לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

life in plastic


כינוי: 

מין: זכר

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2008    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

5/2008

ארוחת הערב שחתמה את הסופשבוע.


אתמול הייתה פה הארוחת ערב הכי כיפית שהייתה פה אי פעם.

 

אם אתמול עוד התלוננתי שאין לי כח יותר לכל האוכל הזה, אז אתמול בערב באמת שהיה השיא של השיא, משהו שעוד התעלה על מול ים, או הסלון מהימים הקודמים.

 

הזמנתי את החבר השף, ועוד זוג חברים.

 

תכננתי להכין פסטה עם רוטב בצלים ושמנת מהספר טוסקנה למתקדמים.

 

אז תכננתי.

 

השף הגיע עם שלושה סרטנים כחולים גדולים, סרדינים טריים מפולטים, מיני עגבניות ושום ירוק. אה, והכי חשוב – עם אג'נדה משלו.

 

מהמצב של "אני אתן לך הוראות מה לעשות" הוא עבר לmode של אני אראה לך מה צריך לעשות...

 

ומה אני אגיד לכם, היה מדהים.

 

הוא ניקה את הסרטנים, והכין מהם סרטנים אפויים ברוטב של יין לבן ועגבניות.

 

 





 

מהסרדינים הכנו סרדינים מטוגנים עם איולי תוצרת בית.

 

 

 

את הפסטה הוא עוד נתן לי טיפה להכין, אבל באופן כללי גם שם הוא לקח פיקוד (לא שיש לי תלונות חס וחלילה...). קודם כל הוא אמר שהמתכון לא מדוייק, "אין שום מצב ששמים 2 כפות שמן על כל הבצל הזה" אז הוא שם לפי העין, אותו דבר אחרי זה עם הכף שמנת אחת. אבל אני מה אני אגיד לכם, יצא מדהים!

 

 

 

הכל היה כל כך טעים, אבל כל כך כל כך טעים. היו גם כאלה שהוזמנו ולא באו, אתם רק יכולים לדמיין לעצמכם כמה מה הם אכלו היום כשהם שמעו מה הם פספסו אתמול (את הלב למי שלא הבין, את הלב).

 

 

 

שתינו פייפר היידסיק בהתחלה, ורופינו בהמשך.

 

אני כבר רק מחכה לפעם הבאה.

נכתב על ידי , 4/5/2008 20:45   בקטגוריות אוכל, אוכלים שותים מבלים  
20 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmarcs אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על marcs ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)