לא רק אצלנו היה גשום וסוער. שלג, גשמים עזים ורוחות חזקות היו גם בכמה מדינות ערביות במזרח התיכון. מזג האוויר הסוער הביא לכ-20 הרוגים ועשרות פצועים, וגרם להפסקות חשמל ולנזקים כבדים למתקנים שונים.
בעקבות הסערה שהשתוללה בחוץ, נסגרו כמה נמלים וכבישים ראשיים, ותנועת המטוסים שובשה. בשל הרוחות החזקות שהגיעו ל-100 קמ"ש וגובה הגלים שעלה על 10 מטרים, אסרו השלטונות במצרים על מעבר של ספינות בתעלת סואץ. אולם, זה לא הכל. השלטונות המצריים סגרו 10 נמלים לאורך ים סוף והים התיכון.
10 בני-אדם נהרגו במצרים כתוצאה מתאונות דרכים שנגרמו בשל מזג-האוויר הסוער. שלושה נוספים נהרגו כאשר מפעל בגדים קרס באלכסנדריה. ישנם דיווחים לפיהם 20 עובדים נוספים עדיין קבורים מתחת להריסות המפעל, כשגורלם אינו ידוע. על-פי הדיווחים ממצרים, עוד כמה תושבים נהרגו ברחבי המדינה מקריסת עצים ופגיעה של לוחות מתכת, שנתלשו ממקומם עקב הרוחות העזות.
בסוריה נסגר נמל טרטוס ושני ימאים סורים נהרגו לאחר שספינתם התנפצה, בשעה שניסו לסייע לספינה גיאורגית שעמדה לטבוע. מאות בתים שלאורך החוף בסוריה שקעו בהצפות, שגרמו נזקים של מיליוני דולרים.
בבירה דמשק ירדו גשמים עזים והתחוללו סופות שלגים, שלא היו כמותן זה שנים ארוכות. כבישים ראשיים רבים נסגרו בסוריה, והמעבר בין מחוזות מסוימים לא היה אפשרי.
בלבנון נסגר הכביש הבינלאומי המחבר בין בירות לדמשק, בעקבות הסופה הקשה שהשתוללה במדינה אשר גרמה לנזקים כבדים לרכוש, לשדות חקלאיים ולבתים רבים שפשוט שקעו בשיטפונות.
מזג האוויר הסוער גרם בירדן לתאונות דרכים רבות. בגדה המערבית היו סופות חול עזות, ואילו בעזה הגלים הגבוהים והרוחות הטביעו מספר רב של ספינות דייגים. בנוסף, חלק מנמל עזה ניזוק עקב מזג-האוויר הקשה.
