לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


These are crazy days but they make me shi-ene

Avatarכינוי: 

בת: 41

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2011    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

6/2011


קבלו ביטול לגבי הפוסט הקודם, הוא חזר לטיוטות. הייתי צריכה עזרה בלהיזכר במקור מסויים לשיר, ומצאתי כבר תשובה.

אז בנתיים אתם מוזמנים סתם להנות ממנו.
מיכלישס, תודה!

 

 


נכתב על ידי , 30/6/2011 23:11  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



כי כשאין פייסבוק כותבים פתאום הרבה פוסטים


 

שבסופו של דבר מבוססים על משפטי סטטוס שהיית כותבת אם היה לך פייסבוק.

 

~~~

 

יש לי חברות תומכות.

מ' החליפה לי סיסמא בפייסבוק כדי שאני אוכל ללמוד.

פחות מעשר שעות בלי הסם שלי ואני מקבלת סמס של תמיכה משושנה:

"ברגעים אלה את כנראה תרצי להיות בפייסבוק- פרסמנו תמונות שלנו עם [בדיחה פרטית, אתם לא תבינו אז אני לא אפרט] ולוצ'י חוגג על זה. אבל תהיי חזקה!"

ואז, כשדיברתי בטלפון עם מ', משפט ראשון שלה היה :"אז מה לרשום בשמך ולמי?"

 

בטי פורד צריכה ללמוד ממכן!

 

~~~

 

אני יושבת וקוראת סיכומים.

ריאקציה זו מותנת בנוכחות שיירי טירוזין וציסטאין של החלבון שקיימים כרדיקלים חופשיים יציבים.

ממרקרת את שני השמות החשובים שהופיעו שם, מציירת לעצמי בראש מה הן, וממשיכה לקרוא תוך כדי שאני אומרת לעצמי שזה ממש מגניב שאני באמת לומדת.

כלומר, אני באמת מתרכזת -... גרעין, העובדה שיצירת חומרי המוצא של - ולא ברחתי לדברים אחרים כבר הרבה זמן. אני מצליחה- ראייה נוספת לכך שרנ"א-  להתרכז. כל הכבוד -וכגורם חשוב בבקרת ביטוי גנים- לי!

רגע, מה? על מה הם מדברים פה?

מתי בדיוק הספקתי לעבור עמוד?

 

~~~

 

חיכיתי במעבר חצייה וראיתי כדור פרוותי לבן מרחף כמה מטרים מעלי, חג לו מעלה מטה כמו זבוב גדול איטי ושיכור. בהתחלה הסתכלתי על זה כדי לנסות לזהות מה זה בכלל (ועדיין אין לי מושג אגב, זה היה רחוק מידי) ובסופו של דבר מצאתי את עצמי בוהה בו ועוקבת אחריו בלי מטרה לכל כיוון שהוא שט בו.

הרגשתי כמו החתולה שלי שלפעמים בוהה באוויר פתאום אחרי כלום וממש עוקבת אחרי הכלום הזה באדיקות.

חשבתי על זה שזה ממש מגניב שכשלחתול משעמם מספיק, הוא פשוט מתחיל לקפוץ על כלום באוויר ולשחק עם הכלום הלא קיים הזה כאילו זה כדור נוצץ חדש שהביאו לו במתנה.

אתם לא חושבים שאולי גם אנחנו צריכים להתחיל לאמץ את המנהג הזה במקום להמציא עוד תוכניות ריאלנטי להפגת השיעמום?

 

~~~

 

הבדיחה הפרטית ממקודם , אם כבר-

שושנה גילתה שלבובת פרה שיש בבית של מ' אפשר להכניס אצבעות לנחריים, כי יש שם חורים. וחשבה לנכון שזה משהו שצריך לספר לכולם, כולל לצלם תמונות שלה ושל מ' מתעללות מינית בפרה המסכנה ולהעלות לפייסבוק.

גאוני.

 

~~~

 

וככה זה היה נראה שם:

 

*בטי פורד, מאוחריך!

*אין כמו לקרוא עמוד שלם תוך כדי התלהבות מיכולת הריכוז שלך רק כדי להבין שהיית כל כך עסוקה בלהתלהב מהריכוז שלא קראת שום דבר בדרך.

*בהיתי היום בכדור פרווה מרחף באוויר. תענוג.

*"אני אמשיך לעמוד פה ולשים אצבעות בנחיריים שלה!"

 

לומדת בכיף,

קוזל.

 

 

 

נ.ב: seven, אתה מוזמן להזדהות אם אתה קורא פה. לא ממש ברור לי העיניין של הוספה למסנג'ר בלי להזדהות קודם.

נ.ב.ב: עוד סממן של גמילה מפייסבוק- נכנסתי אחרי כמעט שנה אולי למסנג'ר רק כדי לראות אם אני זוכרת את הסיסמא.

God, I need help!

 

נכתב על ידי , 27/6/2011 23:39   בקטגוריות לימודים, גמילה, פייסבוק  
11 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



"היה לי פעם חלום קטן לעבוד בגלידריה"


 

הייתה לנו משמרת עמוסה בשיחות היום. פשוט זרם בלתי פוסק של בן אדם אחר בן אדם, צילצול אחר צילצול. לנשום לא היה יותר מפריווילגיה נשכחת שיכולת רק לחלום עליה בין ניתוק ל"הלו" חדש.

אז בסוף המשמרת קיי החליט שמגיע לו פיצוי על היום המתיש הזה וקפצנו לגלידריה מזדמנת באיזור.

מבט חטוף על הטעמים, טעימה פה, טעימה שם, שלושה סוגים של גלידת שוקולד- אחת בלי שלט.

"מה זה?"

"גלידת וויסקי"

"קניתי!"

קיי ואני קפצנו בו זמנית על המציאה ונפרדנו בפחות משתי דקות ממשכורת של לפחות שעה וחצי עבודה. פלוס מינוס.

 

אז בין ליקוק תענוגתי למשנהו (אגב- ממש טעים, ממולץ בחום) (כלומר, בקור) קיי מספר לי שפעם הייתה לו מין מחשבת ילדות כזאת שהוא יעבוד יום אחד בגלידריה. עכשיו, הוא טוען, זה כבר לא מתאים. גם הגיל (25) וגם המצב בחיים (סטודנט תואר שני במדעי שקר כלשהו שאני לא באמת מכנה "מדעים").

גם לי היה משהו כזה- תמיד חשבתי שבשלב מסויים בחיים אני אעבוד בחנות וידיאו. ההבדל הוא שפה זה לא רק הגיל והזמן שלא מתאים, זה גם העובדה שבסופו של דבר חנויות וידיאו הן אחד מהדינוזאורים התרבותיים של ימינו. מקווה שהן לא יעלמו.

 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ואתם -

חלום ילדות קטן של עבודה זמנית?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

אין לי מושג מי התחיל עם זה, אבל זה מה שקיי ואני זימזנו אחד לשניה חצי משמרת.

בהצלחה להוציא את זה מהראש

 


 

נכתב על ידי , 26/6/2011 22:48   בקטגוריות עבודה זמנית  
20 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

18,968
הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , 20 פלוס , המשועממים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לMatilda Kozel אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Matilda Kozel ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)