לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

חתולים על הגריל


ניסיון ראשון בכתיבה לא מחייבת

Avatarכינוי: 

מין: נקבה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

הבלוגים הקבועים שלי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2012    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

7/2012

כמה חם


אל תחשבו בגלל הכותרת שיהיה כתוב פה על משהו שונה בד"כ. הצלחתי לעבוד שעה אחת מהבוקר ואיבדתי ריכוז בענק. קודם הייתי ממש רעבה ועכשיו שאכלתי אני עדיין רעבה וממש חם לי. הידלקתי מזגן ואני מקווה שהמצב ישתפר.

 

בימים האחרונים קבעתי שאני צריכה לעבוד חמש שעות נטו ביום, שמתי טיימר ואני עוצרת אותו כל פעם שאני מפסיקה. זה לא יאומן כמה קשה לעבוד חמש שעות נטו- עד עכשיו לא הצלחתי אפילו יום אחד מתוך ארבעת האחרונים. היום, מהבוקר, יש לי שעה וחמש דקות (לא לזלזל בחמש דקות!)ץ טוב, אני אנסה לשקוע לשעה אחת נוספת. בי.

 

נכתב על ידי , 27/7/2012 12:56  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



ציטוט יומי 2


טוב, אתמול לא היה ציטוט וגם לא היתה עבודה. זאת אומרת, הייתה עבודה אבל לא על הפרוייקט שלי אלא על עניייני דיומא.

 

הציטוט היומי:

"בזמן הזה בשנה הבאה, הכל כבר יהיה מאחורי"

 

בנושא אחר:

זרעתי חופן גרעיני חמניה באדנית שלי והם הצליחו. וכשהם יוצאים מהאדמה, הם עדיין לובשים את הקליפה של הגרעין על העלים, כמו כובע. כל כך משמח אותי להסתכל בהם, ואני חושבת עליהם לפני השינה כדי להרגע ולהרדם.

 

יום טוב חברים.

נכתב על ידי , 26/7/2012 14:55  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



ציטוט יומי


לא כתבתי המון המון זמן ועכשיו ראיתי שעדיין יש מי שקורא. איזו הפתעה.

 

בכל מקרה אני (עוד הפתעה) עובדת על פרויקט מאוד-מאוד גדול שיקח לי לפחות עוד חצי שנה לסיים ובגלל זה (הפתעה-הפתעה-הפתעה) אין לי זמן (קשקוש. אל תאמינו לאף מילה. אי אפשר למצוא שעה בשבוע לכתוב?). אז כרגיל קשה לי להתחיל לעבוד ואני מתבלבלת בקלות ונתקעת שעות וימים כי אני לא יודעת להתייעץ או כי אני לא מצליחה לחתוך.

 

באופן עקרוני אין בעיה לעבוד שמונה שעות+שעה הפסקה באמצע, לחזור הביתה (נסיעה הלוך+חזור: שעה ורבע) לישון שמונה שעות, שעה וחצי לאכול ולהתקלח ונשארות עוד 4 שעות לעשות ספורט (הדבר שאני הכי צריכה לעשות ולא עושה) לראות טלויזיה ולדבר עם אנשים. בפועל היום שמתי טיימר וקבעתי לעצמי שאני אעבוד 5 שעותעל הפרויקט. אני בעבודה כבר 8.5 שעות והצלחתי לעבוד 3. זה לא שאין מספיק זמן, זה שאני מחפפת.

 

ולכן תרשו לי לצטט את ציטוט ההשראה היומית שהמצאתי היום בבוקר:

make the next hour count

 

וחוץ מזה, מחר יהיה יותר טוב. בטוח.

 

 

 

 

 

נכתב על ידי , 23/7/2012 16:47  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





1,355

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לyuliaT אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על yuliaT ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)