לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

life in plastic


כינוי: 

מין: זכר

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2009    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

4/2009

והפעם (שוב) תורם של הארץ לחטוף


יש את המדור הידוע לשימצה (לפחות בבלוג זה) "בארון של..." כשכבר ביקרנו את המדור, את הבחירות שלו, וכל מה שקשור בו, אבל מה ש הופיע שם השבוע כבר היה מתחת לכל ביקורת.

בחרו את דנה פרימן שיכול להיות שהיא בחורה מאוד חמודה, אבל בלי שום טעם באופנה - שזה אגב, גם לגיטימי - לא כולם צריכים לדעת להתלבש יפה וצילמו את הארון שלה.

אבל מה - איזה כותרת נתנו לזה? "מודולרי נוטה לקלואה" (כך במקור)

עכשיו אני יש לי שאלה נורא פשוטה, מה זה בדיוק מודולרי נוטה לקלואה אם אין אף פריט של קלואה בכתבה עצמה?

מה זה נוטה, זה נוטה אבל אף פעם לא נוגע? נוטה אבל לא קלואי?

מה זה כתבה על מודולארי נוטה לקלואה בלי לשים שום פריט של קלואי????

לעומת זאת פריטים של מותג בשם A+ דווקא יש למכביר, 2 בפריטים המצולמים ואחד עליה בתמונה, סה"כ שלושה. אז למה לא לקרוא לזה מודולארי נוטה ל A+??? למה לכתוב נוטה לקלואה? למה לנפח דברים מעבר למה שהם?

מה זה בושה שהיא נוטה רק למותג A+???

זה בסדר גמור, אפשר שיהיה לך טעם גם בלי מותגים מחו"ל, הבעייה כשאין טעם, ובכלל זה מריח כל הסיפור הזה כמו סתם יחסי ציבור ל A+ - אני לא יודע אם זה נכון, אבל בכתבה באינטרנט מישהו הגיב ורשם שדנה פרימן עושה ל A+ את היחסי ציבור.

הם רוצים בחורה שנוטה לקלואי? שיצלמו את http://www.thecherryblossomgirl.com כמעט בכל תמונה שלה יש פריט של קלואי (בשילובים רבים עם זארה H&amp;M ווינטאז' - ושילובים יפים מאוד באופן כללי)


אם היא נוט הלקלואה עם כל הA+ שלה, אז אני נוטה לקום דה גארסון עם כל הדולצ'ה גבאננה שלי.


התמונה לקוחה כמובן מהארץ - אתר האינטרנט.
נכתב על ידי , 15/4/2009 12:08  
23 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmarcs אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על marcs ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)