לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי: 

גיל: 32

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
2/2013

1 בגדר סוד


כבר פירסמתי את ההתחלה של הסיפור הזה פעם ומחקתי אותו, פשוט שעכשיו הוא ערוך ובשל לצאת לאור, תהנו.

 

בגדר סוד

 

כבר שאלו אותי איך זה יכול להיות שרק בגיל 25 הבנתי סוף סוף שאני הומו, האמת שזה לא היה פשוט בכלל, למרות שתמיד הייתי מסתכל אחרת על גברים, והייתי לפעמים חש ברצון שיתקרבו אלי קצת יותר, אף פעם לא עשיתי כלום בקשר לזה. וחוץ מזה היית לי חברה המון שנים שהייתי רק איתה, הסקס היה סבבה והיחסים שלנו היו מצוינים. הייתי צריך שהיא לא תהיה בארץ יותר משלושה חודשים בשביל היכולת להרהר בתשוקות שלי, במה שהגוף שלי צריך, ולאו דווקא המוח.

דנה, החבה שלי, אמרה שזה בסדר מצדה עם אני אהיה עם כמה נשים כשהיא לא נמצאת, שלושה חודשים זה המון זמן, התנאים היו לא להיות עם מישהי יותר מפעם אחת, לא מישהי שאחד מאיתנו מכיר, לא במיטה שלנו ולא באופן קבוע, בתמורה גם היא הבטיחה לעשות חיים עם החברות בדרום אמריקה.

לא חשבתי שאני אממש את האישור שלה לשכב עם אחרות, אבל אחריי שלושה שבועות הבנתי שזה אכן קשה לגבר שרגיל שיש לו סקס זמין להתנזר ליותר מחמישה ימים רצופים פעם בחודש. לא תכננתי עדיין שום דבר אבל נתתי עצמי את הזכות.

באחד הלילות חזרתי הביתה דרך גן העצמאות, שכמו שאתה יודע היה מקום מפגש מקובל לעניינים מסוימים מאוד בלילות, אבל אני הייתי רק צריך לחזור הביתה מבילוי בנמל אחרי ששתיתי. קצת לפני היציאה לז'בוטינסקי תפשה את עיניי צללית דקת גזרה עם שיער חלק שהגיע כמעט עד הכתפיים, הרגשתי שזאת ההזדמנות שלי, אולי אותה אני רוצה, רק להלילה, רק הלילה. התקרבתי אליה ושאלתי לשלומה .הדמות הסתובבה ולפני ניצב גבר קטן, מדהים ביופיו שחיוך קטן של ניצחון התנוסס על פניו.

התמהמהתי לרגע והוא כבר הספיק לשלוח את ידו אלי ללחיצה, גמגמתי את שמי נבוך והוא צחק אלי ושאל אם אני רוצה לעלות אליו, עוד מבולבל עניתי שלא ומיד אחר כך שיניתי את דעתי, מה אכפת לי בעצם? ככה אני ארגיש שזאת פחות בגידה ואוכל לספר לדנה על החוויות שלי מהטיול שלה.

עלינו  לדירה בזריזות וכבר בחדר המדרגות הוא החל לפרום את כפתורי מכנסיו, כשהגענו לחדר השינה כבר היה ערום לגמרי. הרגשתי מחנק של אדרנלין בגרון,רציתי רק לגעת בו, למעוך אותו קצת מתחתי,למעוך טיפה אל ירכו הקטנה את הביצים שלי ולתת לו למצוץ את הזין שלי. הוא זרק אותי על המיטה ורכן מעלי, פרם בזריזות את כפתורי חולצתי ונשק לגופי, העביר את ידיו הקטנות על הטורסו שלי. אלוהים יודע כמה שהרגשתי גבר, ולא הומו בכלל, זה אפילו לא עבר לי בראש.   

הוא ירד במורדות גופי ופשט ממני את מכנסי, מלמעלה צפיתי בזין הזקור שלי משתחרר לחופשי מעלה מעלה לידיו של הגבר הנפלא הזה. הוא מצץ לי כמו שלא מצצו לי בחיים, ידע בדיוק לתמרן בין אגרסיביות לרכות, נגע בידיו בביצים שלי ואחר כך שאב אותן לפיו. זה היה מדהים, אפילו כששלח אצבעות מגששות אל החור שלי לא חשתי איזו שהיא התנגדות, להפך, זה העלה את המציצה לגבהים חדשים שלא ידעתי כמותם.

גמרתי לו בפה והוא מיד החל לנשק אותי, עם כל הזרע והכל, למרות שהיה בזה משהו מגעיל נהניתי מהאקט. אחרי שחש שעשה מספיק למעני החל לשפשף את הזין שלו בבטן שלי, הוא היה נמוך ממני בלא מעט סנטימטרים. אחר כך נשכב על גבו וביקש ממני שאשיב לו טובה תחת טובה. נרתעתי קצת, אבל אז הוא שב לנשק את גופי ופני והתחנן בקול מתוק, לא הייתי מסוגל לעמוד בפניו. הלכתי סחור סחור סביב הזין שלו, לרוחב ולאורך גופו, מנסה להתחמק מהמוטל עלי אבל הוא לא נתן לי את האפשרות וביקש ממני בצחוק מתוק שאגיע לעיקר. כשלא היה עוד מנוס התחלתי ללקק את הכלי שלו, מנסה לשחזר את מעשיו, אבל מודע לחלוטין שאין לי סיכוי להיות טוב כמוהו ופתאום הבנתי שבשביל למצוץ כל כך טוב אתה חייב להיות הומו והתחלתי להרהר תוך כדי ליקוקים ומציצות האם מה שאני עושה הופך אותי להיות הומו או לא. הבחור חש שאני לא לחלוטין מרוכז והתחיל להסביר לי מה עלי לעשות כדי להחזיר אותי להתעסק במרכז העניינים, בזין שלו. הוא הנחה אותי בדיוק מה עלי לעשות עם לשוני ועם פי, וכשתפשתי את הפרנסיפ התמתח אחורנית ונתן לעצמו ליהנות. נהניתי לשמוע אותו גונח בקולי קולות, וכשצעק שהוא כבר גומר התרוממתי ממנו מיד והוא התיז על החזה שלי. נשכבתי על הגב לידו כשצחק במלוא גרון, בהחלט לא הייתי מסוגל להפסיק לחשוב כמה שהגבר הקטן הזה מקסים ומתוק.

כשנרגע התגלגל ונשכב עלי, ליקק את אוזני ולחש לי, ליטף אות עורי. אני חושב שהייתי קצת המום, לא ידעתי להגיב ורק נתתי לו להשתעשע בגופי. הוא התרומם ממני, חייך אלי וקם, עקבתי במבטי אחריו, מתכופף ונמתח אל השידה, מוציא ממנה קונדום ובקבוקון קטן. הוא שב להתיישב עלי, לא הבנתי עדיין לאן הוא חוטר אפילו כשגלגל עלי את הקונדום ומרח איזה ג'ל קר שכיווץ אותי לרגע, זה גרם לו שוב לצחוק. הוא נהיה רציני כשהרים את ישבנו ממני ותפש את הזין שלי מאחורי גבו, ואחר כך התיישב עליו בנשימה עצורה. הוא השהה את עצמו לרגע כשפתח עיניים להביט בי, חייך חיוך רחב, צחקק והניח את ידיי על מותניו וחזר להתנועע עלי ולגנוח, שקט ויציב. זה היה כל כך חם, עד שבקושי הייתי מסוגל לנשום, הוא לא הפסיק לצחוק אפילו לשנייה אחת.

בבוקר הזמנתי את עצמי לארוחה קטנה והוא עדיין חייך וצחק ובעיקר שתק

"אז א... תזכיר לי איך קוראים לך."

" סוד." הוא צחק. אלוהים יודע כמה שהגבר הזה היה יפה, באור הוא נראה אפילו צעיר יותר מאשר אתמול בערב, בקושי הייתי נותן לו 18.

"מה הסוד?"

"איך שקוראים לי, זה סוד."

"השם שלך בגדר סוד?"

"לא, השם שלי הוא סוד."

לקח לי זמן להבין שכל מה שהוא זה חידה אחת גדולה, סוד שאין לו סוף, הייתי צריך להתחנן שיביא לי את המספר שלו וכשלא הסכים הבנתי שהברירה היחידה שלי היא ללכת ולחפש אותו שוב בגן העצמאות. בהתחלה הייתי מנסה להתאפק, אבל מהר מאוד הייתי מוותר וחוזר לחפש אותו, מוחל על כבודי בכל פעם מחדש.

בהתחלה זה היה כיף, הייתי מאוהב בו כמו שלא הייתי בחיים, רק מחשבה קטנה עליו הייתה גורמת ללב שלי לקפוץ, עיניים ירוקות מתוקות ושיער רך מתנופף ברוח, חיוך גדול מספיק וצחוק מתגלגל, כל דבר בעולם היה גורם לי לחשוב עליו. לא חשבתי על כלום מלבדו, הייתי עסוק כל כך בכך שמונח בידי הסוד הכי מתוק בעולם כולו. הוא היה מחכה לי בכניסה לגן ובלי מילה מיותרת לוקח אותי אליו הביתה. ברגע שהיינו נכנסים לדירה הוא היה מתנפל עלי, מפשיט אותי בסערה, מעיף אותי על המיטה. הייתי מנשק את כל הגוף הקטן, מרחרח, נוגע בכל פינה, הוא היה צוחק את הצחוק הזה שלו שהיה גורם לי להרגיש פחות גרוע עם זה שאני מתנהג קצת כמו שיפחת מין מסורה. לקראת הסוף היינו נרגעים ואז הוא היה נותן לי לשכב מאחוריו בשקט ולהיכנס לאט ובשקט לתוכו.

כל בוקר הוא היה מתעורר ב-7, מעיר אותי בכוס קפה, מתקלח ובורח החוצה עם תיק צד מלא, משאיר אותי תוהה בחדר המדרגות מי הוא ומה קרה לי הלילה.

השבועות נקפו והתחלתי לחשוב מה יקרה כשדנה תחזור לארץ, ברור שעוד אהבתי אותה, אבל עם הסוד זה היה משהו אחר לגמרי, הייתי מאוהב כמו ילד, איבדתי את הראש. רגשות האשם התחילו להציק, זה לא היה סתם זיון וגם לא ניסיון, הרגשתי שאני עסוק בלפצח את הסוד שיגרום לחיים שלי להתפוצץ בצבעים מתוקים וקופצים.

 

החלטתי לחזור הביתה, בקיבוץ רביבים ליד הרפת, מול המדבר ועם בקבוק בירה אולי יהיה לי קל יותר לחשוב על החיים שלי, להבין לאן אני לוקח אותם עכשיו. לא הודעתי שאני בא, רציתי קודם שקט, הפרות לא יפריעו לי לחשוב.

ישבתי שם כמה שעות עד שאלי בא והתיישב לידי, הוא בן הזקונים הקטן והפיכח בין ארבעתנו.

"קודם כל קח סיגריה." הוא שלף לי סיגריה מאחורי אוזנו,

"לא מעשן."

הוא הדליק את הסיגריה ולקח נשיפה עמוקה "חבל. נו, תגיד, מה יש?"

אחרי שתי שניות לא הצלחתי להאמין שאמרתי לו

"אז מה, אתה כאילו הומו עכשיו?"

לקחתי את הסיגריה השנייה בחיים שלי. אולי אני באמת הומו, אולי זה הקטע?






נכתב על ידי , 9/2/2013 23:39   בקטגוריות בגדר סוד  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של בִּזְעִיר אַנְפִּין ב-12/2/2013 21:23




הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , יצירתיות , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לבִּזְעִיר אַנְפִּין אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על בִּזְעִיר אַנְפִּין ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)