Random Thoughts"i was born, yada yada ... here i am" |
| 11/2007
Die Trying - Dirty Dirty זה מצחיק לפעמים,
מצחיק יותר אפילו.
תמיד חשבתי לעצמי (טוב נו לא תמיד, פעם שניה שאני נתקל בתופעה) שכשיוצאים למועדון של רוק כבד אתה יכול לנוע איך שבא לך וזה יתקבל בברכה.
אבל זה לא העניין, כל הקטע הוא שאדם רוקד טוב אם ורק אם (טוב נו אולי רק אם) הוא נהנה מהמוזיקה וכו . . .
אתמול יצאנו וביחד עם אחד מהחברים הטובים שלי הביא את החברה ה"חדשה" שלו שלא ממש שומעת מוזיקה כבדה, ולראות אותה מנסה לרקוד זה הדבר הכי מצחיק בעולם.
שום מילה רעה על הבחורה אבל, היא מתוקה רצח... קשה לי לדמיין הרבה בחורות שיצאו למועדון כזה למען החבר אם הם לא סובלות בלשון המעטה את המוזיקה (:
טוב נו אולי משפט אחד מרושע (מה לעשות אני מרושע), איכשהו בשיחה עלה נושא של איך בחורות מתארות את חברות שלהן . . . (כשהן מציגות אותן לדייט פונטנציאלי). והבחורה אמרה שיש לה מבנה גוף ממוצע, לא רזה לא שמנה . . .
עם כל הכבוד לאינטרפרטציה אישית לממוצע יש הגדרה חד משמעית (declerative knowledge במדעים), סכום את משקל האוכלוסיה וחלק אותה במספרם . . .
אז גובה ממוצע של בחורה בת 25 בישראל הוא 162.8 ומשקל ממוצע הוא 59.3. עכשיו בחורה משכילה בגובה 164 ששוקלת ללא ספק מעל 70 ממש לא הממוצע !, כמובן שלא אמרתי לה את זה, אחרי הכל היא לא חברה שלי (לחברות שלי ואפילו לבנות זוג אני לא מצנזר את עצמי).
ולנושא אחר לגמרי, למה להסתגר בתוך עצמך ?, ישנה בחורה שעוברת תקופה לא קלה ונראה שאין לה את מה שצריך בכדי להוציא את זה החוצה, לא נשמע לי בריא משהו . . . עדיף לבכות למישהו מאשר לבכות לבד, אבל יש לי הרגשה שאפילו אין לה מקום פרטי משלה שהיא יכולה להרשות לעצמה לבכות בו... גם אם זה לבד.
למה זה מטריד אותי ?, כי אני מפגר (:
אבל יום אחד אהיה מפגר חכם יותר . . .
לפחות אני קצת יותר חכם משימפנזה ממוצעת .... (אפילו הרבה במונחים סטטיסטים מדויקים יותר)
Cheers, Johnny.d
p.s. I know what girl like, and I know what girls want
| |
|