לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי: 

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2010    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2010

glee ומתכון חדש לקאפקייס


 

אז אוקי-גם אני התמכרתי

אני לא אשכח איך התיישבתי על הספה בסלון, של האקס שלי והתחלנו לראות glee.

בהתחלה, פשוט לא הפסקתי לצחוק עליו,אמרתי לו כמה שהוא "גברי בעיני" ,ואיך הוא רואה את השטות הזאת.

(לגבי הגברי אל תקחו את זה אישית שיש לי בעיה עם זה,פשוט זו בדיחה אישית שהייתה לנו)
ופשוט התאהבתי בתוכנית,בשירים,בסטיילינג ובהכל

עד היום ,לא יצא לי לראות ,כמו שצריך את העונה הראשונה ,או כמובן את השנייה שיצאה עכשיו ,רק פה פרק ושם

פרק,מה שכן השירים שלהם חורשים לי בפלייליסט כבר חודשים ארוכים.
אני חושבת ,שיש להם שירים מצויינים, והם מבצעים אותם ברמה מאד גבוהה ,לא לדבר על רמת המוזיקליות

שיש שם לכל "תלמיד טיפש",כמובן יש את אלו שאהבתי יותר ופחות.

בין הפייבוריטים שלי ,זה השיר "טלפון" של העונה השנייה ,"ואל תפסיק להאמין" (בתרגום לעברית) מהעונה הראשונה.

אז, רציתי לפרסם לכם היום בפוסט את האהבה החדשה/ישנה שלי

ומקווה שתהנו ממנה כמוני מאוהב

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

 

 

 

חזרתי לאהבה ישנה שלי שזה בישול :)
עם כל התוכניות הבישול האלו למיניהן, הן רק עושות לי רע לי ולמטבח,אני פתאום מוצאת את עצמי שעות יושבת

ומבשלת סתם להנאתי

הינה לכם מתכון חדש שאני ממליצה לכם שלקחתי מוואלה אוכל:

 

מתכון קאפקייקס וניל פשוטים

מצרכים:
ל- 12 יחידות:
על כל החומרים להיות בטמפרטורת החדר-
110 גר' חמאה רכה
3/4 כוס סוכר
2 ביצים גדולות
1/2 1 כוסות + 2 כפות קמח
1 כפית אב' אפיה
קורט מלח
3/4 כוסות חלב


 

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות צלסיוס.

2. בקערת מיקסר מערבבים היטב חמאה וסוכר ומק
ציפים כחמש דקות עד לתערובת תפוחה, בהירה ואוורירית.

3. מוסיפים את הביצים בהדרגה -
מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב ורק אז מוסיפים את השניה ומערבבים היטב.

4. לקערה שניה מנפים קמח, אבקת אפיה ומלח.

5. מוסיפים לתערובת החמאה וה
ביצים את תערובת הקמח והחלב לסירוגין - תחילה
שליש מכמות הקמח ומחצית החלב ושוב. מסיימים בשליש מכמות הקמח.

6. מערבבים רק עד אשר התערובת אחידה.
ערבוב יתר יתן תוצאה דביקה וכבדה.

7. מחלקים ל-12 שקעי תבנית מאפינס עם או בלי עטרות נייר.
אופים כ- 20 דקות.

8. לציפוי השוקולד: ממיסים 100 גר' שוקולד וכף חמאה.

 

לי הם יצאו ממש טוב,חבל שלא צילמתי או יותר נכון לא היה להם סיכוי להישאר לאיזה צילומון קטנטן אחרי שכולם
חטפו אותם,את שלי אני ממליצה עשיתי ציפוי של קצפת עם תותים

תהנו ותספרו לי איך יצא!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
נכתב על ידי , 13/11/2010 12:09  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



10,298
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לNL FASHION אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על NL FASHION ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)