אח יקר שלי, שוב, היום יש לך יום הולדת, ואתה לנצח תישאר בן 20....
אוהדי, קשה לי לדמיין שעוד 3 שנים אני יהיה בגילך ואני עוד יגדל ויעבור אותך, הרי תמיד היית גדול ממני ב4 שנים.
אבא חשב מה היית רוצה מתנה ליום הולדת ואתמול הוא אמר שהוא בטוח שהיית מבקש מחשב חדש, מתנה גם לחג וגם ליום הולדת.
אני מצטערת שאני לא יכולה להיות איתך היום, פשוט אני במעלות אצל הדודים, ביקרתי אותך בבית הקברות ביום רביעי, זה בכלל אתה שם? אתה מרגיש את הנוכחות שלנו שם? כי אני לא, אני לא מרגישה אותך שם אני באה כי אני יודעת ששם גופך קבור.
אני מרגישה אותך בכל מקום אחר אבל לא שם, בשבילי אתה הרבה יותר ממצבת אבן.
אני מקווה שטוב לך ושאתה מאושר שם למעלה כי פה למטה בשבילי זה גיהנום, אם רק תיתן לי סימן, שאתה פה, שיש חיים מעבר למוות הזה, אני יבוא אחרייך לאיפה שאתה!!
אתמול בחג היה נחמד, ניראלי שהמוח שלי היה שוב בהכחשה, כאילו סתם בחג הזה לא הגעת כי היית עם חברים או נסעת לאנשהו, מישהו התקשר ומסר חג שמח וישר המוח שלי התעורר וכמעט שאלתי אם זה אתה, ואז שוב כמובן הרגשתי טיפשה...
לא משנה כמה שנים יעברו אתה תישאר האח הגדול שלי ואני האחות הקטנה והבעייתית בת 16.
מצאנו עוד קלטות שלך עם החברים שלך עושה שטויות, שהיית ממש קטן נדמה לי שבן 14, אני זוכרת איך סיפרת לי שאתם מצלמים עם המצלמה של אבא ואמרת לי לא לגלות, מי ידע שהיום הצילומים האלה יהיו כל כך יקרי ערך, זה מה שנשאר לנו ואתה כל כך חי שם שזה מתעתע במוחי ובנשמתי, אינני יכולה לקלוט שאתה לא פה.
זה היה בתקופה הטובה שלנו, לפני שאמא ואבא התגרשו, ונפרדנו לשנתיים שבהם לא היית באמת חלק מחיי, לעולם אני לא יסלח לאמא על זה, על כך שלקחה אותנו וברחה ממך ומאבא, אחרי זה שחזרנו היחסים בינינו היו פחות טובים ואני לא יכולה לסלוח גם לעצמי על כך. הלוואי שהייתי יכולה לתקן ולהיות אחות יותר טובה בשבילך, מנחם אותי שבתקופה האחרונה כן קצת התקרבנו יותר.
אני מאמינה שלך טוב עכשיו ואנחנו פשוט צריכים לסבול ולשלם את המחיר הזה, בגלל טעות של מישהו אחר, אין לנו ברירה אחרת, לפחות אתה נמצא במקום יותר טוב מהעולם הזה. אני מאחלת לך שתצמח ותפרח בעולם הבא ושתהיה מוגן מכל רע.
אני יודעת שפה בעולם הזה היה לך קשה והתמודדת עם הרבה בעיות וקשיים, אני מרגישה שאני במקומך צריכה להילחם בכל הדברים האלו שפגעו בך, בקשר שהיה לך עם אמא, גם אני צריכה להתמודד עם הדברים אלה, ואתה שתקת, אבל אני ידבר בשביל שנינו!! אני בטוחה שאתה מבין שהיא לא באמת התכוונה לפגוע בנו, אלא שיש לה בעיות עם רגשות והיא לא יודעת איך להתמודד עם זה, אבל היא משתפרת ומנסה כל יום ומצטערת נורא על איך שנעשו הגירושים ועל איך שזה פגע בנו!
אני כל כך מתגעגעת אלייך ואוהבת אותך, אין מילה שיכולה לתאר כמה שזה עצום
יום הולדת שמח...
מחכה לראותך...אחותך הקטנה