לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


~

Avatarכינוי:  The Oncoming Storm

גיל: 29



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2010    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

3/2010

לא להבין~


זה נורא, לא להבין מישהו. או משהו. בעיקר מישהו.

אני לא מבינה מה הם מוצאים בטלנובלות האלה, או בסדרות הטיפשיות האלה שכבר נחפרו מספיק. או למה כל העולם שלהן מבוסס על בגדים ומראה, ואיך זה שאנשים לא מסוגלים לראות את האמת בדברים פשוטים כל כך.

הם לא מבינים למה אני נדבקת לסדרה הזאת, למה זה והספרים וכמה אנשים אלה הדברים היחידים שאכפת לי מהם. הם לא מסוגלים להבין אותי.

אבל כל אחד צריך תמיכה ומקלט. חלק מוצאים את זה באנשים אחרים. אני עוד לא מצאתי את האנשים האלו. מצאתי דמויות שאיתן אני יכולה להתבטא, להיות מי ומה שאני רוצה, והכי חשוב, להיות עצמי. מצאתי מקום מקלט נוח ונעים, אנשים, גם אם הם לא אמיתיים, שעוזרים לי ומייעצים לי מה לעשות.

אז הם מתייחסים אל זה כאל בדיחה ולא מבינים מה פתאום אני כועסת. באמת, למה?

ואז הם שואלים את עצמם למה אני לא מקשיבה למה שיש להם לומר, למה אני אומרת שהכל בסדר גם כשרואים שאני כועסת או מדוכאת.

שם אין כעס, או עצב - טוב, יש, אבל לא כל כך הרבה - או קנאה. שם הכל נעים ונוח, מלא אקשן ואהבה מוסווית.

וכשאני כותבת... אני מרגישה שאני מכירה את עצמי, שאני יודעת מי אני. לא השחקנית שמשחקת בבית הספר צוחקת ואכפתית, שלא אכפת לה מאנשים שהיא לא מכירה או מהאויבים שלה, אלא הילדה הקטנה והמתבגרת שעדיין לא לגמרי מצאה את עצמה. ואז הדמויות שאני יוצרת הן אני, לכל אחת יש תכונות שלי, והן מושפעות מהרגשות שלי.

לא להבין זה דבר נוראי.

לא להבין זה להיות לבד ולהעמיד פנים שאתם יחד.

 

אן.

 

 

אגב, היה נחמד בנהריה. סוף שבוע קליל ורגוע- הגן הזאולוגי, מוזיאון לוחמי הגטאות, ראש הנקרה ואגם מונפורט.

כן, היה כיף.

נכתב על ידי The Oncoming Storm , 22/3/2010 13:55   בקטגוריות מילה עליי, סטארגייט, משפחה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



21,651
הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , אקטואליה ופוליטיקה , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לThe Oncoming Storm אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על The Oncoming Storm ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)