כשהייתי השבוע במול ים, כבר לא יכולתי לעמוד בזה, אני תמיד אומר שאני אעשה את זה, אבל הפעם עשיתי את זה, הזמנתי לי לקחת הבייתה פרלינים של ה fleur de sel , זה היה כרוך בקצת לוגיסטיקה (הייתי צריך לחזור למחרת לקחת את זה, לא הכינו את הכמות הנכונה וכו') אבל זה טעים כמו שלמות. פשוט טעים, לטעום ולחלום על הפרנץ' לאנדרי. לטעום ולחלום על בראטן והחמאה המלוחה שלהם, על עוגיות חמאה שעושים עם חמאה מלוחה. לטעום ולהתמוגג. כמובן עם אספרסו בצד.

חטא פעם ביום, מה קרה???

רק לא החלטתי אם נכון לשים את צה במקביל או במאונך.


ועוד הערה קטנה, נכון מול ים הם מסעדה ולא פטיסרי, אבל עדיין יש משהו קצת לא נעים בקערת פלסטיק הזאת (שמזכירה בדיוק את הכלים של הטייק אווי של הבראסרי ורבים אחרים..), ככה שיחזיקו קופסאות קרטון, הם לא ימותו מזה, במחיר של 6 ש"ח לפרלין שיסבסדו לי את הקופסה.
אין צורך לציין שהארוחה הייתה מושלמת, השמפניה זרמה, הבורגון פרמייר קרו לא אכזב, והקינוחים, אוי איזה קינוחים... ובסוף גם הודיעו לנו שכל הקינוחים הם על חשבון הבית. טוב כמה אפשר לספר על אותו מקום וכל פעם לכתוב מחדש שהוא המושלם מסוגו בארץ. הר הלנגוסטין בגריל הזכיר לי את צ'יפריאני בונציה - אם להתפייט.
אה, ואפרופו טעם טוב, אני חייב להגיד לכם שאני מכור למיה, ובגלל שכל כך הרבה מכם בקשו כל כך יפה, הנה הלהיט שלה paper planes
זה לא משתווה באכות שלו ל boyz החד פעמי ושלא יחזור, אבל זה גם לא רע. היא גדולה. וכן אני יודע שהייתי אמור לכתוב עליה לפני שנתיים ולא היום.