לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

StellaBeer


"חוסר שלמות הוא יופי, שגעון הוא גאונות ועדיף להיות מגוחך לחלוטין, מאשר להיות טיפש לחלוטין." מרילין מונרו

Avatarכינוי:  Stellabeer

מין: נקבה

MSN: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2010    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2010

פוסט חורפי במיוחד




איפור בפוטושופ..:P (אהבתם?)

 

~~~3>~~~

אז החורף הגיע. לחלקנו זה "יאי חורף פוך-שוקוחם-סרטמצועצע מול הטלוויזיה"

ולחקלנו(אני) זה "אוי חורף גשם-בוץמגעיל-מטריהמציקה-מעיל שמכפיל את הגודל שלכם פי כמה ועדיין קר"

אבל! ויש אבל גדול!

אני מתה על הבגדים של החורף, מעילי טרנץ' זאת האהבה שלי! אה וצעיפים. ומגפיים. נו הכל!

 

אז אספתי לכם את מיטב הטרנדים שאימצתי לי לחורף

מלווה בסטים מפוליוור שהכנתי.

 






 

~~~3>~~~

 יום חמישי אחד היה לי משעמם בבית והיה לי קרייבינג למשהו מתוק וצבעוני

אז אמרתי מה המתכון הכי קל בעולם?

קצפיות!AKA נשיקותAKA מרנג

אז צילמתי לכם את יצירותיי המתוקות

 ואתם מוזמנים להכין גם כאלה הבאתי לכם מתכון בסוף התמונות :)







ככה תכינו קצפיות ורודות ומהממות שימתיקו לכם את החורף:

*מתכון MOM אותנטי*

-4(בערך 50 יחידות, אפשר יותר) חלבוני ביצה(הלבן למתקשים)

-כוס סוכר(אם אתם עושים יותר מ4 חלבונים תוסיפו יותר סוכר)

-גרדת לימון

-בערך 10 טיפות צבע מאכל של איזה צבע שתרצו

 

אופציונלי:

-סוכריות צבעוניות

-שוקולד מומס

 

הוראות הכנה:

חממו את התנות ל100 מעלות קודם כל

ותכינו כמה תבניות עם נייר אפיה.

קחו מיקסר, ידני, קיימיקס, קיצ'ן אייד, מה שיש לכם וקערה

שפכו את הסוכר לקערה

הפרידו את החלבונים מהחלמונים ושפכו רק את החלבונים לקערה!

תפעילו את המיקסר עד שהתערובת מכפילה את עצמה פי כמה (זה לוקח קצח זמן אז סבלנות)

ופשוט תקציפו עד שתקבלו קצף דביק ועומד.

אחרי שבדקתם שהקצף מוכן, הפעילו שוב את המיקסר

וטפטפו את צבע המאכל פנימה עד שהוא יתערבב טוב טוב עם הקצף.

 

ועכשיו שיש לכם קצף צבעוני ויפה, קחו שקית זילוף של קצפת וראש כזה של השקית זילוף:P

תכניסו בזהירות את הקצף לתוך השקית בעזרת לקקן

כששמתם את הקצף בתוך השקית(לא חייבים הכל בבת אחת ד"א)

"תעזרו" לקצף להגיע לפיה, וסובבו את קצה השקית

עכשיו תתחילו לעשות "נשיקות" על התבניות בצורה הזאת:



(כמובן שאתם יכולים לעשות גם לבבות,עיגולים,אותיות..מה שעולה על רוחכם)

כשסיימתם את הכל, פזרו עליהם מעט סוכריות אם אתם רוצים

ותכניסו לתנור לשעה וחצי. כן צריך סבלנות.

(כדאי לכם לכוון את השעון בתנור שלא תשכחו אותם בטעות חח)

*לאחר שעה וחצי*

ווהו הקצפיות מוכנות! אבל אסור להוריד אותם עדיין! חכו שהן יתקררו אחרת הם יימעכו ויהרסו לכם, חבל:(

אחרי שהפרדתם אותם בקלות מהנייר אפייה, אפשר להמיס שוקולד עם שמנת

ולטבול את ראש הקצפית בשוקולד ולהניח לה להתקרר. יאמיקריצה

 

בון אפטיט!~

*המתכון הזה נכתב ונוסח על ידי וגם כן התמונות צולמו על ידי*

~~~3>~~~

 

פרומו לפוסט הבא!:

רמז דק-מדריך...

 

 

טוב נו מה אכפת לי שתדעו,

מדריך לחגורת בטן מגניבה!



והגרלה חדשה בקרב המנויים...

תרשמו כבר עכשיו~

 

~~~3>~~~



STELLA.

נכתב על ידי Stellabeer , 24/10/2010 16:14  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



6,346
הבלוג משוייך לקטגוריות: בלוגי בנות , אופנה , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לStellabeer אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Stellabeer ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)