המסעדה החדשה של אבי קונפרטי זוכה לתועפות יח"צ. מאבי קונפרטי אפשר לחשוב שהוא המציא שם מחדש את הגלגל, אבל לא כך הוא.
כולה, כל מה שאבי קונפורטי עשה, שף ויזם, היה להעתיק מנות מצ'ימיצ'נגה (מעט) ומזוזוברה (הרבה). את השם הוא גם איך שהוא לקח בהשראת זוזוברה, המשקאות – אותו כנ"ל.
רוצים דוגמאות? בבקשה:
- סלט קלאמרי ובצלים – מקורמלי, מישהו מנחש? נכון, צ'ימיצ'נגה
- עוף אפגני או קמבודי עם קשיו, פילפלים ועוד – זו המנה האחרונה במנות עם האורז בזוזוברה, רק ששם זה מגיע עם חזיר, וכולם תמיד מחליפים את זה לעוף, פה זה ישר עם עוף. אה ויש עוד הבדל, בזוזוברה זה עולה משהו כמו 50 ₪ כולל האורז, במסעדה החדשה זה עולה מעל חמישים שקלים בלי האורז, האורז בתוספת תשלום.
- מה יש לנו בסקצית הקינוחים? קרם ברולה סמי פרדו המקורי, בביצוע פחות מוצלח מהגרסה של זוזוברה, אותה גלידת דובדבים מזוזוברה.
גם הקרפצ'יו דג דומה לזה של צ'ימיצ'נגה.
בקיצור סופסוף פתחו סניף של זוזוברה בת"א, רק שהמבחר בו פחות טוב, העיצוב יותר מפונפן (לאו דווקא יוצר מוצלח) והמחירים יותר יקרים. בקיצור נראה לי שעשו עלינו אחלה דיל.
זברה עם כנפיים? I doubt it
נ.ב.
אל תזמינו את הברורולי המאודה מהבראסרי, זה הגיע מלא בתולעים שמנות (מאודות - איכס) זו העצה שלי