לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Tali Fimo :3



יום הולדת שמחAvatarכינוי:  Tali Fimo :3

בת: 16





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


10/2009

מדריך לחתיכות עוגה P ;


בוקר טוב עולם 3 >

לכבוד פוסט הפתיחה החלטתי להכין מדריך לחתיכות עוגה, השקעתי מאווווווווווד אז לא להעתיק [;

ואחרי המדריך יהיה פוסט של כמה דברים שהכנתי מפימו לתצוגה(לא למכירה!)

שנתחיל? 9:

לוקחים צבע חום ומכדררים אותו


 

משטחים עד שישאר העובי בערך מילימטר


 

לוקחים צבע צהוב ומכדררים


 

שמים אותו באמע הצבע החום המשוטח שלנו


 

מקפלים את החום אל הכדור ככה


 

שוב מקפלים את החום


 

תמחצו קצת עם האגודל


 

תקפלו שוב עד שהחום מכסה לגמרי את הצהוב


 

תכדררו את זה ביד והנה מה שיוצא


 

תמעכו אותו שישאר העובי לפחות 3 מילימטרים


 

קחו צבע אדום וכדררו אותו


 

תנקנקו אותו קצת

 


תסמנו את החיתוכים שנעשה (חשוב שיהיו שווים)


 

תחתכו את השאריות שישארו 3 ריבועים


 

תחתכו אותם בסימונים שעשינו


 

תכינו את הצורה הזאת מריבועים (אלו אמורים להיות תותים)

 

 

קחו צבע ירוק ותכדררו אותו

 

 

תנקנקו אותו קצת


 

תסמנו חיתוכים ל3 ריבועים כמו שעשינו עם האדום רק תעשו את הריבועים האלו קטנים יותר מהאדום)


 

תחתכו אותם בסימונים שעשינו


 

תחתכו עוד 3 ריבועים רק קצת גדולים יותר משלושת הריבועים החתכנו לפני


 

*הכדורים למעלה הם הקטנים

*הכדורים למטה הם הגדולים

תכדררו אותם


 

תכינו מהם את הצורות הבאות (עלים)


 

תשימו על כל תות עלה גדול ועלה קטן(לא ממש יצא לי הבדל משמעותי בגדלים של העלים)


 

נחזור לעוגה עצמה, תחתכו אותה ככה


 

נקח את החתיכה הזאת להבאת דוגמא

 

 

שימו עליה את אחד מהתותים באמצע


 

הנה התותים על שלושתם


 

קחו צבע לבן


 

תנקנקו אותו ממש דק


 

תחצו אותו לשניים ככה


 

תחברו אותם ממש בעדינות כדי לא לפגוע בצורה


 

תסלסלו אותם זה בזה ככה


 

שימו על אחת העוגות את לבן המסולסל שלנו(קצפת)


 

תחתכו את מה שנותר מחוץ לעוגה והינה מה שיוצא


 

תעשו ככה עם כל האחרים והנה התוצאה


 

אתם יכולים לעשות בתותים שקעים קטנים כמו בתותים אמיתיים

אני עשיתי עם המקל שיש בתמונה(למעלה)


 

עכשיו יש אפרות לחורר את העוגה או לתקעו בתוכם מחזיק

אני בחרתי במחזיק


 

הנה מה שיצא ומוכן לאפייה

 אפייה - בתנור ל- 110 מעלות לחצי שעה


 

אחרי אפייה ולכה (יאאאמ D;)

*עיצוב חדש בקרוב ^^"

אהבתם? תגובה תמיד תתקבל בברכה!

שלכם, טולטול 3 >

נכתב על ידי Tali Fimo :3 , 16/10/2009 22:42  
53 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



פוסט טרום פתיחה P:


היי קוראים לי טלי ואני מהבלוג לשעבר Fimo Help

הוא נסגר עקב סיבות אישיות אבל אפילו אם ויתרתי על הבלוג לא אומר שויתרתי על פימו.

הבלוג פתוח למי שרוצה לעיין במדריכים - לחצו על המשפט D:

בבלוג הזה אני אשים תמונות של הפימו שאני מכינה.

אם תבקשו יפה אני אפילו אשים מדי פעם מדריכים, שווה לא? רק לבקש יפה.

תאחלו לי בהצלחה?

הייתה כאן,

טלי 3>

נכתב על ידי Tali Fimo :3 , 14/10/2009 22:36  
26 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 






© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לTali Fimo :3 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Tali Fimo :3 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)