יום מוזר אתמול.
דניאל, נתן ואני - הזמנו רכיבים לשלוש בירות, מתוך כוונה שבמקום להכין ארגז של בירה אחת, נוכל להכין כל אחד - בירה אחרת, ולקבל ארגז מגוון יותר. רעיון נחמד. התחלנו כבר שתיים מהבירות ואתמול עשינו את השלישית (הבירה "שלי") - cream ale שאמורה לצאת מאוד דומה לבירות לאגר, אבל עם יותר טעם ואישיות. החלטנו להתחיל אחר הצהריים כדי שלא נאלץ להגרר עמוק לתוך הלילה עם העניין הזה.
עד כאן תוכניות. בבוקר הילד קם חולה (משלשל) בסביבות ארבע וכולנו הלכנו בבית כמו סהרוריים. שלושתנו צנחנו בצהריים, וכשקמתי גיליתי שדניאל החליט לעשות במקביל יין מפרחי שן-ארי (dandelion). צריך לאסוף בערך חמישה גלונים של פרחים, ובזמן שישנית הוא ארגן את כל הילדים בשכונה לקטיף. הקטיף הלך יפה (למרות הנטיה של הילדים לקטוף הכל, כולל פרחי רודודנדרון רעילים) ולנו נשאר רק להנות מבישול בירה רגוע ושליו, ומהברביקיו שנתן אירגן.
שמתי גם לב שכל מני שמנים (כלומר אמריקאים) שהסתכלו עלי עקום, מדברים אלי מאוד יפה מאז שאני בוועדת גינה של טרייסי, מה שמספר אולי הרבה מאוד על הדרך שבה הדברים עובדים אצלם.