חזרתי לשבת ליד יונתן. "אז מה רצית לומר לי ?" שאלתי בקול מיתמם כאילו אני לא יודעת מה הוא הולך להגיד לי.
"זה לא משנה כבר אני חייב לחזור הביתה" יונתן אמר. לא הבנתי מה קרה שם, למה הוא התחרט ? אבל לא רציתי להראות לו שזה מפריע לי אז פשוט אמרתי "טוב... ביי " קמתי ונכנסתי הביתה .
_______________________________________________________________________________
עליתי לחדרי בתקווה שאמילי עוד ערה. כ"כ רציתי לדבר עם מישהו שיכניס לי קצת הגיון בכל הדבר המטורף הזה שנקרא "הקשר שלי עם יונתן".
באמת ובתמים לא הבנתי מה קרה איתו, למה הוא קם והלך ולא אמר לי את מה שהוא רצה לומר מלכתחילה .
אבל לצערי אמילי כבר חרפה לה בנעימים...
לא רציתי להעיר אותה אז פשוט שמתי פיג'מה ונכנסתי למיטה.
'האהבות הראשונות שלי מתוקות המתוקות האחרונ..' הפלאפון שלי צילצל. ":תעננננננננני כבר" אמילי אמרה בקול עייף וקמה מהמיטה ונכנסה לשירותים. "הלו?" עניתי לשיחה בקול עייף. "את עוד ישנה ?!" ליאן צעקה עלי מעבר הקו. "ממש לא" צחקתי קצת והתמתחתי. "טוב מה היה כ"כ דחוף אתמול ?" ליאן שאלה בזמן שלעסה משהו.. "מה את אוכלת שמנה ?" שאלתי אותה והתיישבתי ליד המחשב.
"זה לא מה ששאלתי " היא אמרה. "טוב השניה קמתי ואמילי פה אני ידבר איתך כבר יותר מאוחר " אמרתי ובדיוק אמילי נכנסה לחדר.
"טוב אבל אל תשכחי להתקשר סנילית שלי.. ביי " ליאן אמרה ואפילו לא חיכתה לביי ונתיקה.
"מי זה היה ?" אמילי שאלה , "ליאן" עניתי במהירות ונכנסתי לשירותים.
כשיצאתי אמילי דיברה בפלאפון "טוב אז אני עוד 5 דקות יוצאת " אמילי אמרה וניתקה.
"מה את כבר הולכת ?" שאלתי אותה במעט עצב, בכל זאת רציתי לדבר איתה על מה שהיה עם יונתן..
"עלק כבר, השעה כבר 3 חחח" היא גיחכה והרימה את התיק שלה שהיה זרוק על הרצפה. "אהה חח טוב השנייה קמתי.." גיחכתי גם אני ופתחתי את דלת החדר. ליוויתי את אמילי לפתח הבית שלי וחזרתי למטבח.
הכנתי לעצמי כבר ארוחת צהריים, כן אני שמנננננננננה ! חח XD
התיישבתי בסלון ופתחתי את הטלווזיה. נניסיתי להסיח את דעתי מיונתן אבל הוא פשוט לא יצא לי מהראש אז התקשרתי לליאן. "זה היה מהיר יחסית אלייך" ליאן ענתה לי אחרי שני צילצולים.
"גם את ענית מהר" השבתי לה. "טוב מה רצית ?" היא שאלה, שמתי לב שהיא לא ממש מרוכזת בשיחה אז אמרתי לה "זה לא לפלא באלך לבוא אלי ?" .
"אני יוצאת עכשיו" היא אמרה וניתקה.
חצי שעה אחרי השיחה עם ליאן שמעתי את צלצול הדלת.. 'היא באה יחסית מהר' חשבתי לעצי וצעקתי "פתוח !!!" כמה שניות לאחר מכן ליאן כבר הייתה בחדר שלי .
"אז עכשיו את כבר מוכנה להסביר לי מה קרה ?!?!?" ליאן צרחה עלי כמו תמיד ><
"יונתן הזה כ"כ מוזר אני לא מבינה אותו !!! " אמרתי לה ביאוש. "אוו עכשיו הבנתי הכל... יונתן" היא החזירה גם ביאוש מרוב שאני חופרת לה עליו חיחיח XD.
"מה קרה עכשיו ?" ליאן שאלה ביאוש מוחלט ונשכבה על המיטה. נשכבתי לידה וסיפרתי לה את כללללל מה שקרה על יונתן והפרידה מעידן פשוט חפרתי לה במשך שעה וחצי !!!! מסכנה..
"אני פשוט לא מבינה למה הוא הלך בלי לומר לי מה שהוא רצה לומר " אמרתי לליאן כשסיימתי לספר לה על הכל.
"אני חושבת שהוא נפגע מזה שדיברת עם עידן בטלפון כשהיית איתו..." ליאן אמרה בזמן ששיחקה בשיערי, "למה נפגע? " שאלתי בתמימות.
"כי לא סיפרת לו שנפרדתם והוא ראה שענית לעידן למרות שהייתם לבד והוא רצה לומר לך משהו כנראה חשוב.. "
'לא חשבתי על זה ככה' חשבתי לעצמי' . "פאק אני חייבת להסביר לו אבל הוא בטח לא ירצה לדבר איתי לבד.. " אמרתי שוב מיואשת .
"דברי עם ענבר על הכל ואחרי שניה יונתן כבר יודע, היא מספרת לו הכל " ליאן אמרה והתיישבה. "את גאון!" אמרתי לה וחיבקתי אותה .
ישבנו קצת על המיטה שלי וראינו טלוויזיה. שלחתי לענבר סמס 'מה את עושה בערב ?' ואחרי איזה חצי שעה היא ענתה לי חחח.
'אני ישנה אצל יובל, רוצה לבוא ?' באמת התחשק לי ללכת ליובל קצת אז כתבתי 'אממ סבבה(:'.
"מה השעה?" ליאן שאלה אותי כשסיימנו את הפרק המי יודע כמה של סאות'פארק. "כבר 7 וחצי" עניתי תוך כדי פיהוק ענק.
"ואוו אני זזה הביתה" היא אמרה והתמתחה, גמאני התמתחתי קצת וקמנו. ליוויתי אותה לדלת ואז הלכתי לאכול משהו, שמנה כבר אמרתי ?! ><
עליתי לחדר להתארגן ובשנייה שבאתי להכניס כבר את כל הבגדים והשטויות לתיק ליובל הפלא שלי צלצל. "הלו?" עניתי ודחסתי הכל לתיק.
"היי שרר תקשיבי יש מצב שאני ויובל ישנות אצלך? פשוט יוצאים לזלמן וזה סתם ללכת עד ליובל" ענבר אמרה מהצד השני של הקו.
צודקת בכל זאת יובל גרה רחוק ואני גרה מעל הגינה... "אמ אוקי, מתי הולכים ?" שאלתי אותה והוצאתי הכל מהתיק.
"10 ככה אז אני ויובל עוד מעט באות , טוב ?" היא שאלה , "טוב ביי " אמרתי וזרקתי את הפלא על המיטה.
סידרתי את כל הדברים במקום ונעמדתי מול הארון... 'יונתן בטוח יהיה היום בגינה אז אני חייבת להראות מדהים אבל שלא יראה מושקע מדי..' חשבתי לעצמי וניסיתי לבחור בגדים.
בסוף בחרתי ג'ינס קצת וגופיית הריון לבנה עם פרחים כחולים.
יובל וענבר נכנסו לחדר וכרגיל יובל לבושה מדהים, אוחחח אני שונאת אותתה ! חחח XD
דיברנו קצת והצלחתי אפילו להעלות את נושא יונתן מבלי להעלות חשד.. גאון שכמותי (:
"אז מה איתך ועם יונתן באמת !?" ענבר שאלה בצחוק. "לא יודעת כבר הוא מסובך מדי" עניתי לה שוקלת כל מילה .
"מה קרה ?" יובל שאלה. סיפרתי להן הכל וידעתי שחצי שעה מהרגע שנגיע לגינה יונתן כבר ידע הכל.
"טוב כבר 10 ורבע " ענבר אמרה כשהסתכלה על סמס שקיבלה, בטח מתומר או יונתן אמרו שנרד כבר.
מרחתי עיפרון, הזלפתי בושם וקצת ליפ- גלוס וירדנו.
היה ממש מצחיק באמת שעם ענבר ותומר אני ויובל לא הפסקנו לצחוק לשניה !! D:
ראיתי גם שפעם אחת ענבר ויונתן הלכו לדבר בצד, אני מקווה שעלי (: ואחרי כמה דקות יונתן ותומר הלכו לדבר בצד ושוב אני מקווה שעלי (:
בשעה 4 ענבר ויובל עוד שנייה כבר התעלפו אז הן עלו הביתה, נשארתי עם אלה אמילי נופר יונתן תומר ורום . אחרי רבע שעה שאר הבנות הזמינו מונית ורום ותומר פשוט נעלמו, הלכו לשיחה ולא שבו חחחח.
נשארנו אני ויונתן ושוב כמובן, שתיקה מביכה .
הוא ליוה אותי הביתה בלי לומר מילה פשוט שתק ואני רק חיכיתי שיגיד משהו לא יודעת אפילו איזה "אז מה ?.." מסכן ואדיש כזה היה משפר את המצב, אבל כלום !
הגענו למדרגות המפורסמות שבפתח הבית שלי. חשבתי שאולי עשכיו הוא ישב איתי וידבר אבל הוא לא התיישב, אני לא יודעת למה אבל פשוט לא . ממש התבאסתי.