוד מישהו שאני מכירה קצת יותר מבוגר הומו... מזאת השנאה הזאת? סה"כ אנשים שאוהבים את בני מינם... לא צריך לעשות מהם כלא קשורים, אז מה אם כתוב בתנ"ך שזה אסור, אני מצייטת לתנ"ך ועושה את כל החוקים, אבל זה הם... זה החיים שלהם, ואם הם אוהבים את בני מינם, שיהיה להם בכיף... לא חבל?
כבר לא אכפת לי מהמניאק, זהו, נשבר לי ממנו... מה שכן, אני מחפשת עדיין את האחד שאני אמחק מהרשימה של To Do את "למצוא אהבה"אני מקווה שהוא יבוא בקרוב.. אני מקווה למצוא את האחד שיחייך שהוא רואה אותי, שיביא לי נשיקה שהוא רואה אותי, שהוא יזמין אותי לצאת איתו ועם החברים שלו, שהוא יתקשר כל כמה זמן לראות שהכל בסדר איתי.. חחחחח אני חושבת על זה, ואני מחייכת XD מתי ה"אביר" שלי יבוא כבר??
אויי, חברות שלי, כל יום מישהי אחת שאני לא אכתוב את שמה, מתקשרת אליי... וזה די חופר... עזבו.. ההורים שלי נוסעים עוד חודש לברצלונה, בראש השנה, הם מרשים לי לעשות מסי"פ ביומיים של החופש, כי השאר זה לימודים... אחותי חזרה מאילת... עכשיו אני יהיה איתה שבועיים (חופשת שיחרור מהצבא)
עוד חודש נגמר החופש, ואני עולה לכיתה ט'... אמאל'ה?!
יש לי פלאפון חדש :) סוני אריקסון w705 חמוד, דק, מתוק, מצלמה טובה, שמיעת מוזיקה מצויינת, קיצר הוא מצויין :) חחחח...
הנה תמונה:
טוב, מיום רביעי עד שישי אני לא בבית..
הנה לו"ז קטן: 4.8 - דוש ואני אצל סבתא. 5.8 - ים + ישנה אצל דודים + הופעה של דני סנדרסון. 6.8 - ישנה אצל דודים + יומולדת לדוד שלי (שאצלו אני ישנה) 7.8 - ישנה אצל דודים שלי, הולכת מהם בבוקר/צהריים. שאר החופש אני כבר אחשוב מה לעשות, וואי, יש לי עוד עבודה במתמטיקה, לפחות עם ההיסטוריה סיימתי :) יאללה ביי 3>