לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

life in plastic


כינוי: 

מין: זכר

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2009    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

קטעים בקטגוריה: hermes. לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

רק על הבירקין לספר ידעתי...


דיברתי אתמול עם מישהי שעובד בשבילנו באחת המדינות החזקות במערב אירופה. היא בת 40 + והיא עובדת אצלנו בשביל הפאן, לפני זה היא ניהלה את הסניף המקומי של השדולה היהודית וארגנה נשפי התרמה וכאלה.

שתבינו אחד השעונים שלה הוא הוא רולקס זהב (הדגם הקטן מאוד של הנשים) עם מסגקר יהלומים ויהלומים משובצים בלוח מספרים (אם ככה קוראים לזה) בקיצור האיזה יש לה כסף ואהבה למותגים.

אחרי שקוראים את הספר הזה  bringing home the birkin מתחילים לחשוב שאם תכנס לחנות ותפעיל את הטקטיקה הנכונה תקבל הכל. האמת? לא!

לפני משהו כמו חצי שנה - שנה היא סיפרה לי כשהייתי שם, שהיא יחד עם שני האחים שלה הזמינו לאמא שלה ליומהולדת 65 בירקין בצבע סגול, שילמו 8,500 אירו, ומחכים, התיק היה אמור להגיע במרץ.

אתמול או שלשום דיברתי איתה על משהו שכל כך עיצבן אותי והייתי כל כך עצבני, החלטתי לסיים את השיחה במשהו שלא קשור לעבודה כדי בכל זאת לשמור על אווירה טובה. שאלתי נו מה עם הבירקין, היא קיבלה?

היא קיבלה מכתב שמסביר שהם מאוד מצטערים אבל רק בספטמבר זה יגיע.

בעלה והאחים שלה אמרו לה שהם עוד לא שמעו על תיק ב8,500 אירו שצריך לחכות בתור כדי לקנות אותו.

היא ניסתה להסביר לבעלה שהתיק הזה הוא החלום של כל אישה, הוא שאל אותה אם זה גם החלום שלה, אז היא אמרה לו כן, ואני מודיעה לך מעכשיו כדאי שתוכל להזמין לי ליומהולדת הבא. הוא ענה לה שהוא מאוד מאוד שמח לשמוע שזה החלום שלה, כי זה טוב שלכל אדם יש חלומות, וזה ספציפית כנראה ישאר חלום כל זמן שזה תלוי בו.
נכתב על ידי , 20/3/2009 09:24   בקטגוריות ידע כללי והעשרה, hermes  
17 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmarcs אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על marcs ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)